Alicemerry
Listen to the other side Orbsen en Aliens...

Tijdens mijn avondwandeling, met een familielid van me, wilde een orb met ons wandelen. Een orb is een levensvorm. In dit geval is dit een levensvorm van een Alien. Bij elk lichtbron, kan de orb zich laten zien, omdat het gebruik maakt van energie van licht, zoals de zon en lampen. Ook maakt het gebruik van ons energie. 

Er bestaan Aliens. Ze kunnen, zich onzichtbaar maken, door middel van plasma. De Aliens, zijn lieve wezens, ze willen alleen, het goede voor, ons. Ze kunnen, ook zonder, dat we ze waarnemen, ons helpen, als onze ziel, ervoor open staat. We gaan nu, naar de 5e dementie en dit zal voor ons, steeds meer duidelijker worden. Waarheden, komen naar boven.

De technologieën, die verborgen wordt gehouden, is aanwezig. 

De Aliens, kunnen ons lichamelijk helpen, zonder operatie en zonder pijn. Zij kunnen kanker genezen, zonder chemische medicijnen, zonder prikken. Door middel van plasma, kan ieder mens genezen worden. Ze kunnen onze DNA herstellen, die beschadigd is, door inentingen. Het duurt zelfs in sommige gevallen, maar een kwartiertje. 

Aliens komen om ons helpen. Niet om ons bang te maken, zoals in de films wordt weergegeven, dat we bang moeten zijn voor ze, omdat ze er anders uitzien. De sterren, zijn bijvoorbeeld geen sterren, het zijn vliegboten van de Aliens, zij bestaan, al honderden jaren en kennen, onze geschiedenis. Ze kunnen, zich alleen bekendmaken, als wij ervoor kiezen, om naar de 5e dementie gaan. Dus door in het licht, te staan. Positieve vibraties en open staan, voor liefde en licht. 

Ik heb met een alien, gesproken en hij onderzocht mijn lichaam, ik merkte er niets van, ik kon gewoon, doorslapen en gewoon, mijn ding doen. Aliens hebben goede bedoelingen, met ons en de aarde. 

Ik heb ook, met een andere, gesproken en hij praatte, met mij, op een bijzondere manier. Hij zette zijn vinger, op zijn hoofd en kon zo met mij praten. Hij had dezelfde vingers, als ET, in dit geval, is ET gebaseerd op waarheden, van de echte aliens. Daarna had ik de Alien, niet fysiek meer gezien, omdat hij, dit eigenlijk niet mocht doen...De Aliens zijn lief, serieus en hebben humor. Ze zijn zelfvoorzienend en niet afhankelijk van elkaar.

De hollywood films zorgen ervoor, dat we bang moeten zijn, voor het onbekende en de regering, verbergt het. 

De waarheid, zal naar boven, komen en iedereen, met vrije wil, mag hulp krijgen van de Aliens. 

Laat ze maar komen, ik sta er open voor. Dit is de nieuwe dementie, met geluk voor ieder mens en dier op aarde. De aarde kunnen ze ook reinigen, voor ons. Dit allemaal, op een natuurtuurlijke basis. Aliens zijn er in diverse vormen. 

In de hollywood film, hebben ze dit al laten zien, alleen voor verkeerde bedoelingen, om het als sign fiction, weer te geven. Het is geen sign fiction, Alien is de realiteit. Ze zijn veilig, niet gevaarlijk. Er zijn namelijk, meerdere planeten, in het universum. Aliens volgen de wet, van het universum en dat is, dat we allen vrij zijn en vanuit liefde en licht, mogen werken. Vanuit die wet werken ze. 


De 5e dementie betekent, dat alle waarheden naar boven komen. We worden eindelijk wakker. Helder denken, vanuit je eigen bewustzijn. Het bewust zijn, van wat er nu gaande is op de wereld.  We worden geslingerd, met leugens en nu is het onze taak, om helder te denken en bewust, te worden en wakker, te worden. Je eigen intuïtie, te volgen, van wat voor jou, echt is en wat niet, echt is. Op den duur krijgen, we geen keuze, dan voor ons eigen, levens en vrijheid, te vechten. Dan hebben we elkaar nodig, om te vechten voor die vrijheid. 

 

Hieronder zijn vliegboten, van Aliens, ze verbergen dit, via plasma licht diones. Een soort plasma wolk. Een ervan, kleurt zichzelf, op. De technologie, van de Aliens, zijn zo ingewikkeld, voor mensen, dat het niet, te bevatten is. Ze komen ons helpen. Ze laten zich, nu niet zien. Wanneer we wakker, zijn en er klaar voor zijn, zullen ze ons begroeten. Zij noemen het vliegboten, voor ons, ziet het uit, als schotels. 


Zielen (energieën) in mijn huis...

Elke avond komt er een ziel bij mij aan het bed staan. Hij laat het ook merken en maakt een krakend geluid bij mijn vensterbank. Regelmatig voel ik kippenvel bij mijn benen, alsof iemand langs mijn benen strijkt, met koude rillingen. In dit geval heeft hier een Alien met mij gesproken. 

Ik dacht laat ik dit eens vragen als bevestiging, aan de ziel, of er iemand elke avond bij mij aan het bed komt staan en hij heeft geantwoord via de radio golven. 

De ziel geeft aan dat hij aan mijn benen zit. Ik vermoedde het al. Ik moet er om lachen...

Het is gezellig bij mij thuis... Het is steeds een verassing, want ik weet niet altijd wanneer ze van plan zijn te komen, behalve de ziel die elke avond aan mijn bed staat. 

Ik heb er verder geen last van, want ik slaap gewoon door. Het is niet storend voor mij, omdat het zo fijntjes is, dat ik er gewoon van in slaap val...

Tijdens mijn meditatie raakt een ziel mijn vingers aan. Ik voel een briesje wind over mijn gezicht gaan. Het is geen wind via mijn raam, want die heb ik dicht zitten en dat is een andere wind, dan wat de ziel laat voelen. 

Als een ziel eenmaal is overgegaan krijgt het een andere begrip.
1 juli 2021. In de video praten ze over waar ik mij op dit moment mee bezig hou. Dit wordt duidelijk weergegeven. De eerste twee woorden staan al op het scherm. De zielen zijn razendsnel met woorden doorgeven, ik had het video iets te laat aangezet. De eerste twee woorden zijn Reficio ( spaans woord ), betekend hernieuwen, herstellen of zelfs ik ben weer terug. Filosofies gezien, heeft het met het herstellen te maken. Zodra je bent hersteld ben je weer terug. De tweede woord staat voor Captain, betekend in dit geval alleen maar hoofd. 

Zoals ik al in eerdere pagina heb verteld, dat je de woorden op verschillende manieren kunt waarnemen, zoals het woord captain, wordt nu in de zin als hoofd bedoeld en niet als een kapitein. 

Verder hebben ze het nog over mijn hoefijzer, die ik voor normaal gesproken rechtop heb staan voor mijn deur. Nu vertelde de ziel, dat mijn hoefijzer op rechte lijn richting de zon moet staan. Ik ben naar de voordeur gelopen en ik zag dat mijn hoefijzer was gevallen en lag plat op de grond. Op de dag dat ik de video aan had, was het precies 1 juli 2021, dit betekend voor mij als bevestiging, getal 1 van rechte lijn naar boven toe. Zo zie je maar weer dat zielen alles waarnemen, wat er in mijn leven speelt, niets ontgaat hun tot de details. 

Getal 1: Jouw unieke energie is verbonden met originaliteit, innovatie en leiderschap op vele terreinen. De sleutel tot het laten stromen van deze energie is het ontwikkelen van zelfvertrouwen. Je laat dan leiderschap, creativiteit, moed, ondernemendheid en enthousiasme zien. Je hebt een unieke benadering en stijl en bezit een aantrekkelijke levendigheid.

Niet voor niets dat het woord Kapitein naar voren kwam op 1 juli. Kapitein staat voor leiderschap en is in verbinding met getal 1. 

 

 
E-mailen
Map