Alicemerry

Listen to the other side 

Contact leggen met zielen

Als kind was ik al hoog gevoelig. Ze noemden mij wispelturig, in werkelijkheid, voelde ik energieën van anderen, waarop ik reageerde of juist mij terugtrok. Ik werd niet goed ondersteund, in verband met mijn hoog gevoeligheid. Toch, heb ik altijd wel een weg gevonden, om het te verbloemen, wat er met me gebeurde, zodat ze niet mij apart zouden vinden. Als kind wil je namelijk niet anders zijn. 

Een berichtje voor je...

Alles gaat goed als de aandacht gericht is op wat er goed kan gaan en het goede zal ontvangen worden. Wat doet iemand als het goed zou gaan ? Ik zelf geloof dat het goed gaat, omdat ik mijzelf goed ken. Want ik ben het goede zelf, dan kan het alleen maar goed gaan. Wat ik zou doen als het goed zou gaan, dan zou ik er alleen nog meer in gaan geloven en dan gaat het vanzelf, stromen, dat is het geheim van energie. Er in geloven komen alleen goede dingen in voor. 

Dit doe ik nu. Ik ben niet bang voor verandering, want dat is juist spannend. Verandering brengt groei met zich mee. Anders sta je stil. Ik weet wat liefde betekend en laat het niet voorbij gaan, omdat ik het zelf ben en ik het met jou kan delen, als jou wens dat ook is. Ik maak de keuze om er voor te gaan. Dit is mijn ingeving, die ik met je wilde delen. Ik begrijp je wel. Ongeacht de uitkomst, neem ik deze risico, voor liefde. Ik volg mijn hart...Dat is mijn keuze. 

Je blijft in mijn gedachten. Jij bent de eerste waar ik echt zomaar dit berichtje schrijf, dit heb ik met niemand anders gehad. Normaal neem ik nooit de eerste stap. Ik heb echt gevoelsmatig op je gewacht. Ik voelde al jaren geleden, dat ik je zou ontmoeten, ik wist alleen niet waar, wanneer en wie het zou zijn. Het leek zelfs, dat jou ziel wilde dat ik op je wachtte. Dit is de waarheid, ik kan namelijk niet liegen. Ik ben geboren met een gave en daarbij hoort, dat ik niet liegen kan, anders zou ik geen zuiver werk kunnen verrichten. 

Mijzelf uiten naar jou is energie en ik kan dat niet zomaar stoppen. Ik stroom en ik hou van je. Ik ken geen angst voor liefde.

Niemand heeft mij ooit van mijn pad gehouden, om mijn hart te volgen. Dit is niemand gelukt. Ik ben alleen maar meer van mijzelf gaan houden. Dat is het hem juist. Liefde overwint altijd. Anderen die het je niet gunnen blijven ongelukkig. Wees daar maar altijd van overtuigd.

Je bent een lief mens en ik hou van je, onvoorwaardelijk. Jij en ik zijn het oneindigheid zelf. Ik wens ons beide liefde en geluk en ik ben dankbaar dat je jou liefde deelde met mij, ook al was het maar voor even. Ik ben dat niet vergeten, zal ik nooit doen. Ik heb het gevoeld. Ik voel je nog steeds. 

Het grappige is, dat ik bij Kasteel Slangenburg was op een zondag en ik wilde tussen de mensen gaan zitten, ik werd door een ziel weggehaald en gestuurd naar de natuur helemaal weg van de mensen. Ik heb het gevoel, dat jij dit deed, bij mij. Zo verbonden zijn wij. Wel lief hoor...Ik glimlach hierover. Misschien ben je er niet van bewust, dat jij dit kunt doen bij mij, want wij zijn verbonden. Onze liefde is eeuwig en niet te verbreken.

Jou ziel wist allang over onze ontmoeting en waarom. Jou ziel kent mijn ziel al, al eeuwen. Daarom stuurde jou ziel mij weg bij de mensen, jou ziel weet, hoe mensen op mij reageren. 

In een ander leven waren we getrouwd en we hadden een goed huwelijk. Dat is mij altijd bij gebleven. Jij was een handelaar en ik maakte medicijnen van kruiden. We hadden ook een zoon, onze zoon stierf jong. Ik weet ook hoe jij stierf. Jij stierf via een roofmoord, tijdens jou reis als handelaar. Vroeger bestond er nog geen banken, je nam het geld mee in een buideltje. Dit is een van de redenen dat we zo naar elkaar aangetrokken voelen en als tweelingzielen en dat we van dezelfde sterrenstelsel komen. Dat is de reden, dat ik in dit leven altijd al wist, dat ik jou zou ontmoeten. Jou ziel wist dit ook.

Op dit moment ben ik regelmatig bij Kasteel Slangenburg, voor de natuur, ontspanning, voor mijn hartchakra, en mijn spiritualiteit verder te ontwikkelen, omdat mijn toekomst zal veranderen. Het kan samen met jou zijn, omdat wij een zielsverbintenis hebben, dat zou mooi zijn. Dit is aan ons of we dit samen wensen. Ikzelf heb die keuze gemaakt en ik wens het.

Het universum stuurt ons alleen maar en wij maken de keuze. We gaan naar een hoger dementie. Op dit moment wordt ik geleid, hier naartoe. Ik laat mij gewoon leiden. Heerlijk dat stromen met de wind mee. Ik geniet ervan. Ik ben dankbaar, dat ik de kans krijg van het universum, om de harmonie van de natuur te ervaren. Liefde is zo oneindig mooi...Ik hoop dat we elkaar gauw weer zullen ontmoeten. Liefs, Pauline...

 

 

Nu wordt ik in de maatschappij als een autist beschreven. In werkelijkheid, ben ik hoog gevoelig. en komt alles bij me binnen. Vroeger, dacht ik dat het aan mij lag, nu ben ik ervan bewust, dat ik simpelweg een gave heb. 

Minstens 25 jaar heb ik mij verdiept in het paranormale wereld, ik heb enkele cursussen gevolgd, wat ik in werkelijkheid niet echt nodig had.  (Daar was ik me toen niet van bewust ). Ik heb paranormale beurzen bezocht. Kaarten gelegd voor mijzelf en anderen geholpen.  

Nu als medium via mijn ingeving en wat ik door krijg, van het universum onder andere via kaartleggen of via andere wegen zoals fotoreading, voorwerp, en nog veel meer, heb ik ontdekt dat ik nog meer talenten heb. Het communicern met overledenen via radiogolven, met echte stemmen en woorden. Je kunt namelijk via alle wegen boodschappen ontvangen, het maakt niet uit hoe of waar. Het universum is oneindig. Er is geen oordeel over hoe of waar je een boodschap ontvangt in het universum. Het gaat erom, als je het maar ontvangt en er voor open staat. Liefde, dat is alles wat nodig is...En alles is mogelijk...Er bestaat geen regel daarvoor. Via liefde kan het universum je van dienst zijn.

Het is eigenlijk al bekend. Vroeger werd ermee geëxperimenteerd, alleen waren ze nog niet zo ver als nu, met de snelle vooruitgang, van nu. 

Na 25 jaar, ben ik begonnen met het onderzoek, naar zielen en entiteiten, via radiogolven. Dit onderzoek heb ik in een document vastgelegd. 

Zielencontract...
Voordat we geboren worden, stellen we een zielencontract op om te groeien en te leren op aarde. In mijn bijzondere verhaal heb ik een zielencontract afgelegd met mijn zielsverwant doormiddel van het geven van een hand. Onze zielen weten, dat onze wegen op aarde ging scheiden en hij als gids verder gaat om mij te helpen op aarde en ik mijn aards leven verder mag leven. De verbinding tussen zielsverwanten en tweelingzielen kunnen niet verbroken worden. Dit liedje heeft hij me doorgegeven, om mijn hart te volgen.
Boyzone_-_No_Matter_What_Qoret.com.mp3 (4.26MB)
Zielencontract...
Voordat we geboren worden, stellen we een zielencontract op om te groeien en te leren op aarde. In mijn bijzondere verhaal heb ik een zielencontract afgelegd met mijn zielsverwant doormiddel van het geven van een hand. Onze zielen weten, dat onze wegen op aarde ging scheiden en hij als gids verder gaat om mij te helpen op aarde en ik mijn aards leven verder mag leven. De verbinding tussen zielsverwanten en tweelingzielen kunnen niet verbroken worden. Dit liedje heeft hij me doorgegeven, om mijn hart te volgen.
Boyzone_-_No_Matter_What_Qoret.com.mp3 (4.26MB)


Ik wilde meer weten over wat er na de dood zich afspeelt. Tijdens dit onderzoek,  heb ik ontdekt, dat zielen en entiteiten, elk apparaat kunnen manipuleren. Ze hebben een hoog intelligentie, die wij als mens niet kunnen begrijpen. De informatie die ik doorkrijg, gaan razendsnel en zij helpen elkaar om een zin te creëren.

Boodschappen via muziek
Ik ben een tijdje weggeweest van de maatschappij, dit deed me destijds goed. Toch heeft mijn overleden dierbare mij eruit getrokken. Dit deed hij onder andere via mijn gedachten en muziek.
Ronan Keating - Life Is a Rollercoaster.mp3 (8.46MB)
Boodschappen via muziek
Ik ben een tijdje weggeweest van de maatschappij, dit deed me destijds goed. Toch heeft mijn overleden dierbare mij eruit getrokken. Dit deed hij onder andere via mijn gedachten en muziek.
Ronan Keating - Life Is a Rollercoaster.mp3 (8.46MB)
Geven...
Ik had vroeger de neiging om aan anderen te veel te geven van mijzelf en dit muziek zette mijn overleden dierbare aan en weer raakt hij mijn hart als hij dat doet.
When You Say Nothing At All (Ronan Keating Cover).mp3 (9.85MB)
Geven...
Ik had vroeger de neiging om aan anderen te veel te geven van mijzelf en dit muziek zette mijn overleden dierbare aan en weer raakt hij mijn hart als hij dat doet.
When You Say Nothing At All (Ronan Keating Cover).mp3 (9.85MB)

Alles wordt waargenomen en reageren, op dat moment, wat ze waarnemen en wat ze willen doorgeven, uit, bijvoorbeeld, eigen ervaring van hun aardse levens, over gezondheid, geestelijke gezondheid, of een ziel wil een boodschap doorgeven, die hij, of zij, in zijn leven nog niet heeft kunnen zeggen. 

Ik wil mijn ervaring en een andere voorbeeld geven op welk manieren zielen contact maken en dat het op allerlei manieren kan. 

De verbondenheid tussen mij en mijn zielsverwant
Hij heeft mij doorgegeven, dat dromen kunnen uitkomen en dat laat hij aan mij zien.
Boyzone - Every Day I Love You.mp3 (4.81MB)
De verbondenheid tussen mij en mijn zielsverwant
Hij heeft mij doorgegeven, dat dromen kunnen uitkomen en dat laat hij aan mij zien.
Boyzone - Every Day I Love You.mp3 (4.81MB)

Dit is allemaal begonnen bij een familie aangelegenheid. Voordat ik aankwam bij die aangelegenheid, voelde ik mij heel naar en voelde dat iemand zou gaan sterven. Ik zag er tegenop om naar het familieaangelegenheid te gaan. Toch had ik de moed verzameld en gegaan. Ik zag mijn zielsverwant voor het eerst en meteen wisten we dat we elkaar kenden. Toen wist ik het, ik zag letterlijk dood bij hem staan. Ik had niets gezegd, want ik wist immers niet wanneer hij zou sterven op dat moment en het was tijd voor hem te gaan. Er was oogcontact en toen hij vertrok gaf hij mij een hand. Meteen raakt onze harten elkaar. De volgende dag kreeg ik een telefoontje en werd me medegedeeld, dat hij was gestorven. Hij was nog zo jong en wilde nog zoveel doen, vertelde hij me later, na zijn dood. 

Toen ik zijn foto bekeek, voelde ik zijn hart in de mijne. De volgende dag ging ik uit en zat met een man te praten in het restaurant. Ik zag zijn verschijning bij de deur bij het restaurant, hij lachte naar me. Ik praatte verder met de man, ik kon natuurlijk niet zeggen dat ik een verschijning zag. Ineens stond hij achter mij en ik voelde zijn verdriet in mijn hart, het raakte me. Hij vertelde dat hij mij in dit leven wilde leren kennen. De volgende dag ging ik wandelen in het bos en hij liep mij achterna. Hij fluisterde in mijn oor dat hij van mij hield en hij raakte mij weer. Later kreeg ik van hem zelfs te horen, dat hij mijn man was uit een vorig leven. Tijdens het wandelen begon het te regenen en mijn overleden dierbare zorgde ervoor dat ik niet nat werd en liet een vreemde man mij de paraplu geven, want dat kunnen zielen. Hun energie gebruiken bij een ander. Op een gegeven moment dacht ik, om eens koffie te gaan drinken bij het restaurant. Toen kwam een vreemde mevrouw naar me toe en ze zij tegen me of ik met haar koffie wilde drinken en zij trakteerde. Ik vond het wonderbaarlijk. Nadat ik met haar te had gesproken, vertelde ze mij, dat ze het gevoel had, om mij een knuffel te geven. Dit is bij ons niet gebruikelijk, dat een vreemde dat doet. Toen besefte ik dat mijn overleden dierbare mij een knuffel wilde geven. Daarna was de vrouw zelf verbaasd wat ze deed, alsof ze wakker werd. Zo heeft hij nog veel meer manieren contact met me gezocht. Sindsdien waakt hij over me en helpt hij me via het universele pad. 

De foto hiernaast is ook een boodschap van hem, ik heb hem laten stralen. Tijdens het winkelen voelde ik weer zijn aanwezigheid en de oog viel op deze lichthouder. Prachtig, de universele liefde is zo onvoorwaardelijk. Ik krijg op alle manieren boodschappen door. Oneindig. 

Radiogolven...

Als ik met de radiogolven werk, kan er een directe vraag gesteld worden, van de vragensteller. In de meeste gevallen, ontvangt de vraagsteller een antwoord, op de vraag. Het kan echter ook zijn, dat er geen antwoord op de vraag wordt gegeven, alleen, wat op dat moment van belang is. Alles gebeurt uit vrije wil, die de ziel in zich draagt. 

Het gaat erom, dat de boodschap doorgegeven is. Ieder is vrij, om zelf te bepalen, wat ermee gedaan wordt. 

Er komen verschillende zielen/entiteiten binnen, via de radiogolven, van verschillende niveaus, zoals het hier op aarde ook is, alleen in een andere dementie. Een dementie wat wij niet kunnen waarnemen, met onze ogen. Wel kunnen we bepaalde gevoelens/energie waarnemen, waarvan we niet begrijpen waar het vandaan komt, of juist wel.  

 Ik heb besloten om me er voor open te stellen en het alleen waar te nemen en het te noteren. 

Eigenlijk zijn we nooit alleen, want zielen zien alles en nemen alles waar. Het enige verschil is, dat wij niet kunnen waarnemen dat zij, maar een gedachte van ons zijn verwijderd zijn. Zij leven immers in een andere dimensie dan wij.  Dit heb ik ervaren tijdens de gesprekken. 

Er zijn zielen, die via mijn ogen dingen bekijken, zoals een bloem, een voorwerp of mensen, dieren, bijvoorbeeld en geven dat, via de radiogolven door, wat zij gezien, en/of waargenomen hebben. 

Ik heb gekozen, om de woorden in het Engels te laten doorkomen, om het eenvoudig en gemakkelijk te maken, voor mijzelf en anderen. Een Engels woord heeft meerdere betekenissen en staat als volledige zin. Zielen kunnen over het algemeen, maar een paar woorden uitspreken, vanwege onze atmosfeer, kost het hun veel energie. De taal vertaal ik zelf in het Nederlands.   

Alles wordt waargenomen en reageren, op dat moment, wat ze waarnemen en wat ze willen doorgeven, uit, bijvoorbeeld, eigen ervaring van hun aardse levens, over gezondheid, geestelijke gezondheid, of een ziel wil een boodschap doorgeven, die hij, of zij, in zijn leven nog niet heeft kunnen zeggen. 

Zij waarnemen mijn emoties, mijn gedachte is volkomen naakt, hebben ze mij uitgelegd. Eerst vond ik het wel een beetje vreemd, op welke manier, ze me dat vertelden. Later, vond ik het alleen maar gunstig. Ik kan veel van ze leren. 


Een sessie, kan ik alleen verrichten, als ik gegrond bent. Elke dag, mediteer ik om mijzelf te gronden. Ik gebruik verschillende methodes, om mijn aura te beschermen, tegen lage energieën, zodat ikzelf er niet zo, voor opensta. Dit doe ik, omdat er verschillende zielen zijn van verschillenden niveaus. Ook zielen die nogal wat hebben meegemaakt in hun leven.  

Dit document heb ik geplaatst op mijn website, voor belangstellenden en voor mensen, die dit ook willen beleven en voelen.  Ik heb een voorbeeld geplaatst, van hoe het in zijn werk gaat. De informatie is divers, Je kunt zelfs de zinnen op verschillende manieren zien. Daarom zijn wij allen uniek, want jou waarheid klopt altijd. 

Tevens heb ik een video geplaatst tijdens een sessie voor de vraagsteller.

Ik heb meerdere personen geholpen, via de radiogolven en alles klopte. Ze waren allemaal tevreden met het antwoord en het gaf hun steun en inzicht, over hunzelf en het leven. 

Heeft u interesse, bent u nieuwsgierig, dan zou ik in overeenstemming met u, een sessie kunnen doen, met de radiogolven. 

Dit wil ik in combinatie met de sessie en de doorgestuurde, foto, van de overledene doen. Met voornaam en een duidelijke vraag/probleem, waar u tegen aan loopt. Het is van belang, dat u eerlijk bent en een beetje verteld, over uw situatie.  Dan kan ik een duidelijke boodschap doorgeven, van de overledene. 

Ik neem dan contact met zielen (overledenen ), die mogelijk een waardevol informatie aan u kunnen doorgeven, wat op dat moment voor u van belang is.  

Mocht het zijn, dat u liever heeft dat ik bij u kom, dan liever als u bij mij in de buurt woont, in verband met kosten. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld last heeft van entiteiten bij u thuis. De sessie hoeft niet perse bij u thuis plaatsvinden, want op afstand is het mogelijk, ook om van hun antwoord te ontvangen, waarom ze bijvoorbeeld bij u thuis zijn. Ik wordt vanzelf geleid door de zielen, of het noodzakelijk is om bij u te komen of niet. 

De mogelijkheid om bij mij langs te komen is er wel, mocht u het zelf willen beleven. Is niet noodzakelijk, behalve als de zielen het aangeven, dat het wel nodig is, of als er meer speelt bijvoorbeeld.

Ik heb mijn eigen kaarten ontworpen, dit zal gebruiken bij de paranormale beurs.

Wilt u liever een sessie via kaartleggen, fotoreading of voorwerp, dan kan dat natuurlijk ook. U kunt contact opnemen via alicemerry59@gmail.com

Dit is een voorbeeld van hoe ik te werk ga.
Boodschappen van het universum
Listen to the otherside 28 november 2020 Beknopte versie - Google Documenten.pdf (16.83KB)
Dit is een voorbeeld van hoe ik te werk ga.
Boodschappen van het universum
Listen to the otherside 28 november 2020 Beknopte versie - Google Documenten.pdf (16.83KB)