Alicemerry
Listen to the other side Wat voor mij genieten betekent...

Het vrij voelen ongeacht waar ik op dit moment bevindt. Of welk omstandigheden ik me bevindt. Blij zijn met wat ik nu heb, waar ik mij bevind en verheugen wat komen gaat. 

Ik hou steeds meer van mijn leven dan ooit en weet dat ik op het universum kan rekenen en mij naar richting stuurt, waar ik van houdt. Ik wandel met genot in de natuur, vooral langs het water zitten, bij een Kasteel. Daar ben ik vriendelijke zielen tegengekomen. Op deze plek ben ik mij aan het voorbereiden voor mijn verdere levenspad. Wat het wordt is voor mij een verassing, ik zal het met open armen ontvangen. 

Genieten heeft voor mij niets te maken van wat ik heb of waar ik mij mee bezig houd. Genieten komt vanuit de bron van liefde, je ziel is vrij, ik lach iedere dag nog meer. Genieten zoals een klein kind, heerlijk. Niets nuttigs doen, heerlijk!  Liefde zit in de kleine dingen, dat zie je maar weer. Al zingend, rij ik met mijn elektrische scooter met mijn muziek aan. Ik besluit om elke dag te genieten. 

Dit is wat mijn overleden dierbare mij al wat enkele jaren geleden mij vertelde. Hij voorspelde mij dat ik in de toekomst iedere dag zal lachen, dat ik dan alleen nog maar engelen geluiden zal horen, want dat is zijn wens. Ook vertelde hij me dat ik niets nuttigs hoeft te doen en daar ben ik nu mee bezig. Het voelt voor mij alsof ik letterlijk op het gras in de natuur wordt neergelegd. Heerlijk licht.  

Terwijl ik heerlijk geniet van de natuur, waar ik naartoe geleid wordt, wil ik iets uitleggen over zielen. Zielen zijn niet dood. Ze zijn zelfs springlevend. Je hoeft ze niet te laten rusten, want ze wachten zelfs wanneer je hun hulp vraagt. Ze raken je zelfs aan. Dat zeggen ze. Laten in alle vormen weten dat ze er zijn. 


 

Heerlijk genieten...
Take-Me-Home.mp3 (3.17MB)
Heerlijk genieten...
Take-Me-Home.mp3 (3.17MB)


 Onafhankelijkheid... 

Onafhankelijkheid zit voor mij niet in de dingen zelf, niet in wat ik doe of welk beroep ik heb, niet in het geld, niet in mijn huis. Het zit in mij, onafhankelijkheid is denken voor jezelf en je hart volgen. Het mooie van je hart volgen is, dat je nooit van het pad af gaat. Dat je je doelen en wensen kunt waarmaken en uit laten komen.

Verder met genieten...

Genieten heeft niets te maken, met de levensomstandigheden, want dat is schijn. Wat echt is is je ziel, die vol vreugde zit. Het zit in ieder wezen op aarde. Ik vergeet dat nooit, in iedere omstandigheid. Het is niet dat ik een beter leven heb dan een ander, het is de instelling, die ik heb gekozen, voor mijzelf en anderen.

Dit wil ik zeker nalaten aan mijn kleinkinderen, want zij zullen dit voorbeeld weer doorgeven aan anderen. Ik ben open en ze weten, dat dood niet bestaat en dat ik communiceer met overledenen. Mijn kleinkinderen willen zelfs met me kaartjes trekken. Mijn kleindochter heeft vragen hierover. Ik vertel alleen, wat ze kan begrijpen, want ze is nog zo jong. 

Ik ben een gezegend mens, die geliefd wordt door het universum en ik geef hun mijn liefde terug, want zo ben ik. Ik ben hun dankbaar elke dag. Ik wandel heerlijk langs de prachtige water, met prachtige dieren, geluiden van vogels, die goed zijn voor mijn chakra's. Het groene bos, wat mijn hartchakra opent. Ik ga zover ik kan het bos in en ruik de heerlijke natuur. Ik lig heerlijk in het gras en wil alles voelen, beleven en meemaken. Ik schaam mij niet, voor mijzelf, van wie ik ben. Ik accepteer mijzelf volledig, want ik ben perfect geboren, zoals ieder mens perfect is geboren. 

De tijd is nu echt van mij en die neem ik volledig, want er staat nogal wat te wachten voor me, in mijn verdere levenspad. Ik voel dat ik wordt voorbereid, ook al is het voor mij nog niet duidelijke wanneer het plaatsvind en waarheen, mijn pad zal leiden. Ik zal vertrouwen, wat er nu op mijn pad komt. 

Dit is wat onder andere op mijn pad is gekomen, twee prachtige kleine uiltjes, in een boomschors. Ik kom momenteel alles wat te maken heeft met het getal 2. Ook zat ik met mijn kleinzoon een dobbelsteen te gooien en valt op getal 2. 

De spirituele betekenissen van de uil zijn:

  • Intuïtie, het vermogen om te zien wat anderen niet zien…
  • De aanwezigheid van de uil kondigt verandering aan
  • Het vermogen om verder te kijken dan leugens en misleidingen…
  • Wijsheid
  • Overleden ziel

Dit klopt allemaal, dat is precies waar ik doorheen kan kijken. Vooral leugens en misleiding. Mij ontgaat niets, ik zeg niet altijd wat ik zie of waarneem. Ik waarneem alles, niemand kan mij een leugen of misleiding verkopen. Alle punten kloppen in mijn situatie, dat de universum me begeleid en ondersteunt helderziendheid, veranderingen kloppen ook en wijsheid.

Getal 2: Het is het getal van de leider, de pionier en van een uitgesproken individualist. Het getal 2 wil het liefst samenwerken of alles met z'n tweeën doen. 

Hier zie je hoe klein het is, zo schattig... Dubbele bescherming, de schors en het huisje. Voor mij betekend het een tweelingziel en onder ik. Zo zie ik het nu. Als boodschap...Bescherming. Bovenop slingers met de kleur groen en geel. Weer geel en groen, het staat voor de natuur op zich, de hartchakra en de zonnevlecht chakra. Slingers als teken om het nu te gaan vieren wat komen gaat... Ik wil er wel bij vermelden dat ik het niet zelf heb geplaatst en dat ik het echt gewoon ben tegen gekomen...Op 12 mei 2021, kom ik weer dubbele getallen tegen en knipperende lampen...

Dit bord kom ik zelfs twee keer tegen...Vervolgens rij ik verder en dan kom ik twee keer vrachtwagens tegen, die allebei 4 lampen aan het knipperen hebben en vervolgens rijd ik verder en dan kom ik een gele bord getal 4 tegen. Dit zijn allemaal engelen getallen en boodschappen...Ik heb jammer genoeg vergeten om het bord met getal vier erop en de knipperende vrachtwagens vergeten te fotograferen...

De energie van het getal 2 is verbonden met dienstbaarheid, samenwerking en met emoties. Als twee-mens heb je vaak de innerlijke drang om te helpen en ondersteunen...Verdere betekenis: Harmonie, aandacht en liefde...Vrede...Er zijn goede dingen onderweg, blijven vertrouwen...

Getal 4 staat voor steun, liefde, innerlijke kracht...Engelen geven me door dat ik door moet gaan met liefde geven en volhardend te zijn om mijn doelen te bereiken... Ook staat het voor stabiel en betrouwbaarheid.

Over de twee vrachtwagens die allebei met vier lampen aan het knipperen waren in combinatie met het gele bord met getal 4 erop, zou ik zeggen getal 12, want 4x3=12...En als dubbele getallen twee keer zes...Wat ook nog mijn huisnummer is getal 6...En dubbele getal 3 x 3= 6...

Het getal 3 is in eerste instantie mijn geboortedatum...En staat voor wijsheid, vrede, harmonie en huwelijk...Dit gecombineerd met het getal 6...

Het getal 6 is in de Numerologie verbonden met de harmonie, schoonheid en het gezin. Jij bent nauwgezet, hartelijk, vrijgevig en betrokken als zes mens. Je zoekt vrede en harmonie, bent geduldig zorgzaam en intuïtief.

Nummer 12 vertegenwoordigt de opgaande spiraal naar een hoger bewustzijn, kennis en hogere wijsheid. De vooruitgang van 1 verenigt zich met de gevoeligheid van 2 en maakt engelengetal 12 een zeer evenwichtig nummer.

Nummer 2 symboliseert harmonie en intuïtie maar het betekent ook een positieve aanpak van het leven terwijl je volhardt en geduldig bent.

Tijdens mijn wandeling kom ik dit tegen...

Een briefje met het getal twee erop...Een mens die niet in toevalligheden geloofd, zal meteen denken dat ik dat zelf daar heb geplaatst...Niets is minder waar, want ik ben daar niet eens mee bezig, tijdens mijn wandeling...Iemand heeft het er opgehangen, dat weet ik. Het was voor mij bestemd om dit te zien...Omdat het Universum mij wil laten weten dat ze bij me zijn en om dat ze hiermee boodschappen door willen doorgeven...Het heeft allemaal met mijn levensdoel te maken... Ook heerlijke witte vlinders leiden mij naar de weg...

De witte vlinder is uniek omdat hij verbonden is met zuiverheid, vrede, rijkdom in het leven en spirituele connecties. De witte vlinder geeft de maan aan, in die zin dat de godin van de maan je zal bezoeken, vooral als de vlinder op je is geland geeft het als teken – transformatie, vrede en beter kunnen communiceren. Deze vlinder kom ik regelmatig tegen.Letters hebben ook een betekenis, weer geen toevalligheid...

De bord wijst het naar het westen toe met de letter L.

L voor liefde en L van de horoscoop Leeuw...Een vuurteken, van wilskracht en actie...In mijn naam komt de letter L in voor...Een bevestiging van het universum...Niets wat je tegenkomt is toevallig...Overal gele borden, bloemen, vlinders, letters en getallen...

De letter L staat voor symbool van licht, liefde en leven. Uiteindelijk gaat alles, maar dan werkelijk alles, alleen maar om licht en liefde. Wij komen uit licht en liefde voort en wij zullen daar uiteindelijk naar terugkeren.

Een ieder heeft licht en liefde in zich, ook al is men zich hier wel of nog niet van bewust. De ziel die de letter L in zijn naam draagt, heeft de opdracht om licht en liefde uit te stralen. Je staat in het leven vanuit licht en liefde en die straal je uit!

Tijdens mijn wandeling kom ik dieren tegen, een reiger, een ree en een buizerd.

Deze dieren komen niet toevallig voorbij en hebben voor mij een betekenis.

De reiger staat voor onafhankelijkheid, evenwicht en stabiliteit, zelfontwikkeling en flexibiliteit. De reiger stimuleert het zonnevlechtchakra en stimuleert op lichamelijk gebied de benen en de voeten. De elementen die bij de reiger passen zijn aarde, water en lucht. De reiger is rust en kalm. Hij laat inzien dat het belangrijk is om je eigen rust en kalmte terug te vinden. Zo ben je in staat om in je innerlijke zelf op zoek te gaan naar het antwoord op je vraag. 

De Buizerd staat voor de dood en wedergeboorte, nieuwe visie en loslaten. De buizerd is een krachtige boodschapper. Met zijn scherpe blik schept hij de helderheid en overzicht. Zijn ogen zien elk detail en ziet niets over het hoofd. Dit betekend ook onder ander, om te kiezen of gaan staan voor wat je werkelijk wilt of wie je werkelijke bent. De boodschap is een metafoor duidt erop dat de 3e dementiewereld je zal proberen om jou naar beneden te halen, in het negatieve te trekken, omdat je anders bent en zij niet kunnen begrijpen, omdat ze een andere zielsafstemming hebben dan jij. Wat anderen vinden of denken toch gaan voor jou vrije vlucht. Je kunt ervoor kiezen om gewoon een paaltje verder te gaan zitten en degenen die jou proberen te ondermijnen te laten zijn wie ze zijn. Als je loslaat blijf je beter in balans en als je in balans bent en voldoende tijd voor jezelf creëert, krijg je de ruimte jouw klauwen in de dingen te slaan, oftewel te focussen, die voor jou van belang zijn. Ongeacht wat anderen hiervan zullen vinden of denken. Dit klopt voor mij. Bedankt Buizerd voor de boodschap. 

De ree heeft iets onschuldigs over zich en is spiritueel gezien alleen maar liefdevol. Wie in de ogen van een ree kijkt, zal zijn boosheid vergeten. De ree is namelijk nooit onder de indruk van de emotie, die op haar geprojecteerd wordt. Ze zal blijven terugkijken. De natuurlijke uitstraling is zo liefdevol dat het degene die tegenover haar staat zijn emoties zal voelen wegsmelten. Zelf heb ik de ree niet in de ogen gekeken. Ze rende zo sierlijk en prachtig over het natuur heen. In mijn geval, gaf het mij rust en kalmte en merkte ik, dat ik nu hier wil zijn. 

Ik lag vandaag op het gras, langs het water, te relaxen in de natuur. Ik zag drie prachtige vlinders samen dansen, verschillende kleuren geel, twee wit met oranje. Ineens begon ik zachtjes te zingen en twee vlinders kwamen naar mij toegevlogen. Heel even kon ik genieten, hoe dichtbij ze bij me waren en aan het dansen waren. Vlinders reageren op frequenties. Het was voor mij even een mooi moment en het doet mij genieten, dat ik even contact kon maken met de natuur. Daarom is het zo van belang voor ons, de natuur en de dieren, die geven ons boodschappen door, ze maken ons kalm en het gevoel te willen zingen. Niet vergeten de prachtige lente bloemen en de zon. Heerlijk die lentekriebels. Ik ben echt dankbaar, dat ik harmonie ervaren mag. 

Ik kom steeds de kleur geel tegen, tijdens mijn wandeling bij Kasteel Slangenburg. Gele vlinders die mij naar een pad leiden, wat voor mij bedoeld is op dit moment. 

Dit plant op tafel, is bestemd voor mij. Deze plek was vrij voor mij. Terwijl ik keek naar het Kasteel, viel mij deze plant op, ik dacht alweer geel. Gele vlinders en gele bloemen. Dit zijn allemaal tekens van het universum. 


Deze bloemen lagen op het pad, tijdens mijn wandeling. Iemand heeft dit achtergelaten en ik kom het tegen. 

 


Dit jaar komen ook prachtige gele bloemen te voorschijn van mijn plant. Ik zat te staren door het raam en de gele plant viel mij meteen op, nu ik toch steeds geel tegenkom. 

Ik hou zo van het leven, ik hou zo van de natuur, dat het mij raakt, dat het natuur die wij hier kennen, niet voldoende is voor onze welzijn...Wij hebben de natuur nodig, die niet door de handen van mensen zijn veranderd...De natuur ruimt zelf de rommel van de bladeren, de bladeren zijn van belang voor een rijkvolle vruchtbare grond...Eerlijk gezegd hoef je niets aan de natuur te veranderen, dat doet de natuur zelf wel...Normaal gesproken zou het beter zijn dat er in de natuur fruitbomen staan, die je zelf kunt plukken in de natuur, bijvoorbeeld. 

Als kind ging ik heerlijk in het wild bramen plukken en bosbessen plukken. Ik heb een voorbeeld gehad, hoe we de natuur zouden kunnen redden en onszelf...Een voorbeeld om te blijven te geloven en vertrouwen op het universum....Zij staan klaar om ieder te helpen...Prachtige boterbloempje staat voor rijkdom en kinderlijkheid...

De zonnebloem staat voor levenslust . Mens die het hoofd naar het licht beweegt...Staat voor toewijding...Met andere woorden, altijd richten op licht en liefde...

Prachtige witte bloemen tegengekomen in het bos. Er is zoveel te vinden in het bos van Kasteel Slangenburg... Zoveel vlinders, geel, oranje met witte stipjes, witte vlinders en wit met oranje, prachtig, hoe ze dansen in de natuur...Zo genezende werking, rustgevend...

Wit staat voor pure zuiverheid, licht vitaliteit, waarheid, levenskracht en energie...Ik kom dit niet voor niets tegen, weer een boodschap voor me....

 
E-mailen
Map