Alicemerry
Listen to the other side 


                Liefdes energie en de boodschap.


Liefde is een sterk energie, waarin je vele mogelijkheden kunt zien en waarnemen. Zonder liefde kan niemand bestaan, want alles wat met liefde gedaan wordt stroomt en zorgt voor mogelijkheden en kansen.

Is er geen liefdes energie, zijn er geen kansen en mogelijkheden te zien.  Liefde zorgt voor samenwerking. Liefde is vrije wil. Liefde geeft ondersteuning vanuit liefde. Liefde is om hulp vragen, als het nodig is. Liefde is hulp geven, vanuit vrije wil en waar het nodig is. Het uiten en delen van gevoelens. In eerste instantie zit liefde in jezelf, die je uitstraalt naar de buitenwereld. Dat heeft effect op jezelf en anderen.

Liefde is oneindig, ook al is het maar voor een moment. Die moment kan je leven compleet veranderen.  Kan je een volledige transformatie geven, van wie je werkelijk bent en dat is liefde en licht op zich. De ziel is altijd heel en compleet. Elk gedachte, die het gevoel geeft niet heel en compleet te zijn, is een illusie. Ga naar binnen, binnenin zit je ziel, want de ziel daar is het heel en compleet. Dat is alles wat nodig is meer niet. Liefde is het loslaten wat niet in overeenstemming is met jou ziel. Waar liefde bevind.  Kies je voor liefde, dan zal er geluk van binnen en van buiten stromen.  Dan gaat alles vanzelf. Dan komt alles vanzelf. 

Als ik over liefde praat, heb ik het allereerste plaats over zelf liefde. Hou je van jezelf, dan hou je van het leven en alles wat leeft, bestaat.  

Ik heb boodschappen gekregen over liefde en hoe belangrijk het is, welk besluit je maakt in je leven, want het heeft gevolgen, voor je omgeving, op de wereld en alles wat daarom heen leeft. 

Elk besluit heeft effect op elk ziel. Ook de zielen, die niet meer op aarde als mens leven. Ze voelen en waarnemen alles. Elk trilling wordt waargenomen en gevoeld.  Als je wilt dat het universum je helpt, dan begin met elke dag positieve gedachtes te sturen naar het universum, zo kan het universum jou ook het weer terugsturen en helpen, ondersteunen in alle beslissingen die je maakt, met goede intenties. Alleen al het uitspreken van, ik ben gelukkig, is energie. 

In het universum kennen ze oorzaak en gevolg. Niet goed of slecht.   

De mens op aarde, hebben geleerd van onze grootouders, ouders, dat goed of slecht bestaat en alles wat anders is moet worden vermeden. Zo is onze opvoeding gecreëerd.  Natuurlijk is het niet overal zo. Ook onze grootouders waren beïnvloed, door deze gedachte, die ooit gecreëerd is, door een ziel, die geen goede bedoelingen had, die iets wilde nalaten aan ons. Wat niet in onze ziel bekend is, werd gegeven. Kijk maar naar het verleden zelf, de oorlogen onder elkaar. Tussen gelovigen, tussen rassen enz.. Er zijn tal val liefdeloosheid op de wereld te noemen. Ieder mens is uniek, in zijn of haar wereld. 

De wereld wordt met name beïnvloed door De media. Een onechte wereld creëren. Een wereld, Oordeel je, dan maak je iemand een zonderling bijvoorbeeld. We worden gehersenspoeld en weten niet meer wat echt is of niet. Of wij nemen het als realiteit aan. Daarom is van belang om naar eigen intuïtie te luisteren en voelen in je lichaam wat klopt of niet. Wij zijn niet gescheiden van elkaar, wij zijn allen 1. Wij trekken elkaar aan via onze gedachtes, om bewust te worden en wakker te worden. Het enige wat echt is, is liefde, natuur en onze expressie. Verder is alles een spel. Maskers worden gedragen om erbij te horen, of om anderen tevreden te stellen. Terwijl het mooie juist in je ziel zit.

Natuurlijk hebben we vrije wil gekregen, om hierin een keuze te maken. 

Onze zielen kennen geen goed of slecht. Alleen oorzaak en gevolg, vrije wil, wat wij van het universum hebben meegekregen. We zijn verantwoordelijk voor elkaar. Voor onze eigen gedachten over onszelf en anderen. 

Hier hebben ze asfalt neergelegd in het bos, zodat we niet kunnen voelen. Incl. onze intuïtie. Dit doen de rijken, om te kunnen verdienen en om ons langzaam uit te roeien. Bomen hebben gevoel. Waar is dat heerlijke mos gebleven, waar ik heerlijk zacht met mijn blote voeten overheen kan lopen ? Waarom denk je, dat wij rubberen ondergrond hebben, aan onze schoenen, omdat we niet meer de aarde kunnen voelen. Als we in contact staan met de aarde kunnen we intuïtief voelen, voor wat goed voor de aarde en voor onszelf is

Hier hebben ze zelfs asfalt in het bos gelegd, zodat wij niet de aarde kunnen voelen.

Als wij geboren worden, dan beginnen we te leren, wat ego is. Dan beginnen we belangrijk te vinden, hoe we eruit zien, hoe we presteren en wat goed of slecht is. Dat wordt ons opgelegd en dit geven we door, als we er niet bewust van zijn.  We vergeten om van onszelf te houden en van anderen.  Dit is de doelstelling van onder andere de media. De media, de regering, banken en zelfs zorgverzekeraars beïnvloed de maatschappij, de machthebbers, maken ons afhankelijk van hun, zodat we zelf onze eigenwaarde verliezen. We vergeten, voor waar wij werkelijk geboren zijn, om liefde te creëren over de wereld en de aarde te verzorgen en elkaar. Over eigenwaarde gesproken, er bestaat geen overspannenheid of depressie, dat zijn ook weer woorden, om ons naar beneden te halen. Deze ziekte ontstaat alleen, doordat we niet onze eigen hart volgen. Het is geen overspannenheid of depressie, het is gewoon hoog gevoeligheid. Wij zijn hoog gevoelige zielen, die niet passen binnen de wetgeving. Wij mogen niet voelen, alleen functioneren. Daar ontstaat het geestelijke hersenspoeling. Dat is de oorzaak en het gevolg is geestelijke en lichamelijke ziektes. 

De media, de onderwereld en de regering, kiezen niet voor liefde, kiezen voor afhankelijkheid van de mensheid. Op alle fronten, geestelijk, lichamelijk, onze energie verlagen. Het rijk en arm verschil hoort erbij. Bedoeld om van elkaar gescheiden te zijn en onze eigen wereldje te scheppen. Een wereldje, dat ons juist onze ontwikkeling en groei verstoord. We gaan naar een hoger dementie en uiteindelijk zal de regering verliezen. Financiën zorgen voor chaos in de wereld. Uiteindelijk zal dit systeem niet meer gaan werken.

De bomen worden gekapt voor geld, bomen waar zuurstof vandaan komt en uiteindelijk niet kunnen gaan voelen naar onze eigen intuïtie. We voelen ons allemaal gevangen in onze materie. Onze ziel verlangt naar vrijheid en liefde. Liefde die alleen in natuur te vinden is, die alleen in onze prachtige expressie ligt. Het universum waarschuwt ons, de wereld zal veranderen moeten, willen wij de aarde redden. Alles zal met snelle tempo gaan, ook het vernielen van onze aarde. Wij hebben die bomen nodig, we hebben elkaar nodig, daarom moet het geld weg. Wij kunnen elkaar van dienst zijn, dan zullen wij pas geluk voelen en beleven. Want het is een kwestie van geven en nemen. In balans zijn. Waarom zijn mensen ongelukkig ? Omdat we niet delen, of de mogelijkheid niet krijgen om, te delen. Wij hoeven niet voor eten te betalen, wij hebben recht op gratis eten. Elke keer als ik voor voedsel moet betalen, voelt het voor mij niet goed. Ik wordt er naar van zelfs. Zo koud. Gezonde voedsel wordt duur gemaakt, zodat onze gezondheid in gevaar komt. Van zieke mensen kan er verdient worden. Chemische medicijnen ontwikkelen, wat ten koste gaat van onze lichaam en ziel. 

( de zorgverzekeraars ) Waarom denk je dat vorsten heel oud worden en de rest van het volk niet? Omdat zij de beste zorg krijgen, voor niets. 

Denk jij, dat wij allemaal bijvoorbeeld, maar 1 appel per dag nodig hebben? NEE.. Elk lichaam is uniek, elk lichaam schreeuwt om meer goede voedsel. We worden met opzet verleid naar lekker voedsel, wat ten koste van onze gezondheid gaat. De Regering roeit de mensheid langzaam uit. Door de middel van geld en dat is al eeuwen zo. Zij hebben een andere doel op aarde. Zij willen, dat er alleen nog maar dat wij functioneren en  ( perfecte ) rijken over blijven, de rest moet maar zelf zien, hoe ze het redden. Dit kan gestopt worden, want wij zijn met meer mensen op aarde. Er zijn namelijk meer armen, dan rijken. 

Geld kan weg, dan zullen de kantoren, die met geld te maken hebben weg. Er kunnen daar de bomen geplant worden, kruidenplanten, de echte medicijnen komen van kruidenplanten namelijk. Gratis fruitbomen kunnen geplaatst worden. Want het universum zegt, er is overvloed, alleen, dat wordt tegengehouden, door de regering, de banken, zorgverzekeraars enz. geld en macht. Pure afhankelijkheid, een gevangenis. Wij voelen ons onvrij, onderdrukt. We denken dat dit normaal is ook nog. Wij denken niet meer voor onszelf, er wordt voor ons gedacht, wat er moet gebeuren. Wij worden in slaap gehouden. 

Al die grote gebouwen kunnen weg en dan zullen we pas echt kunnen voelen, wat goed voor ons is en wat goed voor ons allen is. En als alles gratis zou zijn, kunnen we ook de wegen verminderen, want als iedereen ontspannen is en dienstbaar naar elkaar toe is, hoeft niemand meer naar die ongezonde kantoren te rijden. Dan gaan mensen juist minder op vakantie, omdat ze al ontspannen kunnen leven. Omdat er veel natuur is om hun heen. Omdat ze juist gezonde voedsel naar binnen krijgen, hoeveel ze willen. In de toekomst zullen alle bedrijven, die op winst gericht zijn verdwijnen, de fabrieken zullen ook verdwijnen, wat ook ongezond is voor onze leven. Op den duur zal er dan geen kanker bestaan, als we gewoon, leven op gezond leven en onze eigen zielsdoel leiden. Want het universum zegt er is overvloed. Wij moeten alleen nog wakker worden en handelen, naar onze eigen zielsmissie.

De regering wil ons kapot maken. Dan praat ik niet alleen in ons eigen land, maar ook de rest van de wereld. Wil ons vasthouden, gevangen houden, controle over de hele mensheid op aarde. Ze geven geld uit aan de rijken en de meerderheid is arm. Die worden langzaam ongezond en hebben geen lang levensduur. Kijk maar naar het geld, van de gezondheidsverzekering. Armen die ziek worden, moeten een duur prijs betalen en worden nog meer ziek. Vooral de zwakkeren. De regering voert oorlog met de mensheid. Wij kunnen zelf bepalen wat, goed voor ons is, daar hoort een regering niet bij. 

En klein groepje mensen beslissen over de het hele volk. Wij besluiten om schapen te zijn, van een paar clubje mensen. In feite hebben wijzelf onze toekomst in onze handen, als we besluiten met zijn allen niet meer de regering te ondersteunen, om de mensheid, de dieren, de natuur te beschermen. Wij moeten zelf opstaan en wakker worden. Zelf de ridder zijn en onze planeet beschermen. Stop in angst te leven en sta op, wij houden van onze moeder natuur. Wij houden van onze kinderen, waarom beschermen we onze kinderen niet ? Ik voel de schreeuw in ieder wezen. Ik kan dit nu alleen nog maar een expressie geven en dit aan u doorgeven.  Nu kan ik alleen maar zeggen Kies voor liefde. 

Ik hoop dat ik anderen kan helpen, door dit aan u door te geven. Ik voel wat het universum wil zeggen en zij houden van ieder wezen, die op aarde leeft. Ik maak mij zorgen over mijn kleinkinderen en voor de kinderen daarna. Het doet mij verdriet, als ik naar mijn kleinkind kijk, zo vrolijk, ze nu is en wat voor toekomst ze zal hebben, als dit zo door blijft gaan. Ik wil niet dat de regering haar leven moeilijk maakt, door schulden voor studie en in een stressvolle leven moet leven. Alle kinderen hebben recht op gratis studie en in hun eigen tempo kunnen leren en welke keuzes ze willen maken in het leven. Want ieder kind is en blijft uniek, heeft recht en wat meer tijd nodig dan de anderen. Een kind moet niet op zijn tenen lopen voor de maatschappij. Kinderen worden in een opvang gestopt, zodat er meer geld verdient moet worden, zodat de regering belasting ontvangt. De kinderen missen begeleiding van hun ouders. Zij hebben hun ouders juist nodig. Wat nodig is, is meer rust in hun leventjes. Kinderen zijn hoog gevoelige wezens. Waar is de liefde gebleven, voor kinderen, mensheid en de natuur. 

De regering en de media creëert afstand tussen de mensheid en zelfs onze eigen families. Het verspreiden van angst, wat onze ziel en lichaam kapot maakt. Zij zijn gereïncarneerd, om de aarde te verwoesten, dat is hun missie en doel. Bewust of onbewust, dat maakt niet uit. Ze houden ons in slaap. Je kunt ze zeker demonen noemen, een wolf in schaapskleren. Zij willen niet dat we kunnen voelen, daarom al die harde wegen, daarom slavernij. Moeten werken is slavernij. Wij willen zelf kunnen voelen wat goed voor onze ziel is. Een gevangenis een natie kamp. Op een dag gaan ze zelfs pasgeboren baby's injecteren met een chip, zodat ze altijd te volgen zij. Met een excuus, om verloren kinderen te kunnen opsporen. Er steekt meer achter, dan in werkelijkheid, gezegd wordt. 

Wij slapen alleen en doen niets. Ieder voor zichzelf, zolang ik het maar goed heb, dat zal ook niet lang meer duren en dan komen ze ook bij jou aankloppen. Meer afhankelijkheid meer controle. Crisis is goed voor de regering, maakt macht. Zij denken intelligent te zijn, zij zijn de die niet helder zien, zij zien alleen hun eigen ego. Zij kunnen reizen naar prachtige landen vol natuur, wij moeten thuis blijven, vanwege afhankelijkheid en met een paar boompjes doen in de klein parkje. Een opgesloten dierentuin. Nog meer ziekte creëren. Over ziekte gesproken, het zijn de vrouwen die medicijnen hebben uitgevonden. In het vorig leven was ik een kruiden vrouw, ik gesneesde arme mensen, met mijn heel planten. Wat nu de huidige medicijnen van worden gemaakt. Het zijn de mannen, die de idee van een vrouw hebben gestolen en de man noemt zich een arts. Een vrouw mocht immers geen arts zijn. Een kruiden vrouw moest zich in de bossen verschuilen, om niet verbrand worden. Het waren juist de goede dames, die anderen gesneesden en werd toen ook al vernietigt, door de mannen. Nog steeds zie je in de regering de mannen de lakens uit delen. Het zijn die mannen, die niet voelen, maar gewoon doen. Doen wat ze willen met jou leven. Vrouwen hebben nog steeds geen rechten. Wij leven niet in een moderne tijd. Wij leven nog steeds in het oude. Onze zielen willen groeien, in onze eigen tempo. Die lekker verstoord word door de regering, de media ook . Houden ons achter de tv in slaapstand, in hersenspoeling stand. Op die manier denken wij, dat we vermaak moeten hebben via een tv. Wij kunnen onszelf vermaken, dat hoeft een ander niet voor ons te creëren. Allemaal wolven in schaapskleren. Ze lijken aan de buitenkant op ons, maar zijn niet zoals wij dat zijn. 

Elke ziel is uniek. Een ziel past niet binnen de wetgeving.


Iedere besluit is van belang, voor de gevolgen, voor de kinderen, die nog geboren moeten worden en nog op aarde moeten leven.  

Via de boodschappen, die ik doorkrijg, wordt er gesproken over de lucht vervuiling in de steden in de wereld. We worden gewaarschuwd over oorzaak en gevolg.  Daaronder hoort ook de nieuwe ziekte, die heerst. Dit heeft mensheid zelf geschept. Door gescheiden van elkaar te leven en negatieve gedachtes. Ongezonde leefstijl, die gecreëerd wordt met name de media, banken, zorgverzekeraars, de onderwereld en de regering.  

Er wordt op aarde, alleen gekeken naar het oppervlakkige gedeelte, materie bijvoorbeeld. Gezondheid is niet belangrijk, alleen de materie. Dat wil de regering scheppen. Zij willen de mensheid langzaam uitroeien en alleen de rijken en perfecte mensen mogen blijven bestaan. Wij leven in een natie kamp en wij denken, dat het zo hoort. 

In werkelijkheid, hebben we geen geld nodig, om een gezonde aarde te creëren. Niemand kijkt diep in zijn eigen innerlijke stem, voor wat de gevolgen van dit besluit is. Wij zijn allemaal verantwoordelijk voor elkaar en voor keuzes die worden genomen, over jezelf en anderen. Liefde betekend in actie komen en luisteren naar de innerlijke stem, die in iedere ziel verborgen ligt. Die snakt om daarbuiten te komen. 

Zijn er zielen, die onterecht behandeld worden, of op straat moeten leven, omdat je niet voldoet aan de wensen van de maatschappij, heeft gevolgen, voor iedere ziel. Vooral de zielen, die beslissingen maken over jou leven.  Een ziel tussen de wetgeving past niet. Dat heeft een ziel vanuit het universum mij medegedeeld, wat ik al zelf wist. Ik bedank het universum, dat ze mij alles vertellen en meedelen. 

Ik heb zielen van het universum gesproken, die op aarde hebben geleefd, die dingen hebben gedaan, wat schadelijk was voor de ziel. Deze ziel, was ooit een Romein geweest en zegt nu dat hij er ongelooflijk veel spijt van heeft, voor de daden die hij heeft verricht. Want zij zijn begonnen met belasting te vragen aan armen, zij zijn begonnen met het uitroeien van mensen. Belasting, wat onterecht wordt afgenomen en ons wijs maken, dat het zo hoort. Eeuwen worden we al bestolen. Wij hebben recht om het terug te krijgen en op te eisen zelfs. Nu zullen de gevolgen nog komen, als niemand ingrijpt. 

Met andere woorden, alle daden die op aarde worden verricht, hebben gevolgen. Elk besluit heeft gevolgen voor jezelf en voor anderen. Of dit positief of negatief is.  

Belangrijk is voor iedere ziel, is om goed voor jezelf te zorgen en daarmee ook  je ziel, door positieve energie uit te stralen en naar anderen. Om besluiten te nemen vanuit liefde. Voorzichtig met jezelf omgaan en met anderen.  

Kies je voor liefde, zal het universum, volledig achter je staan en ondersteunen, in je besluiten, die gemaakt zijn vanuit liefde. Zij kunnen alleen vanuit liefde ondersteunen.

Er is meer tussen hemel en aarde en dit is al jaren bewezen.  Velen willen er niet aan toegeven. Ze zijn bang voor iets, wat ze niet kunnen waarnemen. Als de dingen naar buiten komen, die betrekken hebben op de regering, dan zal alles als, onzin worden weggeveegd worden. Ik herhaal nog eens, er zijn zielen op aarde die speciaal gereïncarneerd zijn om de aarde te vernielen. Dat zijn de regering, de media, de zorgverzekeraars en de banken.  Stel dat ze moeten delen, dat zal voor hun zo erg zijn. Ze willen controle over de mensheid hebben. Dat is hun doel op aarde. De angst voor liefde creëren. Liefde betekend delen. En delen betekend, dat niemand boven iemand kan staan. Als iedereen ervan bewust wordt, wat echt is en wat niet echt is. Het bewust worden, van een onechte wereld. Een fantasie wereld.

 
E-mailen
Map