Alicemerry

Listen to the other side 
Wat voor mij genieten betekent...


Het vrij voelen ongeacht waar ik op dit moment bevindt. Of welk omstandigheden ik me bevindt. Blij zijn met wat ik nu heb, waar ik mij bevind en verheugen wat komen gaat. 

Ik hou steeds meer van mijn leven dan ooit en weet dat ik op het universum kan rekenen en mij naar richting stuurt, waar ik van houdt. Ik wandel met genot in de natuur, vooral langs het water zitten, bij het Kasteel Slangenburg. Daar ben ik vriendelijke zielen tegengekomen. Op deze plek ben ik mij aan het voorbereiden voor mijn verdere levenspad. Wat het wordt is voor mij een verassing, ik zal het met open armen ontvangen. 

Genieten heeft voor mij niets te maken van wat ik heb of waar ik mij mee bezig houd. Genieten komt vanuit de bron van liefde, je ziel is vrij, ik lach iedere dag nog meer. Genieten zoals een klein kind, heerlijk. Niets nuttigs doen, heerlijk!  Liefde zit in de kleine dingen, dat zie je maar weer. Al zingend, rij ik met mijn elektrische scooter met mijn muziek aan. Ik besluit om elke dag te genieten. Ik dans ook gewoon alleen of met mijn kleinkinderen( en met zielen om mij heen ). 

Dit is wat mijn overleden dierbare mij al wat enkele jaren geleden mij vertelde. Hij voorspelde mij dat ik in de toekomst iedere dag zal lachen, dat ik dan alleen nog maar engelen geluiden zal horen, want dat is zijn wens. Ook vertelde hij me dat ik niets nuttigs hoeft te doen en daar ben ik nu mee bezig. Het voelt voor mij alsof ik letterlijk op het gras in de natuur wordt neergelegd. Heerlijk licht.  

Terwijl ik heerlijk geniet van de natuur, waar ik naartoe geleid wordt, wil ik iets uitleggen over zielen. Zielen zijn niet dood. Ze zijn zelfs springlevend. Je hoeft ze niet te laten rusten, want ze wachten zelfs wanneer je hun hulp vraagt. Ze raken je zelfs aan. Dat zeggen ze. Laten in alle vormen weten dat ze er zijn. 


 

Heerlijk genieten...
Take-Me-Home.mp3 (3.17MB)
Heerlijk genieten...
Take-Me-Home.mp3 (3.17MB)


 Onafhankelijkheid... 

Onafhankelijkheid zit voor mij niet in de dingen zelf, niet in wat ik doe of welk beroep ik heb, niet in het geld, niet in mijn huis. Het zit in mij, onafhankelijkheid is denken voor jezelf en je hart volgen. Het mooie van je hart volgen is, dat je nooit van het pad af gaat. Dat je je doelen en wensen kunt waarmaken en uit laten komen.

Verder met genieten...

Genieten heeft niets te maken, met de levensomstandigheden, want dat is schijn. Wat echt is is je ziel, die vol vreugde zit. Het zit in ieder wezen op aarde. Ik vergeet dat nooit, in iedere omstandigheid. Het is niet dat ik een beter leven heb dan een ander, het is de instelling, die ik heb gekozen, voor mijzelf en anderen.

Ik wil dit nalaten, want ik weet zelf niet hoelang ik op aarde verblijf. Dit wil ik zeker nalaten aan mijn kleinkinderen, want zij zullen dit voorbeeld weer doorgeven aan anderen. Ik ben open en ze weten, dat dood niet bestaat en dat ik communiceer met overledenen. Mijn kleinkinderen willen zelfs met me kaartjes trekken. Mijn kleindochter heeft vragen hierover. Ik vertel alleen, wat ze kan begrijpen, want ze is nog zo jong. 

Ik ben een gezegend mens, die geliefd wordt door het universum en ik geef hun mijn liefde terug, want zo ben ik. Ik ben hun dankbaar elke dag. Ik wandel heerlijk langs de prachtige water, met prachtige dieren, geluiden van vogels, die goed zijn voor mijn chakras. Het groene bos, wat mijn hartchakra opent. Ik ga zover ik kan het bos in en ruik de heerlijke natuur. Ik lig heerlijk in het gras en wil alles voelen, beleven en meemaken. Ik schaam mij niet, voor mijzelf, van wie ik ben. Ik accepteer mijzelf volledig, want ik ben perfect geboren, zoals ieder mens perfect is geboren. 

De tijd is nu echt van mij en die neem ik volledig, want er staat nogal wat te wachten voor me, in mijn verdere levenspad. Ik voel dat ik wordt voorbereid, ook al is het voor mij nog niet duidelijke wanneer het plaatsvind en waarheen, mijn pad zal leiden. Ik zal vertrouwen, wat er nu op mijn pad komt. 

Dit is wat onder andere op mijn pad is gekomen, twee prachtige kleine uiltjes, in een boomschors. Ik kom momenteel alles wat te maken heeft met het getal 2. Ook zat ik met mijn kleinzoon een dobbelsteen te gooien en valt op getal 2. 

De spirituele betekenissen van de uil zijn:

  • Intuïtie, het vermogen om te zien wat anderen niet zien…
  • De aanwezigheid van de uil kondigt verandering aan
  • Het vermogen om verder te kijken dan leugens en misleidingen…
  • Wijsheid
  • Overleden ziel

Dit klopt allemaal, dat is precies waar ik doorheen kan kijken. Vooral leugens en misleiding. Mij ontgaat niets, ik zeg niet altijd wat ik zie of waarneem. Ik waarneem alles, niemand kan mij een leugen of misleiding verkopen. Alle punten kloppen in mijn situatie, dat de universum me begeleid en ondersteunt helderziendheid, veranderingen kloppen ook en wijsheid.

Getal 2: Het is het getal van de leider, de pionier en van een uitgesproken individualist. Het getal 2 wil het liefst samenwerken of alles met z'n tweeën doen. 

Hier zie je hoe klein het is, zo schattig... Dubbele bescherming, de schors en het huisje, bovenop een zielsverwant en onder ik. Zo zie ik het nu. Als boodschap...Bescherming.Tijdens mijn wandeling kom ik dieren tegen, een reiger, een ree en een buizerd.

Deze dieren komen niet toevallig voorbij en hebben voor mij een betekenis.

De reiger staat voor onafhankelijkheid, evenwicht en stabiliteit, zelfontwikkeling en flexibiliteit. De reiger stimuleert het zonnevlechtchakra en stimuleert op lichamelijk gebied de benen en de voeten. De elementen die bij de reiger passen zijn aarde, water en lucht. De reiger is rust en kalm. Hij laat inzien dat het belangrijk is om je eigen rust en kalmte terug te vinden. Zo ben je in staat om in je innerlijke zelf op zoek te gaan naar het antwoord op je vraag. 

De Buizerd staat voor de dood en wedergeboorte, nieuwe visie en loslaten. De buizerd is een krachtige boodschapper. Met zijn scherpe blik schept hij de helderheid en overzicht. Zijn ogen zien elk detail en ziet niets over het hoofd. Dit betekend ook onder ander, om te kiezen of gaan staan voor wat je werkelijk wilt of wie je werkelijke bent. De boodschap is een metafoor duidt erop dat de 3e dementiewereld je zal proberen om jou naar beneden te halen, in het negatieve te trekken, omdat je anders bent en zij niet kunnen begrijpen, omdat ze een andere zielsafstemming hebben dan jij. Wat anderen vinden of denken toch gaan voor jou vrije vlucht. Je kunt ervoor kiezen om gewoon een paaltje verder te gaan zitten en degenen die jou proberen te ondermijnen te laten zijn wie ze zijn. Als je loslaat blijf je beter in balans en als je in balans bent en voldoende tijd voor jezelf creëert, krijg je de ruimte jouw klauwen in de dingen te slaan, oftewel te focussen, die voor jou van belang zijn. Ongeacht wat anderen hiervan zullen vinden of denken. Dit klopt voor mij. Bedankt Buizerd voor de boodschap. 

De ree heeft iets onschuldigs over zich en is spiritueel gezien alleen maar liefdevol. Wie in de ogen van een ree kijkt, zal zijn boosheid vergeten. De ree is namelijk nooit onder de indruk van de emotie, die op haar geprojecteerd wordt. Ze zal blijven terugkijken. De natuurlijke uitstraling is zo liefdevol dat het degene die tegenover haar staat zijn emoties zal voelen wegsmelten. Zelf heb ik de ree niet in de ogen gekeken. Ze rende zo sierlijk en prachtig over het natuur heen. In mijn geval, gaf het mij rust en kalmte en merkte ik, dat ik nu hier wil zijn. 

Ik lag vandaag op het gras, langs het water, te relaxen in de natuur. Ik zag drie prachtige vlinders samen dansen, verschillende kleuren geel, twee wit met oranje. Ineens begon ik zachtjes te zingen en twee vlinders kwamen naar mij toegevlogen. Heel even kon ik genieten, hoe dichtbij ze bij me waren en aan het dansen waren. Vlinders reageren op frequenties. Het was voor mij even een mooi moment en het doet mij genieten, dat ik even contact kon maken met de natuur. Daarom is het zo van belang voor ons, de natuur en de dieren, die geven ons boodschappen door, ze maken ons kalm en het gevoel te willen zingen. Niet vergeten de prachtige lente bloemen en de zon. Heerlijk die lentekriebels. Ik ben echt dankbaar, dat ik harmonie ervaren mag. 

Ik kom steeds de kleur geel tegen, tijdens mijn wandeling bij Kasteel Slangenburg. Gele vlinders die mij naar een pad leiden, wat voor mij bedoeld is op dit moment. 

Dit plant op tafel, is bestemd voor mij. Deze plek was vrij voor mij. Terwijl ik keek naar het Kasteel, viel mij deze plant op, ik dacht alweer geel. Gele vlinders en gele bloemen. Dit zijn allemaal tekens van het universum. 

Dit bloemen lagen op het pad, tijdens mijn wandeling. Iemand heeft dit achtergelaten en ik kom het tegen. 
Dit jaar komen ook prachtige gele bloemen te voorschijn van mijn plant. Ik zat te staren door het raam en de gele plant viel mij meteen op, nu ik toch steeds geel tegenkom. 

Veel liefde gewenst voor jullie allemaal en moge het universum je ondersteunen op je levenspad.