Alicemerry
Listen to the other side 
Mijn ervaring in dit leven met kinderen, de zieltjes die 

op aarde komen om ons het licht te zien.

Kinderen laten zien, dat het geluk in jezelf licht. Waarom ik het woord licht gebruik, is puur letterlijk in jou eigen licht staan. Zij laten ons zien, om het leven als een speeltuin te zien, met allemaal uitdagingen en als de uitdagingen een beetje te groot is, dan vangt de moeder of de vader hen op. 

Zo werkt het met de universum precies hetzelfde. Als de uitdagingen te zwaar zijn voor je, dan vangt het universum je op, beschermen je.  Bijvoorbeeld, je bent van plan om ergens naartoe te reizen. Je start de auto en hij doet het niet. Op dat moment denk je, waarom gebeurt mij dit nou. Waarom dit op dat moment gebeurt is heel simpel. Als de auto het wel had gedaan, dan was je bijvoorbeeld verongelukt op een snelweg. Op die manier wordt een mens beschermd, omdat het niet jou tijd is om te gaan. Zielen/engelen kunnen namelijk al, van te voren aanvoelen, dat er op dat moment iets zal gaan plaatsvinden op de snelweg. Niets is toevallig, alles is bestemd. Als voorbeeld, van mijn overleden dierbare. Of voor uw geval, een engel of een andere gids. Op een ander manier, helpen de zielen/engelen, weer in jou eigen kracht te gaan staan, zodra je het gevoel hebt, niet meer in je kracht te staan, bijvoorbeeld. Dit doen ze op verschillende manieren, want in het universum bestaat geen einde of begin, het universum is het oneindigheid zelf. Ze doen dit bijvoorbeeld, door iemand op je pad te sturen of, via muziek, wat bij je past  en er zijn nog meer oneindigheden op te noemen, hoe ze dit doen. Het is alleen aan jou, daar bewust te van zijn, dat is alles. Natuurlijk is het de bedoeling, volledig op het universum te vertrouwen, want als je dat niet hebt, kan het universum je niet goed bereiken. Als bijvoorbeeld een kind niet op zijn ouders kan vertrouwen, zal het altijd in angst en onzekerheid leven.  Vertrouwen hebben, is van belang in ieders leven.

Wij zijn niet meer dan kinderen, wij zijn alleen kinderen met meer ervaring. Dat is het enige verschil tussen een kind en een volwassenen. Door die ervaring, begeleid de volwassene het kind en het kind laat zien, om weer speels door het leven te gaan en gewoon het risico te nemen, van zijn of haar dromen, want kinderen kennen geen angst en doen het gewoon zonder nadenken. Daarom maken bijvoorbeeld kinderen gemakkelijk vriendjes, want ze gaan met de stroom mee. Ze laten ook gemakkelijk vriendjes los, omdat ze denken, dat het gewoon zo moet zijn. En vinden daardoor heel snel weer gemakkelijk andere vriendjes. 

Veel volwassenen, hebben bijvoorbeeld moeite met het loslaten van oude gewoontes, oude pijn of relaties. Kinderen daarentegen, voelen hun pijn heel intens en dan laten ze het gewoon los en gaan verder. Zij verwerken de dingen in hun fantasie wereld. 

Volwassenen kunnen dit voorbeeld, ook volgen, van wat kinderen laten zien aan ons. Daarom zijn kinderen in ons levens gekomen. Zoals het universum regelmatig doorgeeft, om los te laten, wat niet meer functioneert en open te stellen voor nieuwe uitdagingen in je leven. Zo groei je sneller en is het leven gemakkelijker. Zoals de voorbeeld bij kinderen. Zij staan immers dichtbij het universum. Ze zijn telepathisch en voelen, dingen zeer intens en reageren daar onmiddellijk op. 

Ik zal een voorbeeld geven. Mijn kleindochter en ik hadden allebei dezelfde ingeving, we dachten allebei aan mijn andere kleinzoon. We voelden allebei, dat er iets met hem was. Later kregen we te horen, van hem dat hij had gehuild. Hij vertelde het en Ik genood ervan, hoe hij het mij vertelde. Ik communiceer met kinderen op een heel natuurlijk, met liefde en dat voelen ze en beleven het. Kinderen zijn hun pijn snel vergeten en gaan gewoon door. Zij laten los. Dan is het nog alleen maar een verhaal en lachen erom, samen met familie. Het delen is zo van belang in ons leven, het delen van gevoelens, emoties, is een van de belangrijkste, naast het delen van vreugdevolle dingen en ervaringen. Ik ga er ook bewust mee om met mijn kleinkinderen en ik vraag altijd door, hoe ze de dingen hebben ervaren, kinderen vertellen het graag en staan ervoor open.

Daarom vertelde ik al eerder in mijn andere pagina, dat veel volwassenen, niet gelukkig zijn, omdat er niet gedeeld wordt, In alle vormen bedoel ik. Het leven kan zo eenvoudig zijn, als men ervan bewust is. 

Samen zijn met een liefdevolle familie, vrienden, kennissen of de omgeving, is heel belangrijk voor de ontwikkeling van een kind, bijvoorbeeld voor de relaties die in hun leven zullen komen, als ze eenmaal volwassen zijn en om zeker in leven te kunnen staan. Zodat zij ook een liefdevolle relaties kunnen aantrekken en de grotere uitdagingen aan kunnen.  

Om onze innerlijke kind te helen, is het belangrijk, om weer te herinneren, hoe je als kind was. Toen was je flexibel en dacht over niets na. Veel volwassenen, zitten vast, vast, omdat ze vergeten zijn, om flexibel te zijn en gewoon mee te gaan met de stroom van het leven en om hun dromen uit te laten komen. 

Ik heb zelf besloten om dingen te nemen zoals ze zijn en gewoon mee te gaan met de stroom van het leven. De uitdagingen aan te gaan. En als ik het moeilijk vind, neem ik contact met het universum, om mij erbij te helpen, net als een kind dat doet bij zijn ouders. 

Kinderen zijn onze voorbeeld, van hoe de wereld er echt uit zou moeten zien. Liefde, speelsheid, flexibiliteit, de uitdagingen aangaan, doorzetten en als je tijdens je reis valt en pijn krijgt, erdoorheen gaan en weer loslaten. Of hulp zoeken, als je hulp nodig hebt. Dat is pas echt volwassen zijn. Eigenlijk zou je kunnen je zeggen, dat kinderen de echte volwassenen zijn. Zij maken ons bewust. Daarom speelt in mijn leven kinderen, naast een liefdevolle oma te zijn, op dat gebied een belangrijke rol in mijn leven. Om zelf te leren, wat ik vergeten ben.  

Ik ben een gezegend mens en ik ben dankbaar, dat mijn kleinkinderen mij hebben gekozen als oma, want een kind kiest zelf uit, in welke gezin ze geboren willen worden, om te ervaren en ons te laten zien, waarvoor we echt op de wereld zijn gezet. Om liefde te delen en te verspreiden, de aarde te verzorgen en elkaar.  Om echt en puur te blijven, van wie jij echt bent en dat is licht en liefde. 

Niet zoals het gedacht wordt. Wij zijn immers alleen bewustzijn en niet onze gedachtes. In gedachtes, waar al onze onterechte angsten zitten. Door zorgeloos te denken, trek je een zorgeloos bestaan, dat heeft mij een overledene mij verteld. 


Het onderwijssysteem is zo gebouwd, dat het kind moet functioneren in de maatschappij, zodat de overheid, er aan kan verdienen. 

Een kind is intuïtief en handelt naar eigen ingeving. Dit wordt door de maatschappij afgeremd, omdat er alleen gekeken wordt, hoe bijvoorbeeld een kind een rekensommetje maakt. Een kind met een ander gave wordt niet geaccepteerd. Door deze verkeerde systeem, komt het kind op verkeerde plekken terecht, waar het niet hoort te zijn.  Of wordt verkeerd ingeschat, omdat de talenten die zij of hij heeft, niet in de maatschappij past. 

Kinderen kunnen veel meer, ze zijn wijze zielen, die op aarde zijn gekomen, om ons te helpen zien.

De eenvoud, daar draait alles om...De eenvoud is echt puur van liefde...Kwetsbaarheid van de mens, is het mooiste wat er is op aarde...

 
E-mailen
Map