Alicemerry
Listen to the other side Bericht van een ziel over een van mijn vorig levens...

In een van mijn vorig levens, was ik ooit een officier van een schip. Op dat schip was iets ergs gebeurt, wat ik nog steeds had meegenomen in dit leven. Ik had zelfs een scheepsmuseum bezocht en kon alles vertellen over het schip. Ineens kreeg ik zomaar een ingeving en ik voelde de energie van toen ik een officier was en ik reageerde ook zo. Ik was in dat leven een zeer zelfverzekerd persoon, ik wist wat ik deed en wist waar ik heen ging. Wat een mooi energie was dat, wat een beleving. Ik ging letterlijk terug naar dat leven. Toen ik eenmaal verteld had over de schip, kwam ik terug in het hier en nu. Mensen vroegen aan mij hoe ik het wist en ik vertelde, dat ik dat niet eens weet, waarom ik dat wist. Ik heb in dit leven nooit iets geleerd over een schip. Later verdween  het energie van toen. 

Officier van het schip, het ongeval, schipbreuk leiden, personen, heet ( in brand gevlogen ). Het plannen of het beramen daarvan.

Nu begrijp ik ook, waarom ik het heerlijk vind aan zee. Als ik met de schip naar Engeland reis, heb ik geen last van zeeziek en ik hou ervan dat het stormt op het schip.  

Ik heb een bekentenis van een ziel ontvangen, wat er werkelijk is gebeurt. Ik als officier was verantwoordelijk voor de schip en als er iets mis ging, dan werd ik op het matje geroepen. 

( Het lijkt op de video wat rommelig, mijn excuses daarvoor ).  Was eerst niet de bedoeling om het te plaatsen. Ik vond dit te waardevol, om het te laten liggen. 

Voor de video hierboven : Tijdens mijn heerlijke wandeling, straalde de zon en ik stroomde, voelde me vrij. Na een paar keer langs het restaurant te hebben gelopen, had ik inderdaad besloten, om toch naar het restaurant te gaan. 

Voor de video hieronder: Nog steeds, zorgen mijn overgrootouders voor me. Ik voel hun liefde voor me... Wat zijn ze lief. Zij hebben al heel wat moeten meemaken, in hun aardse tijd. 

 


Voor de video boven: Ik ben benieuwd, wat het grote avontuur zal zijn...

Fijn, dat ze allemaal met me meeleven!

De video hiernaast gaat over de overheid en een bericht over schoenen, die ik wil gaan kopen. Ik vroeg mij af of het goede schoenen waren en ik kreeg daarop antwoord. Zie en hoor het zelf maar.

Deze video praten ze over mijn project. Ik vind het fijn dat ze mij daarbij helpen. zij zijn een echte steun voor me. 

Ik heb veel meer van deze video's, het zijn er oneindig veel. Ik zoek zelf uit wat ik wil laten zien. Ik heb echte gesprekken met ze en een onderzoek kost tijd en geduld. 

Ik wordt zo goed geholpen door de spirits, ze geven met tips, over mijn project. Ze praten over de overheid, wat er nu allemaal gebeurt. De spirits zijn over het algemeen niet zo blij met de overheid, hoe ze met de mensheid omgaan... Het raakt hun diep. De liefde van de spirits is zeer diepgaand en zo onvoorwaardelijk. Ze gunnen mij het allerbeste, dat is te voelen en te ervaren. Ze praten over allerlei onderwerpen, zelfs om een paar schoenen, die ik wil gaan kopen. Over de simpele dingen. Ze hebben mijn gedachte gewoon direct opgepikt. Het heeft allemaal met verbinding te maken, zo kunnen ze communiceren
 


 
E-mailen
Map