Alicemerry
Listen to the other side 
Een boodschap in deze periode van transformatie..

We zitten momenteel, in een periode van transformatie. Velen zullen dit in deze tijd, daarmee te maken krijgen. We gaan ontdekken van wie we werkelijk zijn en zullen in onze eigen licht gaan staan.  We zullen ontdekken, dat wij heel en compleet zijn, vol liefde. Dit is nodig in deze tijd. Ik zeg dit, omdat ik daar doorheen ben gegaan en ik hiermee anderen wil geruststellen, dat alles is zoals het moet zijn, ook al zegt het gedachte iets anders. Jouw ziel weet waarvoor deze transformatie nodig is.  Ga vooral zonder spijt door het leven, want het heeft geen toepassing meer in je leven. Het functioneert niet meer. Daar zullen velen ook mee te maken krijgen, de dingen, die niet meer functioneren in je leven, zullen verdwijnen of je komt zelf in een bepaalde keuze te  staan voor jou eigen bestwil. Dit is omdat we naar de 5e dementie gaan en we steeds sneller groeien. Steeds meer krijgen mensen te maken met een dejavu, zodra ze bewust en wakker zijn geworden.  We worden steeds helder voelend krijgen overal signalen. Ik kom bijvoorbeeld drie keer achter elkaar, drie verschillende vrachtwagens knipperen, als ik door de straat rijd, met mijn scooter. De laatste was zelfs een brandweer auto.  Op dezelfde dag, kreeg ik drie keer van verschillende kerken, de klokken luiden. Vervolgens op dezelfde dag een knallende vuurwerk. Dit is een teken van het universum, om nu te gaan vieren wat komen gaat. Alles gaat nu sneller, dan voorheen. Alle karma's zullen worden opgelost. Zoals ik al in mijn andere pagina, als voorbeeld gaf van een van mijn vorig levens als officier. 

We gaan nu eindelijk onze echte zielsmissie afmaken. Nu op dit moment, worden we allemaal zoveel mogelijk thuis gehouden. Dit is bestemd, zoals het nu moet zijn. Daarom is het van belang, dat ieder nu juist, in deze periode, moedig en vastberaden, in het eigen licht gaat staan. Houd van jezelf eerst en vervolgens, laat je licht schijnen, naar anderen. Vooral het universum, stuur liefde en licht naar het universum en zij zullen je helpen, in je leven.  Accepteer wat er op dit moment gebeurt en ga toch jou eigen leven leiden. Ga toch lachend door het leven heen. Ga de natuur in, want dit is ook bestemd, dat wij de natuur in gaan, om wakker en bewust te worden. Liefde en licht is sterker.   

Geef elkaar liefde, want door liefde stijgt de frequentie, waardoor we naar de 5e dementie gaan. We hebben recht op heel de aarde, zonder daar moeite voor te doen, zonder te betalen. Geld is alleen een stukje papier, is niets waard. 

De aarde is van ons allemaal. Wij worden belogen en bestolen. Wij hoeven geen belasting te betalen, want er is genoeg. Dit stamt van de romeinse tijd af namelijk, wat allang niet meer van deze tijd is. Wij hebben ook recht om direct geholpen te worden, als we lichamelijke gebreken hebben, net als de vorsten, daar recht op hebben, hebben wij ook recht om 100 te worden.  Er is namelijk genoeg. Het enige wat wij kunnen doen, op dit moment, is onze frequentie verhogen, met liefde en licht. Zodat het licht wint en wij alles mogen ontvangen, van wat op aarde leeft en groeit. Er is maar 1 wet en dat is de universele wet. Dit betekend, dat wij allen vrij zijn en dat we allen recht hebben, op wat aarde ons te bieden heeft. De aardse wet is ongeldig.

Laat zien wie je werkelijk bent en je zult dat terugontvangen...
LAGUF1.MOBI - I Love The Way You Love Me .... Boyzone.mp3 (3.47MB)
Laat zien wie je werkelijk bent en je zult dat terugontvangen...
LAGUF1.MOBI - I Love The Way You Love Me .... Boyzone.mp3 (3.47MB)
Perfect_1.mp3 (6.11MB)
Perfect_1.mp3 (6.11MB)
In het licht staan...
Heldere muziek van licht...
2019-12-13_-_In_The_Light_-_FesliyanStudios.com_-_David_Renda.mp3 (10.56MB)
In het licht staan...
Heldere muziek van licht...
2019-12-13_-_In_The_Light_-_FesliyanStudios.com_-_David_Renda.mp3 (10.56MB)
 
E-mailen
Map