Alicemerry
Listen to the other side 

Terug van waar we vandaan kwamen...

Op dit moment spendeer ik veel tijd in de natuur, nu ik een tijdelijke onderbreking heb, van het geven van consulten. 

Ik kwam een prachtige hut tegen en daar zaten jongeren in verscholen. Ze vertelden dat ze vanwege de maatregelingen, zich hier samen amuseren, weg van de maatschappij. 

Ik vind het een goede onderneming, van de jongeren, om toch gewoon samen te kunnen zijn, zonder door anderen te worden lastig gevallen, vanwege de maatregelingen. 

Ze hebben zelfs een eigen gemaakte stoel gemaakt. Zo zie je maar weer dat een mens zelf dingen kunnen creëren, zonder afhankelijk van anderen, te hoeven te zijn. 

Dat er nu veel mensen naar het bos in gaan, is bestemd, om wakker en bewust te worden, van wie we werkelijk zijn en wat echt van belang is. 

Het is duidelijk waarom deze hutjes gebouwd worden, om veilig te voelen. Jongeren volgen hun intuïtie en laten zich niet sturen. Ze zijn klaar voor 5e dementie, waar we nu heen gaan. Iedereen wordt wakker, zullen hun ware ziel gaan ontdekken. Dit kan niet anders, omdat de frequentie omhoog gaat, door liefde en licht. 

Dit is allemaal bestemd, zoals het nu moet zijn en ik accepteer dit met heel mijn hart. Er is geen andere weg, wij zullen al onze ego moeten opruimen, om in de 5e dementie te kunnen gaan. De 5e dementie, waar gedeeld wordt. Onvoorwaardelijke liefde, schuilt in ieders ziel. 

Hieronder YouTube song, hello again...

https://www.youtube.com/watch?v=OGxAC8z8xSo

Met hart en ziel je eigen intuïtie kiezen. Voordat we zover zijn, zullen veel mensen een transformatie ondergaan. Ik zie het tijdens mijn wandeling. Ik begroet iedereen met liefde, omdat ik begrijp waar ze doorheen gaan, op dit moment. 

Eindelijk weer ademen...
Breathe_1.mp3 (2.85MB)
Eindelijk weer ademen...
Breathe_1.mp3 (2.85MB)

De ziel bewandelen hun eigen paden wel en niemand houd dat tegen, want onze onvoorwaardelijke liefde is sterker, dan de ego. ( zie hieronder )We kunnen niet om onze hart en ziel heen gaan, want dat is echt en bevrijdend. Ik voel me vrij, als ik mijn in mijn eigen hart en ziel zit. Niemand kan dat van me afnemen, want ik ontvang liefde terug van het universum. Zij staan achter mij, zij beschermen mij, met hart en ziel. De natuur, waar onze harten van open gaan, dat is de bedoeling van de 5e dementie. 

Op een dag zal openlucht theater weer vol zijn, dat beloof ik jullie en dan zijn jullie allen in vreugde en blijdschap, want dat is onze wens. Wij komen jullie helpen, er zullen verassende wonderen verricht worden, alles zal aan het licht komen. Hoe hoger de frequentie, hoe meer aan het licht zal komen. Hoe verheven jullie zullen zijn. Ineens het licht zien, van wie jullie werkelijk zijn. Van waar je recht op hebt, is een bestaan op aarde, voor ieder wezen. Je zult je vrijer en gelukkiger voelen. 

Jullie doen het allemaal goed en het is wat het nu moet zijn. Alles komt goed. 

( Boodschap van het universum ).

 
E-mailen
Map