Alicemerry
Listen to the other side 

Chakra's en getallen...

9 mei 2021: Niet alleen in natuur vindt ik alles wat met chakra's te doen heeft, ook als ik mijn computer open, komt deze prachtige afbeelding. 

Dit staat onder de keelchakra, de keelchakra, waarmee alles te doen heeft met communicatie, gevoelens uiten, eigen waarheid en visie laten zien. Dit is weer niet toevallig, dat ik dit tegenkom een boodschap van het universum. 

Voor mij betekend dit, dat de keelchakra langzaam aan het verbeteren is. Alle blokkades beginnen te brokkelen, zodat het zich kan openen. Water staat ook voor emoties, uiten van gevoelens. Alle waarheden worden uitgesproken.

Roodborstje

17 mei 2021: Tijdens mijn wandeling kwam ik een roodborstje tegen. Het kwam direct op mij af. 

 


De boodschap

Spirituele betekenis: Ik ben in je leven gekomen om naar een nieuwe groei te leiden. De periode van stilstand is voorbij en je leven gaat weer vooruit.

Licht: Verandering en groei ontwikkeling van wilskracht, creativiteit, objectiviteit liefde en mededogen, de kracht van de stem, passie gids naar de mysteriën van het leven, vertrouwen en hartstocht.

Element: Lucht en vuur.

Energetisch: Opening van het keel en de hartchakra. 

Lichamelijk: Hart, keel en voorhoofd.

Persoonlijk: Gids door de interdimensionale werkelijkheden.

Getallen

Regelmatig komen getallen op mijn pad, boodschappen vanuit mijn hogere zelf, die via het universum wordt gezonden. 

Op 18 mei 2021: Het getal 29 is een teken dag je geweldig mens bent wiens ultieme pad dienstbaarheid aan de mensheid is. Begin vaak te mediteren en kijk naar binnen, je zult je ware levensdoel begrijpen. Je spiritsgidsen helpen je bij het nemen van beslissingen en het creëren van een hogere frequentieomgeving voor jou.

Als dit op mijn pad komt, dan ben ik daar mee bezig. Ik wil samen met het universum werken en op dit moment richt ik mij op mijn meditaties en mijn verder ontwikkelingen. Ik bereid me voor op mijn levenspad. 

De energie van het getal 2 is verbonden met dienstbaarheid, samenwerking en met emoties. Als twee-mens heb je vaak innerlijke drang om te helpen en te ondersteunen. 

Dit bord is een teken van het universum, ik krijg regelmatig dubbele getallen tegen en regelmatig het getal 2. Dubbele getallen zijn engelen getallen en zij helpen me om mijn zielsdoel waar te maken. Ze helpen me herinneren en staat voor tweelingziel, dubbele getallen.


Getal 4 staat voor steun, liefde, innerlijke kracht...Engelen geven me door dat ik door moet gaan met liefde geven en volhardend te zijn om mijn doelen te bereiken... Ook staat het voor stabiel en betrouwbaarheid.


De letter L staat voor symbool van licht, liefde en leven. Uiteindelijk gaat alles, maar dan werkelijk alles, alleen maar om licht en liefde. Wij komen uit licht en liefde voort en wij zullen daar uiteindelijk naar terugkeren.

Een ieder heeft licht en liefde in zich, ook al is men zich hier wel of nog niet van bewust. De ziel die de letter L in zijn naam draagt, heeft de opdracht om licht en liefde uit te stralen. Je staat in het leven vanuit licht en liefde en die straal je uit!


L staat voor liefde en de L van horoscoop Leeuw...een vuurteken, van wilskracht, actie...In mijn naam komt de letter L in voor...Een bevestiging van het universum...Niets wat je tegenkomt is toevallig...Ik kom tekens tegen overal...De geel staat voor 

Het zonnevlecht chakra. Hieronder vind je welk voeding je nodig hebt voor de zonnevlecht chakra. Het zonnevlecht chakra is gelegen boven in de buik en het is de kern van onze persoonlijkheid, ons ego. Het derde chakra is het middelpunt van wilskracht. Terwijl het bij het 2e chakra om plezier in het leven gaat, is het onderwerp van het derde chakra de perceptie van wie je bent. Het geschenk van dit chakra is persoonlijke kracht, zelfverzekerdheid, verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid. Het derde chakra is het middelpunt van je zelfbeeld, je wilskracht, zelfdiscipline en warmte in jou persoonlijkheid.Vandaag op 5 juni 2021, kreeg ik een ingeving, om naar een plek te gaan fietsen. Ik kreeg een beeld door om er naartoe te gaan. Dit zijn tekens van het universum. Aangezien fietsen gezond is voor me, heb ik hierin toegestemd. Onderweg kwam ik letters tegen, wat niet toevallig is. De letter A. Deze letter is de eerste letter van een overleden persoon die ik ken en komt ook in mijn eigen naam voor. 

De letter A staat symbool voor een berg of piramide. Het is de berg of piramide die de mens in zijn innerlijk beklimt, om vervolgens de top van zijn missie te bereiken.

De ziel die de letter A in zijn naam draagt, gaat naar de top van zijn kunnen en bereikt zijn innerlijke missie. Abraham geleide 40 jaar het volk door de woestijn om een gelukkige plek te vinden waar het volk zich kon vestigen. Net zoals Abraham heb je vertrouwen, je weet waar je heen gaat en bereikt hier op aarde de top van je missie! Je gaat naar de top.


Vervolgens de letter U...Deze letter komt in mijn naam voor, niet toevallige teken. Ik heb het zelf niet daar opgehangen, dat kwam ik tijdens het fietsen tegen, dat anderen hebben achter gelaten.

De letter U staat symbool voor een kelk. Wij komen uit een bron van licht en liefde. Wij zijn licht en liefde. Wij gaan ooit terug naar ons oorspronkelijke thuis van licht en liefde.

De ziel die de letter U in zijn naam draagt, vangt in de U-vormige kelk licht en liefde op en straalt dit ook uit. Een mooie affirmatie die past bij de letter U gaat als volgt: ‘Ik vul mij met licht en liefde, ik straal licht en liefde uit, ik ben een dienaar van het licht’.

Dit is een boodschap van het universum als herinnering, ik ben een dienaar van licht....

De kleur groen, geel wit en blauw, zie ik als een aanvullende teken...Natuurlijk de bloem zelf is een teken van liefde...Een teken met een boodschap. De chakra, geel, blauw en groen. De hart chakra, de keel chakra en de zonnevlecht chakra. 

De kleur groen: 

Groei, harmonie, gezond, natuur, heling, balans, stabiel, overvloed, veilig, frisheid, vruchtbaarheid

Groen is de kleur van de natuur en de groei. Deze kleur hoort bij vrijdag en wordt geassocieerd met de planeet Venus. Deze planeet werd genoemd naar de Romeinse Godin van de liefde zodat groen ook wel eens de kleur van de liefde en overspel wordt genoemd. Het is een rustgevende kleur en brengt een kalmerende invloed op lichaam en geest.

De hart chakra bevindt zich op de wervelkolom in het hartgebied. Het wordt geassocieerd met ons vermogen om liefde te geven en te ontvangen, medeleven te voelen en contact met anderen te nemen. Het is het centrum van de chakra's en brengt de zeven energiecentra in evenwicht.

De kleur geel

Vreugde, geluk, verstand, zelfvertrouwen, opgewekt, vernieuwend , bewegelijk, mentaal sterk

Het zonnevlecht chakra heet ook wel manipura chakra, plexus solaris of derde chakra. Het is gelegen boven in de buik en het is de kern van onze persoonlijkheid, ons ego. Het derde chakra is het middelpunt van wilskracht. Terwijl het bij het 2e Chakra om plezier in het leven gaat, is het onderwerp van het derde chakra de perceptie van wie je bent.

De kleur blauw: 

Heling, bescherming, betrouwbaar, kalm, zelf expressie, communicatie, zakelijk, loyaliteit, wijsheid, intelligentie, geloof, waarheid

Je keelchakra wordt in het sanskriet je “Vishuddha chakra” genoemd. Vishuddha betekent letterlijk vertaald “zuivering”, “reiniging” en staat ook voor (spirituele) verfijning! Je Vishuddha chakra is het centrum van je zelfexpressie en daarmee bedoel ik niet alleen je fysieke keelgeluid!

De kleur wit: 


P
uurheid, inzicht, zuiverheid, onschuld, rust, goedheid, maagdelijkheid

Wit wordt gezien als de kleur van onschuld, puurheid en vrede. De kleur heeft met name positieve associaties zoals zuiverheid, maagdelijkheid, eenvoud, stilte, kalmte, netheid en helderheid. Wit stimuleert tot opruimen, symboliseert een nieuw begin en reinheid.

De letter E, komt in mijn eigen naam voor:

De letter E staat symbool voor energie. Alles in het leven bestaat uiteindelijk uit energie. Vanuit de ziel en de geest stroomt energie om de mens te helpen in zijn spirituele ontwikkeling.

De letter E vertegenwoordigt de 3 dimensies of treden van ons bewustzijn. Vanuit de onderste trede of met andere woorden vanuit het onderbewuste borrelen inzichten naar boven die de mens helpen om zeer bewust te leven. Hierdoor bruis je van energie en ben je altijd in actie. Inzichten borrelen in je naar boven en worden duidelijk! Je bruist van energie!


De letter H: 

De letter H staat symbool voor heden. Wij leven altijd in het heden, verleden en toekomst bestaan eigenlijk niet, alleen het heden bestaat. Door in het heden te leven, kun je het verleden loslaten en helemaal genieten van het nu.

Als je bij het woord heden de letter H weglaat, ontstaat het woord eden. De ziel die de letter H in zijn naam draagt, is bezig om boven zichzelf uit te stijgen om in eden te komen. Je stijgt boven jezelf uit en komt in het geluk! Je kijkt vol verwachting vooruit!
De vogel ekster, komt steeds op mijn pad: 

Als de ekster op jouw pad komt, dan vraagt hij je om verbinding te maken met jouw EIGEN innerlijke kennis en wijsheid. Deze is al in jou aanwezig, want je hebt niet voor niets al die voorliggende en toekomstige (ja, dat kan. ‘Back to the future’ bestaat) levens geleid. Het is dus zaak vol te gaan vertrouwen op jouw ZELF en te leren luisteren naar jouw innerlijke stem en vervolgens actie te nemen in de richting die wordt aangegeven. Je ontvangt inzicht in jouw gaven en/of de kans deze verder te verdiepen. Ook het op een zorgvuldige op een zuivere manier toepassen hiervan hoort bij deze ontdekkingsreis.

Op de weg om volledig jouw zwart-witte ZELF te worden, hoef je niet te wachten totdat dit proces af is, want dat is het eigenlijk nooit. Op jouw leerweg kun je alles wat je geleerd hebt over deze bijzondere en magische persoonlijke groei delen met anderen. Schaamteloos en vol in het licht, weet je nog? Veel kennis en wijsheid gewenst!

De letter P komt voor in mijn naam: 

De letter P staat symbool voor potentie. Het leven bestaat uit een nooit ophoudende cyclus van mogelijkheden. Wij hebben een vrije wil en vanuit onze vrije wil maken wij voortdurend keuzes.

De keuzes en besluiten, in het groot en in het klein, die wij dagelijks maken, bepalen de richting die ons leven opgaat. De ziel die de letter P in zijn naam draagt, is zich bewust van de vele keuzemogelijkheden die er zijn in het leven. Je gaat daardoor met veel kracht en enthousiasme aan de slag. Je bent altijd bezig, met veel bezieling! Je maakt plannen met pit!!Onderweg kwam ik het getal 144 te zien, op een nummerbord van een auto. Getal 144 betekend: Het getal 144 betekent in het algemeen vastberadenheid en hard werken om een ​​solide basis te leggen voor uw toekomstige veiligheid en de veiligheid van uw gezin. Dit nummer symboliseert ook een nieuw begin, inspanningen, toewijding, vastberadenheid, succes behalen door werk, leiderschap, motivatie en ambitie.

Op een adres waar ik verbleef, had het getal 11: Dit is een meestergetal is verbonden met spiritualiteit, geestelijk inzicht, openbaring, creativiteit en intuïtie. Dit getal geeft een groot scheppend potentieel (dubbele 1), sterke mystieke neigingen, ...

Tijdens een consult van een klant, heb ik even de apparaat aangezet als demonstratie en er kwamen twee woorden uit onthou, de knoop. Mijn klant, dacht aan een Keltische knoop en algemeen staat de Keltische knoop symbolisch, voor de wortels van de eik met dezelfde symbolische bron van innerlijke kracht. De knoop heeft een aardend kracht...De knoop wordt gebruikt als leermiddel. 

In het geval van de klant, staat dit voor de liefdes knoop. De eeuwige liefde...Soul Friend...

Keltisch Kruis
1., Het Keltische kruis was een religieus of spiritueel symbool. De cirkel is een verwijzing naar de zonnegod in de oudheid. Voor christenen vertegenwoordigt de cirkel rond het hoofd van het kruis Gods eeuwige liefde. Prachtige voorbeelden van stenen Keltische hoge kruisen zijn door de eeuwen heen bewaard gebleven. Deze onderscheidende kruisen zijn aangepast en doorgegeven tussen culturen en religies in de tijd.


Trinity Knot
2. De Drievuldigheidsknoop of triquetra werd gebruikt om de moeder, Maagd en kroon van de neo-heidense drievoudige godin te symboliseren en te eren., Het betekent de drie levenscycli van een vrouw in relatie tot de fasen van de maan.
in meer recente tijden is het een symbool geworden voor’de Vader, de Zoon en de Heilige Geest’. Dit beroemde ontwerp heeft onlangs iets van een revival gezien met Ierse sieraden ontwerpers en zilversmeden herintroduceren dit Keltische ontwerp in sieraden stukken. Tegenwoordig wordt het vaak gedragen als een symbool van Ierse afkomst of eeuwige liefde.


Levensboom
3., De derde meest voorkomende Keltische knoop is De levensboom. Deze knoop symboliseert de Ierse en Kelten’ affiniteit met de natuur. De vloeiende vorm van de Keltische boom vertegenwoordigt hoe de natuurlijke wereld inherent evenwichtig en harmonieus is. De Kelten hadden een fascinerend en inzichtelijk perspectief op de natuur. Hun begrip en respect voor de natuurlijke wereld is een te worden vereerd en het belang van de natuur voor het leven wordt weerspiegeld in hun gebruik van dit symbool.

Keltische Liefdesknoop
4., De Keltische Liefdesknoop, soms aangeduid als de Anam Caraknoop (afgeleid van de Ierse woorden voor
soul friend uit Keltische wijsheid) is een moderne toevoeging aan de Keltische knoop familie. Twee Keltische knoop harten verstrengelen tot één. Dit is een eigentijdse aanpassing van de klassieke Keltische knoop. Opnieuw is het patroon oneindig, het wordt gebruikt om een relatie van eeuwige liefde te vertegenwoordigen.

Ik kwam tijdens mijn nachtwandeling een bever tegen, met vijf jonge baby bevers. Ik vond het een eer, dat ik ze zo van dichtbij mocht zien en ze zo dichtbij, langs me renden. Vluchtend het water in. Niets is toevallig en een teken voor mij, om dit even met jullie te delen. 

De boodschap voor mij: hard constructief werken, doorzettingsvermogen en harmonie. De bever symboliseert ook familie en het delen van tijd met het gezin. Rustig, hardwerkend en bescheiden. Deze boodschap, klopte precies voor mij. Ik nam meer tijd, om mijn tijd te spenderen, met mijn familie. Daarnaast, werk ik aan mijn projecten en ontwikkel nieuwe ideeën. 

De Bever is vindingrijk en werkt methodisch, hij is vastberaden, zakelijk en heeft doorzettings- en aanpassingsvermogen. 

De bever is een van de meest daadkrachtige dieren, hij is ijverig en bezit gemeenschapszin. Met zijn scherpe tandjes kan hij, als het moet, hele bomen vellen. Hij voelt de noodzaak om datgene wat tot stand is gebracht te behouden en te beschermen.

Boodschap:
Bevers vertellen ons, dat er soms gewoonweg, niets anders opzit, dan een plan te maken, de fundering te leggen en te werken naar de volgende stap. Bever en de otters, zijn voor mij de favoriete dieren, omdat ze onafhankelijke dieren zijn en hun eigen huizen bouwen, voor het gezin en ze zich goed voorbereiden, voor bescherming en geven nooit op...


Getal 2 : Als het cijfer 2 vaak in je leven schijnt dan heeft getal 2 een betekenis of boodschap voor jou. Als jouw getal 2 is ben je tactvol, charmant, vriendelijk, open, gevoelig en zachtmoedig. Harmonie en een rustig leven gaan vóór alles. Je staat niet graag in het middelpunt van belangstelling.

Getal 3: Als jouw getal 3 is ben je onderhoudend, optimistisch, fantasierijk, vrolijk en til je niet zwaar aan mislukkingen, je begint gewoon weer aan iets nieuws.

Getal 99 tegengekomen vandaag : Engelennummer 99 is een vrij krachtig nummer. Het is vaak gerelateerd aan leiderschap en wijsheid. Als je nummer 99 blijft zien, betekent dit dat je je intelligentie en leiderschapsvaardigheden moet gebruiken om je leven te verheffen. Dat je je talenten en gave moet gebruiken om dichter bij je levensdoel te komen. Engelennummer 99 vertegenwoordigt ook universele harmonie, lot en karma. Het feit dat je dit getal ziet betekent dat je je leven moet uitlijnen met wat het universum voor je heeft opgemaakt.

Getal 4747:  vertrouwen en geloven in jezelf. Vertrouwen en persoonlijke veiligheid, zijn sleutels tot succes, in het leven.  Geloof alleen je onderbuikgevoel en je beschermengelen.  Je hebt niemand anders nodig. om je waarde te bewijzen.

Getal 777:  dient als een herinnering om aanwezig te zijn en je genezende bedoelingen naar de wereld te sturen – beter voor alle levende wezens. Energie, frequentie en trillingen zijn de drie manieren om de geheimen van het universum te achterhalen; engelen zeggen in het bericht nummer 777.

Getal: 1111: Jaren gaan voorbij en we ervaren teleurstelling en pijn, we verliezen het vertrouwen in mensen, situaties en soms in het leven. De schoonheid van het nummer 1111 is een symbool van geloof. Je verbinding met het engelenrijk, God of de bron bepaalt je vermogen om je verlangens te manifesteren en je volledige potentieel te bereiken. Wanneer we een herhalende reeks getallen zien, zoals het nummer 1111, geeft dit aan dat onze beschermengelen ons een belangrijk bericht willen sturen.
Beschermengelen en opgestegen meesters, zoals Christus en de aartsengelen, wensen ons alleen geluk en vervulling. De berichten die we ontvangen van onze beschermengelen zijn bedoeld om ons de ondersteuning te bieden die we nodig hebben om onze doelen te bereiken.

Getal 333: een speciale boodschap uit het goddelijke rijk als antwoord op je gebeden. Het zien van dit aantal is een indicatie van spiritueel ontwaken, overvloed en vervulling. Heb vertrouwen dat je hierheen geleid bent om de betekenis van 333 te ontrafelen.
Het universum communiceert met je via de goddelijke tekenen en deze tekens dienen als aanwijzingen voor je levensreis.
333 Zien heeft een gemeenschappelijke betekenis en het is een teken van de engelen of hoge vibrationele wezens dat er iets belangrijk is dat je moet weten op dit moment van je leven.
Wees er bewust van dat dit bericht van hoge vibrationele wezens komt, ze zijn hier om je te vertellen dat je volledig wordt beschermd, geliefd, en op het juiste pad in je leven bent. Je wordt altijd beschermd op je levensweg.
Dus als je overal 333 ziet, is het een boodschap van de engelen voor aanmoediging en kracht, om je er op te wijzen dat de beste dingen in het leven door volharding komen. Of je nu net een tegenslag in je carrière hebt gehad, bezig met relatie problemen, geconfronteerd met gezondheidsproblemen of je voelt je gewoon hopeloos, vergeet niet dat dingen in een handomdraai anders kunnen zijn. Alles wat je hoeft te doen is vooruit blijven gaan en er op vertrouwen dat je veilig bent. De late Amerikaans filosoof Wayne Dyer zei dat het beste, "Als je wist wie er ten alle tijden naast je liep, op het pad dat je hebt gekozen, zou je nooit meer angst of twijfel ondervinden."

Getal 33: een gunstig teken van je engelen dat je op één lijn bent met je Goddelijke Creatieve Bron en in staat bent om te manifesteren wat je wenst.
Wanneer je engelen je een bericht sturen met een hoge trilling zoals engelennummer 33, is het een herinnering van je verbinding met de Goddelijke Bron en de Verlichte Meesters.
Wanneer je engelen je berichten met meestergetallen sturen zoals 33, is het een teken dat je aan het begin van een grote creatieve doorbraak bent.
Nummer 33 wordt beschouwd als een Meestergetal in numerologie, wat betekent dat het resoneert op een hogere trilling dan andere nummers.met de energieën van mededogen, zegeningen, inspiratie, eerlijkheid, discipline, dapperheid en moed. Meestergetal 33 vertelt ons dat "alle dingen mogelijk zijn". 33 is ook het nummer dat "begeleiding" symboliseert.

Getal 55: Het getal 55 is een uitdrukking van het getal 5, dat symbool staat voor vrijheid en avontuur. Als het verschijnt, geeft het vaak aan dat je persoonlijke vrijheid op de een of andere manier wordt belemmerd en dat je een bepaalde band moet verbreken die je ervan weerhoudt om te groeien en bloeien.

5555: verandering en verbetering. Je hebt een herhaalde reeks van het getal 5 gezien omdat je leven een drastische verandering ondergaat. De ontwikkelingen in je leven zijn behoorlijk cruciaal voor uw toekomst.

5x4=20: Het getal 20 draagt ​​de boodschap van de engelen van liefde, aanmoediging, steun en begeleiding. Dit nummer is een zegen in je leven. Het vult je met optimisme, geluk en vreugde.

Het getal 9999 bevat de frequentie van een geascendeerde meester. Als je 9999 opmerkt, ben je een heel bijzondere drager van hoger bewustzijn, en je zult natuurlijk de geest van anderen verheffen om de verbinding en liefde in de wereld te zien. 9999 is een signaal dat je een zeer hoge spirituele frequentie hebt bereikt.

1212: gaat vaak over dat je uit je comfortzone, moet stappen, voor het bereiken van, de hoogste mogelijkheden, voor je leven. Het is een getal, van aanmoediging en je engelen zeggen, achter de schermen "go for it!". Je bent zeker niet alleen, in je genezingsproces en het verbeteren van je leefsituatie, als je 1212 ziet.

12x12 = 144: Het getal 144 betekent in het algemeen vastberadenheid en hard werken om een ​​solide basis te leggen voor uw toekomstige veiligheid en de veiligheid van uw gezin. Dit nummer symboliseert ook een nieuw begin, inspanningen, toewijding, vastberadenheid, succes behalen door werk, leiderschap, motivatie en ambitie.

144:2- 72: symboliseert verandering-deze mensen ervaren veranderingen, vanaf hun geboorte tot hun dood. Het drukt ook veranderingen, in hun omgeving uit. Mensen komen en gaan snel door hun leven, ze veranderen van baan, of ze bewegen of reizen veel. 

72:2=36: Het getal 36 in numerologie symboliseert filantropie, humanitarisme, familie, thuis, idealisme, optimisme, creativiteit en zelfexpressie. Als het nummer 36 je levenspadnummer is, ben je waarschijnlijk geneigd tot beroepen op het gebied van justitie en menselijk welzijn.

222: De spirituele betekenis, van het getal 222, is gerelateerd aan vertrouwen. De maatschappij, heeft je geleerd, dat je bij alles wat je doet, aan jezelf moet twijfelen en dat je schuldig, bent aan alle fouten, die je maakt. Begrijp, dat wat je ook, doet en doormaakt, je altijd, terug kunt komen en beter kunt worden, dan voorheen.

2x 3 = 6: Het cijfer van de beschermer van de zwakkeren. Het cijfer zes staat voor harmonie en liefde. 

Getal 33: Het wordt de Meesterleraar genoemd en kan je lijken te vertellen dat je een leerervaring doormaakt die je kijk op het leven aanzienlijk zal veranderen.

3+ 3 = 6: het getal zes, bestaat ook uit dubbele getallen: Het getal 3 staat voor dromen, en inspiratie betreft wensen. Het getal 3 is krachtig en kan zijn wensen en dromen manifesteren door gedachtes. Het is dus belangrijk als het getal 3 in jouw leven komt, dat je blijft vertrouwen in je eigen kunnen.

Het getal 555, is een boodschap, van je engelen, dat je op de goede weg bent. Je wordt gesteund en geliefd, en je hebt alles, wat je nodig hebt, om te slagen. Het getal 555 is ook een boodschap, om aandacht te besteden, aan je intuïtie en innerlijke leiding...


Witte vlinder als boodschap": De erkenning geven voor de weg, die jij hebt afgelegd, doorleeft en doorstaan. De witte vlinders worden vaak geassocieerd met transformatie, reinheid, spiritualiteit en de aanwezigheid van engelen.

 


 
E-mailen
Map