Alicemerry
Listen to the other side 

Doe waar je nieuwsgierig naar bent. 

Jaren geleden, kreeg ik van het universum, het advies: doe waar je, nieuwsgierig naar bent. Ik volgde, het advies en ik kreeg, steeds meer boodschappen, via producten, die ik onderweg tegen kwam. Zelfs in het bos, waar normaal geen producten liggen. Een voorbeeld daarvan was, dat ik tijdens een boswandeling, steeds nieuwsgieriger, werd en wilde na elke pad weten, waar het naartoe leidde. Ineens, stond er een rode kinderbuggy, met een kinderzwaard erin. Er was geen kind, geen moeder te vinden. Er was echt niemand. zover ik kon kijken, echt niemand. Ik praat over jaren geleden, niet nu. Dit is als voorbeeld, hoe ik boodschappen kreeg. Niet lang Daarna, werd ik zwanger en kreeg een miskraam. Dit is wat het universum mij vertelden. Een voorspelling met een rode buggy en een zwaard in de buggy. Niets is toevallig.  

Op 24 maart 2021, kreeg ik tijdens een wandeling met mijn kleinkinderen, weer een prachtige boodschap. Ik werd ineens weer zo nieuwsgierig en wilde weten waar het pad naartoe leidde. Mijn kleinkinderen zaten al te klagen en wilde niet zo graag meelopen, maar mijn drang was zo groot, dat ik hun vertelde, dat ze toch mee moesten lopen. Ineens vond ik een prachtig geschilderde steen met een hart erop, weer was er niemand te vinden. In een afgelegen bos.  Op de steen staat geschreven, volg je hart. Past precies in het bos, waar onze hartchakra open gaat. Vervolgens kwam een vrouw en man met paard en wagen langs, niet toevallig. Mijn kleindochter mocht het paard aaien en ze was zo blij. Toen vertelde ik aan mijn kleinkinderen, dat als je doet waar je nieuwsgierig naar bent, dus je hart volgen, dan dat er mensen of dingen op je pad komen, die je plezier brengen. Mijn kleindochter was verrast van de steen en nu wil ze met mij wandelen en ontdekken, wat of wie we tegenkomen. We worden door het universum geleid. 

Volg je hart...

Ik hou van leuke verrassingen en ontdekkingen. Ik ontvang liefde en kom liefdevolle boodschappen tegen van het universum, als cadeau, omdat ik mijn hart volg en doe waar ik nieuwsgierig naar ben. Ik voel de liefde van het universum en ik weet, dat ik niet alleen ben. Ik ben niet bang om alleen te lopen in het bos, ik ben niet bang om alleen te reizen naar het buitenland, want ik ben niet alleen, want er waken zielen om mij en zijn maar een gedachte van mij verwijderd, zij nemen alles waar, waar ik ook naartoe ga. Van mijzelf ben ik ook niet zo bang aangelegd, wil ik erbij zeggen. 

Ook al trotseer ik moeilijke, ( wat eigenlijk alleen een fase is ) tijden aan, blijf ik in mijn licht staan en maak er het beste van, want ik weet, dat alles een fase is, niet een einde. Wat wij als einde ervaren, is geen einde. Dat is wat onze gedachte er van maakt, niet onze hart en ziel. Alleen tijd, de tijd van het universum, ( niet de aardse tijd ), bepaald, wanneer je naar de volgende fase mag gaan. We hebben niets onder controle. Natuurlijk is er vrije wil, we kunnen het een beetje uitrekken en vervolgens kan het niet anders, dan de controle op te geven. Vervolgens hierin een keuze te maken, want het universum stuurt je alleen naar de richting van je werkelijke zielsmissie, zelf maak je de keuze om die pad te nemen of een omweg te nemen, want uiteindelijk kom je toch weer terug op de juiste pad, zoals voor jou is bedoeld. Op een natuurlijke wijze. Zo werkt het met de krachtige energie, frequenties en vibraties. Alles gebeurt in de perfecte ( tijd ) van het universum, zodat allen er plezier aan hebben en volgens het universele plan gaat. 

Vandaag op 26 maart 2021, werd ik weer, zonder het eerst door te hebben geleid naar dit hart. Dezelfde tekst en met dezelfde rode kleur hart. Ik heb zelfs onbewust een rode hoesje gekocht voor mijn mobiel, dit omdat er alleen nog maar de kleur rood over was. Niets is toevallig. 

Rood is de kleur die het eerste wordt waargenomen, want zij heeft de laagste frequentie van alle kleuren. Rood komt op je af. Vandaar dat zij wereldwijd als signaalkleur fungeert. Rood is een actieve kleur aan de warme kant van het kleurenspectrum. Rood is de kleur van levenslust en veerkracht. Deze kleur vormt de basis van ons bestaan en is gekoppeld aan het eerste chakra, stuit chakra. Het is de kleur van liefde, passie en moed.

Momenteel, wordt ik naar, de kleur geel, toegetrokken. Mijn gevoel, vertelde me, het mee, te nemen, want het doet mij goed. Ik voel, namelijk kleuren en wat het, met met doet. 

Van alle kleuren bevat geel het meeste licht. Het is een krachtige, stralende kleur en kleurtherapeuten adviseren geel dan ook als hét middel tegen neerslachtigheid. Geel symboliseert de zon en nieuw leven, en staat voor activiteit en positief denken. Geel is de kleur van lichtkracht, energie en wijsheid. Met geel kun je zelfverzekerd in het leven staan.

Op die dag scheen de zon zo heerlijk en ik heb er van genoten. 

Het hart heeft meerdere betekenissen, als boodschap. Ten eerste natuurlijk je hart volgen, ten tweede ga het bos in, wat goed is voor de hartchakra. Ten derde kan dit gewoon simpel een boodschap zijn van een ziel, om te vertellen, dat het van me houd. Welke ingeving, ikzelf, hiervan ontvang, is natuurlijk, het directe antwoord. In principe, is alles, wat met het hart, te maken heeft, goed en positief. Het licht in je hart aanzetten, met de kleur geel. ( De zon, het bos, de natuur, open stellen voor liefde, vrolijkheid, lachen ). 

Ik had mijn dochter en mijn kleinzoon, die dag meegenomen om buiten heerlijk even wat te drinken en samen langs het water te zitten, met de zon in ons gezicht. Toen besefte ik, dat het voor ons beide goed was om het te doen en vooral voor mijn dochter. Ik zag aan haar hoe het haar zo ontspande. Dus waar ik ook heen ga, ik volg de boodschappen direct op. Dat doe ik al instinctief, alleen wordt het nog eens bevestigd door de kleuren rood en geel en liefdes hart, wat mij natuurlijk weer raakt en mij weer blij maakt. Ik was die dag al zo vrolijk vanzelf al en dat wordt nog meer als ik die prachtige kleuren op mijn pad komen. Ik mag dankbaar zijn met deze kennis en wijsheid, die ik als zegen heb meegekregen, toen ik geboren werd. 

Over geel gesproken, vandaag 29 maart 2021, ontving ik planten van een goede vriendin van me en wat denk je welke kleuren die bloemen hebben? De kleur geel. Weer geel. Zij deed dit onbewust en ik wist waarom ik ze ontving. Geel is voor mij een goed teken. Een teken van voorspoed, voor licht, zon, vrolijkheid. Zodat mijn licht nog meer kan gaan stralen. Ik ben zo gelukkig. Ik voel me vrij en gelukkig. Niemand kan mij tegenhouden waar ik ook naartoe ga, want ik volg mijn hart. 

Vandaag scheen de zon, zodat ik het nog meer kon gaan voelen en het water, de rijn waar ik graag naartoe ga. Ik ben gelukkig, omdat mijn ziel vol vreugde is en liefde. Samen met mijn kleine hondje, genoten we samen van de zon en water. Ik kan zo genieten, van haar, als zij ook met mij geniet. De enige wat nodig is, is liefde en natuur. Nu voel ik dat alles goed is, zoals het nu moet zijn. Ik weet dat er nog meer dagen komen, die mij meer gelukkig zullen gaan maken. Dit omdat ik kies om te genieten en gelukkig te zijn. Alleen hier en nu bestaat voor mij, dat is voor mij genoeg. 

Dit kleine stukje op aarde is voor mij als de bleu lagoon.  Heerlijk om daar te liggen in de zon. Al het goede komt naar mij toe, dat is de energie wat ik uitspreek in mijn hart en ziel.Ook bij dit hondje zit een prachtige verhaal van het universum. Zij is letterlijk in mijn schoot geworpen. 

Zelf was ik niet op zoek naar een hond. Toch vond het universum, dat ik geschikt was voor dit hondje.  Een bekende van mij kwam met het hondje aan de deur, met de vraag of ik voor haar wilde zorgen. Ik zat er niet op te wachten, toch voelde ik dat ik haar op moest vangen. Zij was echt verloren had niemand, geen onderdak. Werd zo met verhuispullen weggegooid. Het hondje zat doelloos rond te lopen in het huis en had dagen niet gegeten, ze was mager en bang. Niemand kwam het hondje ophalen en de verhuizers hadden het hondje mee moeten nemen. Ze lag tussen de rommel bij een handelaar. Bang en alleen. Ze was zo bang, dat ze uit angst beet. Nu weet ik dat deze ras, al van nature angstig zijn. In ieder geval ben ik naar haar toegegroeid. Ze is niet jong meer. De kleinkinderen zijn er wel blij mee. Ik voelde dat het universum haar naar mij had gestuurd. Dit omdat ik helder voelend ben en voel wat voor haar nodig is. Zo kan ik nog eindeloos doorgaan, wat er allemaal op mijn pad komt, niet toevallig. Het is bestemd zoals het moet zijn. 

1 april 2021: Ik hou van plekken, waar veel ruimte is en waar maar heel weinig mensen komen, wanneer ik bezig ben met relaxen en meditaties. Dit is de plek waar ik heerlijk mediteer, geniet en alles loslaat wat niet in overeenstemming is met mijn ziel. 


1 april 2021: Zelfs op deze plek, kom ik een hart tegen. Dit keer lijkt het een gebroken hart. Iemand heeft een gebroken hart.  Dat is wat ik voel, als ik er naar kijk. Het verlies van iets of iemand. Niet in balans zijn in de hartchakra. Tijd om het helen en het op te lossen. 

Wat ik mooi van dit hartje vind, is dat het een handige stoepje is, zodat ik er gemakkelijk op kan lopen, tussen de brokken stenen. Zo zie je maar weer, zo breekbaar is het hart nou ook weer niet. Uit een gebroken hart ontstaat kracht. 

3 april 2021: Op deze dag weer geen toevalligheid. Ook schepen, die langs komen zenden boodschappen uit. Er kwamen twee schepen langs, de eerste stond het woord chakra op. Aangezien ik daar mij mee bezig hou, om gezond te blijven, is het niet toevallig, dat het op dit schip staat geschreven.

De tweede schip, was het schip de kleur rood geschilderd met het getal 3. Getal drie is mijn geboortedatum. Mijn huisnummer is getal 6 = 3 maal 3 is 6. Getal drie is verbonden met het getal 6. 

Het getal 3 Je energie is verbonden met het getal 3, de geest, creatieve- en emotionele expressie. Je bent een expressieve, originele denker en vaak kunstzinnig aangelegd. In balans ben je inspirerend, communicatief, zorgend en sociaal.

Dit klopt precies allemaal, chakra, de kleur rood en getal 3. Mijn karakter wordt hierin beschreven. 

Wat de thema van die dag was, de wortel chakra, dat is de geslachtsorgaan, met de kleur rood. De kleur rood staat voor energie, passie en aantrekkelijkheid. Dus vuur passie, maar ook liefde en romantiek. 

Dit chakra is de basis en legt de verbinding tussen ons als mens en de aarde. Wanneer we het hebben over dat we wat meer gronding willen in ons leven, dan spreken we dus over ons wortelchakra. In feite willen we dan dit chakra wat meer openen en actiever laten zijn.

De rode ( wortel ) chakra: ik ben zelfverzekerd en vol energie. 

Dit is de thema van mijn leven op dit moment. Ik voelde en ervaarde die dag, toen ik heerlijk aan het water lag, zelfliefde, ontspannend en geaard. Heel ontspannen, voelde me vrij, zelfverzekerd, energievol en los en gelukkig. Ik weet dat ik al gelukkig ben en zal blijven. Ongeacht de omstandigheden. De frisse wind en water, maakt het me nog gemakkelijker. Dit is een geschenk van de hemel. Ik waardeer het en zal het goed benutten. Ik zal hun adviezen blijven volgen. Ik zal mijn hart blijven volgen, mijn eigen hart. Niet die van iemand anders, maar van mijzelf. Dat is wat ik steeds doorkrijg. Dit te  blijven doen. Ik laat niemand, dit van mij afnemen. Nooit. Zo zie je maar weer, dat communiceren, met het universum, ook op, aardse manier kan. Dit is wat je bewust van moet zijn, is dat niets toevallig is. Je moet alleen zelf uitvinden, hoe het te waarnemen en te onderzoeken bij jezelf. 

Op 4 april 2021, kwam ik weer een hartteken tegen. Dit keer beschermt met twee brokjes stenen. Ik zie dit als een teken van het beschermen van je hart. Want je hart is verbonden met je ziel. 

Ik zit graag aan het water en daar vind ik van alles en nog wat. Ik vind prachtige natuurstenen, dit zet ik in mijn woonkamer. Dat geeft, in mijn kamer, rust en stabiliteit. Ik voel, wat de stenen, met me doen, als ik ze op tafel zet. 
Roodborstje

17 mei 2021: Tijdens mijn wandeling kwam ik een roodborstje tegen. Het kwam direct op mij af. 

De boodschap

Spirituele betekenis: Ik ben in je leven gekomen om naar een nieuwe groei te leiden. De periode van stilstand is voorbij en je leven gaat weer vooruit.

Licht: Verandering en groei ontwikkeling van wilskracht, creativiteit, objectiviteit liefde en mededogen, de kracht van de stem, passie gids naar de mysteriën van het leven, vertrouwen en hartstocht.

Element: Lucht en vuur.

Energetisch: Opening van het keel en de hartchakra. 

Lichamelijk: Hart, keel en voorhoofd.

Persoonlijk: Gids door de interdimensionale werkelijkheden.19 mei 2022 : Ook kwam ik een reiger tegen en daagde me uit. Hij verstopte zich achter hoge gras, aan het water. Hij zag mijn ziel en bleef staan. Ik kwam dichterbij, heel dichtbij en toen vloog hij ietsje verder en weer liep ik heel dichtbij hem en vloog hij weer verderop en ik kwam weer heel dichtbij en bij de derde keer, vloog hij weg. 

De boodschap...

Ik voel het als kansen, die je kunt nemen en als je die niet neemt, vliegt het aan je voorbij...Dit zie ik als een boodschap van het universum en van de reiger zelf...Reigers zijn helder voelend en zeer zelfbewust...De boodschap is te vertrouwen op je eigen intuïtie en niet de kansen voorbij laten gaan, door jezelf niet te laten ompraten door een ander bijvoorbeeld. 

Verder betekenis: Om dieper in te gaan op verschillende aspecten van je leven. Daarbij zal het je aangeboren wijsheid naar boven halen en je laten zien hoe je zelfbewuster kunt worden. Bovendien vraagt de reiger als betekenis, om jezelf ook regelmatig te aarden.

 
E-mailen
Map