Alicemerry

Listen to the other side 


Orbsen en Aliens...

Tijdens mijn avondwandeling, met een familielid van me, wilde een orb met ons wandelen. Een orb is een levensvorm. In dit geval is dit een levensvorm van een Alien. Bij elk lichtbron, kan de orb zich laten zien, omdat het gebruik maakt van energie van licht, zoals de zon en lampen. Ook maakt het gebruik van ons energie. 

Er bestaan Aliens. Ze kunnen zich onzichtbaar maken door middel van plasma. De Aliens zijn lieve wezens, ze willen alleen het goede voor ons. Ze kunnen ook zonder dat we ze waarnemen ons helpen, als onze ziel ervoor open staat. We gaan nu naar de 5e dementie en dit zal voor ons steeds meer duidelijker worden. Waarheden komen naar boven.

De technologieen, die verborgen wordt gehouden door de regering, is aanwezig. 

De Aliens kunnen ons lichamelijk helpen, zonder operatie en zonder pijn. Zij kunnen kanker genezen, zonder chemische medicijnen, zonder prikken. Door middel van plasma kan ieder mens genezen worden. Ze kunnen onze DNA herstellen, die vernield is door inentingen. Het duurt zelfs in sommige gevallen, maar een kwartiertje. 

Aliens komen om ons helpen. Niet om ons bang te maken. Ze kunnen zich alleen bekendmaken, als wij naar de 5e dementie gaan. Dus door in het licht te staan. Positieve vibraties en open staan voor liefde en licht. 

Ik heb zelf met een alien gesproken en hij onderzocht mijn lichaam, ik merkte er niets van, ik kon gewoon doorslapen en gewoon mijn ding doen. Aliens hebben alleen maar goede bedoelingen met ons en de aarde. 

De hollywood films zorgen ervoor, dat we bang moeten zijn voor het onbekende en de regering, verbergt het. 

De waarheid zal naar boven komen en iedereen met vrije wil, mag hulp krijgen van de Aliens. 

Laat ze maar komen, ik sta er open voor. Dit is de nieuwe dementie, met geluk voor ieder mens en dier op aarde. De aarde kunnen ze ook reinigen, voor ons. Dit allemaal op natuur basis. Aliens zijn er in diverse vormen. 

In de hollywood films hebben ze dit al laten zien, alleen voor verkeerde bedoelingen, om het als sign fiction weer te geven. Het is geen sign fiction, Alien is de realiteit. Ze zijn veilig, niet gevaarlijk. Er zijn namelijk meerdere planeten in het universum. Aliens volgen de wet van het universum en dat is liefde en licht. Vanuit die wet werken ze. 

De regering werkt vanuit angst, chaos en wanhoop. Inclusief de media, verspreid leugens. Zij lachen achter onze rug, omdat wij hun leugens geloven. Zij werken niet vanuit liefde en licht, waar onze bron vandaan komt. 

De 5e dementie betekent, dat alle waarheden naar boven komen. We worden eindelijk wakker. Helder denken vanuit je eigen bewustzijn. Het bewust zijn, van wat er nu gaande is op de wereld.  We worden geslingerd met leugens en nu is het onze taak om helder te denken en bewust te worden en wakker te worden. Je eigen intuitie te volgen, van wat voor jou echt is en wat niet echt is. Op den duur krijgen we geen keuze, dan voor ons eigen levens en vrijheid te vechten. Dan hebben we elkaar nodig, om te vechten voor die vrijheid. 

 

Hieronder zijn vliegboten van Aliens, ze verbergen dit via plasma licht diones. Een soort plasma wolk. Een ervan kleurt zichzelf op. De technologie van de Aliens zijn zo ingewikkeld voor mensen dat het niet te  bevatten is. Ze komen ons helpen. Ze laten zich nog niet zien. Wanneer we wakker zijn en er klaar voor zijn, zullen ze ons begroeten. Zij noemen het vliegboten, voor ons ziet het uit als een schotels. 


Zielen in mijn huis...

Elke avond komt er een ziel bij mij aan het bed staan. Hij laat het ook merken en maakt een krakend geluid bij mijn vensterbank. Regelmatig voel ik kippenvel bij mijn benen, alsof iemand langs mijn benen strijkt, met koude rillingen. 

Ik dacht laat ik dit eens vragen als bevestiging, aan de ziel, of er iemand elke avond bij mij aan het bed komt staan en hij heeft geantwoord via de radio golven. 

De ziel geeft aan dat hij aan mijn benen zit. Ik vermoedde het al. Ik moet er om lachen...

Het is gezellig bij mij thuis... Het is steeds een verassing, want ik weet niet altijd wanneer ze van plan zijn te komen, behalve de ziel die elke avond aan mijn bed staat. 

Ik heb er verder geen last van, want ik slaap gewoon door. Het is niet storend voor mij, omdat het zo fijntjes is, dat ik er gewoon van in slaap val...

Tijdens mijn meditatie raakt een ziel mijn vingers aan. Ik voel een briesje wind over mijn gezicht gaan. Het is geen wind via mijn raam, want die heb ik dicht zitten en dat is een andere wind, dan wat de ziel laat voelen. 

Als een ziel eenmaal is overgegaan krijgt het een andere begrip.
1 juli 2021. In de video praten ze over waar ik mij op dit moment mee bezig hou. Dit wordt duidelijk weergegeven. De eerste twee woorden staan al op het scherm. De zielen zijn razendsnel met woorden doorgeven, ik had het video iets te laat aangezet. De eerste twee woorden zijn Reficio ( spaans woord ), betekend hernieuwen, herstellen of zelfs ik ben weer terug. Filosofies gezien, heeft het met het herstellen te maken. Zodra je bent hersteld ben je weer terug. De tweede woord staat voor Captain, betekend in dit geval alleen maar hoofd. 

Zoals ik al in eerdere pagina heb verteld, dat je de woorden op verschillende manieren kunt waarnemen, zoals het woord captain, wordt nu in de zin als hoofd bedoeld en niet als een kapitein. 

Verder hebben ze het nog over mijn hoefijzer, die ik voor normaal gesproken rechtop heb staan voor mijn deur. Nu vertelde de ziel, dat mijn hoefijzer op rechte lijn richting de zon moet staan. Ik ben naar de voordeur gelopen en ik zag dat mijn hoefijzer was gevallen en lag plat op de grond. Op de dag dat ik de video aan had, was het precies 1 juli 2021, dit betekend voor mij als bevestiging, getal 1 van rechte lijn naar boven toe. Zo zie je maar weer dat zielen alles waarnemen, wat er in mijn leven speelt, niets ontgaat hun tot de details. 

Getal 1: Jouw unieke energie is verbonden met originaliteit, innovatie en leiderschap op vele terreinen. De sleutel tot het laten stromen van deze energie is het ontwikkelen van zelfvertrouwen. Je laat dan leiderschap, creativiteit, moed, ondernemendheid en enthousiasme zien. Je hebt een unieke benadering en stijl en bezit een aantrekkelijke levendigheid.

Niet voor niets dat het woord Kapitein naar voren kwam op 1 juli. Kapitein staat voor leiderschap en is in verbinding met getal 1.