Alicemerry

Listen to the other side 
Chakra's

9 mei 2021: Niet alleen in natuur vindt ik alles wat met chakra's te doen heeft, ook als ik mijn computer open, komt deze prachtige afbeelding. 

Dit staat onder de keelchakra, de keelchakra, waarmee alles te doen heeft met communicatie, gevoelens uiten, eigen waarheid en visie laten zien. Dit is weer niet toevallig, dat ik dit tegenkom een boodschap van het universum. 

Voor mij betekend dit, dat de keelchakra langzaam aan het verbeteren is. Alle blokkades beginnen te brokkelen, zodat het zich kan openen. Water staat ook voor emoties, uiten van gevoelens. Alle waarheden worden uitgesproken.

Roodborstje

17 mei 2021: Tijdens mijn wandeling kwam ik een roodborstje tegen. Het kwam direct op mij af. 

 


De boodschap

Spirituele betekenis: Ik ben in je leven gekomen om naar een nieuwe groei te leiden. De periode van stilstand is voorbij en je leven gaat weer vooruit.

Licht: Verandering en groei ontwikkeling van wilskracht, creativiteit, objectiviteit liefde en mededogen, de kracht van de stem, passie gids naar de mysteriën van het leven, vertrouwen en hartstocht.

Element: Lucht en vuur.

Energetisch: Opening van het keel en de hartchakra. 

Lichamelijk: Hart, keel en voorhoofd.

Persoonlijk: Gids door de interdimensionale werkelijkheden.

Getallen

Regelmatig komen getallen op mijn pad, boodschappen vanuit mijn hogere zelf, die via het universum wordt gezonden. 

Op 18 mei 2021: Het getal 29 is een teken dag je geweldig mens bent wiens ultieme pad dienstbaarheid aan de mensheid is. Begin vaak te mediteren en kijk naar binnen, je zult je ware levensdoel begrijpen. Je spiritsgidsen helpen je bij het nemen van beslissingen en het creëren van een hogere frequentieomgeving voor jou.

Als dit op mijn komt, dan ben ik daar mee bezig. Ik wil samen met het universum werken en op dit moment richt ik mij op mijn meditaties en mijn verder ontwikkelingen. Ik bereid me voor op mijn levenspad. 

De energie van het getal 2 is verbonden met dienstbaarheid, samenwerking en met emoties. Als twee-mens heb je vaak innerlijke drang om te helpen en te ondersteunen. 

Dit bord is een teken van het universum, ik krijg regelmatig dubbele getallen tegen en regelmatig het getal 2. Dubbele getallen zijn engelen getallen en zij helpen me om mijn zielsdoel waar te maken. Ze helpen me herinneren en staat voor tweelingziel, dubbele getallen.


Getal 4 staat voor steun, liefde, innerlijke kracht...Engelen geven me door dat ik door moet gaan met liefde geven en volhardend te zijn om mijn doelen te bereiken... Ook staat het voor stabiel en betrouwbaarheid.


De letter L staat voor symbool van licht, liefde en leven. Uiteindelijk gaat alles, maar dan werkelijk alles, alleen maar om licht en liefde. Wij komen uit licht en liefde voort en wij zullen daar uiteindelijk naar terugkeren.

Een ieder heeft licht en liefde in zich, ook al is men zich hier wel of nog niet van bewust. De ziel die de letter L in zijn naam draagt, heeft de opdracht om licht en liefde uit te stralen. Je staat in het leven vanuit licht en liefde en die straal je uit!


L staat voor liefde en de L van horoscoop Leeuw...een vuurteken, van wilskracht, actie...In mijn naam komt de letter L in voor...Een bevestiging van het universum...Niets wat je tegenkomt is toevallig...Ik kom tekens tegen overal...De geel staat voor 

Het zonnevlecht chakra. Hieronder vind je welk voeding je nodig hebt voor de zonnevlecht chakra. Het zonnevlecht chakra is gelegen boven in de buik en het is de kern van onze persoonlijkheid, ons ego. Het derde chakra is het middelpunt van wilskracht. Terwijl het bij het 2e chakra om plezier in het leven gaat, is het onderwerp van het derde chakra de perceptie van wie je bent. Het geschenk van dit chakra is persoonlijke kracht, zelfverzekerdheid, verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid. Het derde chakra is het middelpunt van je zelfbeeld, je wilskracht, zelfdiscipline en warmte in jou persoonlijkheid.Vandaag op 5 juni 2021, kreeg ik een ingeving, om naar een plek te gaan fietsen. Ik kreeg een beeld door om er naartoe te gaan. Dit zijn tekens van het universum. Aangezien fietsen gezond is voor me, heb ik hierin toegestemd. Onderweg kwam ik letters tegen, wat niet toevallig is. De letter A. Deze letter is de eerste letter van een overleden persoon die ik ken en komt ook in mijn eigen naam voor. 

De letter A staat symbool voor een berg of piramide. Het is de berg of piramide die de mens in zijn innerlijk beklimt, om vervolgens de top van zijn missie te bereiken.

De ziel die de letter A in zijn naam draagt, gaat naar de top van zijn kunnen en bereikt zijn innerlijke missie. Abraham geleide 40 jaar het volk door de woestijn om een gelukkige plek te vinden waar het volk zich kon vestigen. Net zoals Abraham heb je vertrouwen, je weet waar je heen gaat en bereikt hier op aarde de top van je missie! Je gaat naar de top.


Vervolgens de letter U...Deze letter komt in mijn naam voor, niet toevallige teken. Ik heb het zelf niet daar opgehangen, dat kwam ik tijdens het fietsen tegen, dat anderen hebben achter gelaten.

De letter U staat symbool voor een kelk. Wij komen uit een bron van licht en liefde. Wij zijn licht en liefde. Wij gaan ooit terug naar ons oorspronkelijke thuis van licht en liefde.

De ziel die de letter U in zijn naam draagt, vangt in de U-vormige kelk licht en liefde op en straalt dit ook uit. Een mooie affirmatie die past bij de letter U gaat als volgt: ‘Ik vul mij met licht en liefde, ik straal licht en liefde uit, ik ben een dienaar van het licht’.

Dit is een boodschap van het universum als herinnering, ik ben een dienaar van licht....

De kleur groen, geel wit en blauw, zie ik als een aanvullende teken...Natuurlijk de bloem zelf is een teken van liefde...Een teken met een boodschap. De chakra, geel, blauw en groen. De hart chakra, de keel chakra en de zonnevlecht chakra. 

De kleur groen: 

Groei, harmonie, gezond, natuur, heling, balans, stabiel, overvloed, veilig, frisheid, vruchtbaarheid

Groen is de kleur van de natuur en de groei. Deze kleur hoort bij vrijdag en wordt geassocieerd met de planeet Venus. Deze planeet werd genoemd naar de Romeinse Godin van de liefde zodat groen ook wel eens de kleur van de liefde en overspel wordt genoemd. Het is een rustgevende kleur en brengt een kalmerende invloed op lichaam en geest.

De hart chakra bevindt zich op de wervelkolom in het hartgebied. Het wordt geassocieerd met ons vermogen om liefde te geven en te ontvangen, medeleven te voelen en contact met anderen te nemen. Het is het centrum van de chakra's en brengt de zeven energiecentra in evenwicht.

De kleur geel

Vreugde, geluk, verstand, zelfvertrouwen, opgewekt, vernieuwend , bewegelijk, mentaal sterk

Het zonnevlecht chakra heet ook wel manipura chakra, plexus solaris of derde chakra. Het is gelegen boven in de buik en het is de kern van onze persoonlijkheid, ons ego. Het derde chakra is het middelpunt van wilskracht. Terwijl het bij het 2e Chakra om plezier in het leven gaat, is het onderwerp van het derde chakra de perceptie van wie je bent.

De kleur blauw: 

Heling, bescherming, betrouwbaar, kalm, zelf expressie, communicatie, zakelijk, loyaliteit, wijsheid, intelligentie, geloof, waarheid

Je keelchakra wordt in het sanskriet je “Vishuddha chakra” genoemd. Vishuddha betekent letterlijk vertaald “zuivering”, “reiniging” en staat ook voor (spirituele) verfijning! Je Vishuddha chakra is het centrum van je zelfexpressie en daarmee bedoel ik niet alleen je fysieke keelgeluid!

De kleur wit: 


P
uurheid, inzicht, zuiverheid, onschuld, rust, goedheid, maagdelijkheid

Wit wordt gezien als de kleur van onschuld, puurheid en vrede. De kleur heeft met name positieve associaties zoals zuiverheid, maagdelijkheid, eenvoud, stilte, kalmte, netheid en helderheid. Wit stimuleert tot opruimen, symboliseert een nieuw begin en reinheid.

De letter E, komt in mijn eigen naam voor:

De letter E staat symbool voor energie. Alles in het leven bestaat uiteindelijk uit energie. Vanuit de ziel en de geest stroomt energie om de mens te helpen in zijn spirituele ontwikkeling.

De letter E vertegenwoordigt de 3 dimensies of treden van ons bewustzijn. Vanuit de onderste trede of met andere woorden vanuit het onderbewuste borrelen inzichten naar boven die de mens helpen om zeer bewust te leven. Hierdoor bruis je van energie en ben je altijd in actie. Inzichten borrelen in je naar boven en worden duidelijk! Je bruist van energie!


De letter H: 

De letter H staat symbool voor heden. Wij leven altijd in het heden, verleden en toekomst bestaan eigenlijk niet, alleen het heden bestaat. Door in het heden te leven, kun je het verleden loslaten en helemaal genieten van het nu.

Als je bij het woord heden de letter H weglaat, ontstaat het woord eden. De ziel die de letter H in zijn naam draagt, is bezig om boven zichzelf uit te stijgen om in eden te komen. Je stijgt boven jezelf uit en komt in het geluk! Je kijkt vol verwachting vooruit!
De vogel ekster, komt steeds op mijn pad: 

Als de ekster op jouw pad komt, dan vraagt hij je om verbinding te maken met jouw EIGEN innerlijke kennis en wijsheid. Deze is al in jou aanwezig, want je hebt niet voor niets al die voorliggende en toekomstige (ja, dat kan. ‘Back to the future’ bestaat) levens geleid. Het is dus zaak vol te gaan vertrouwen op jouw ZELF en te leren luisteren naar jouw innerlijke stem en vervolgens actie te nemen in de richting die wordt aangegeven. Je ontvangt inzicht in jouw gaven en/of de kans deze verder te verdiepen. Ook het op een zorgvuldige op een zuivere manier toepassen hiervan hoort bij deze ontdekkingsreis.

Op de weg om volledig jouw zwart-witte ZELF te worden, hoef je niet te wachten totdat dit proces af is, want dat is het eigenlijk nooit. Op jouw leerweg kun je alles wat je geleerd hebt over deze bijzondere en magische persoonlijke groei delen met anderen. Schaamteloos en vol in het licht, weet je nog? Veel kennis en wijsheid gewenst!

De letter P komt voor in mijn naam: 

De letter P staat symbool voor potentie. Het leven bestaat uit een nooit ophoudende cyclus van mogelijkheden. Wij hebben een vrije wil en vanuit onze vrije wil maken wij voortdurend keuzes.

De keuzes en besluiten, in het groot en in het klein, die wij dagelijks maken, bepalen de richting die ons leven opgaat. De ziel die de letter P in zijn naam draagt, is zich bewust van de vele keuzemogelijkheden die er zijn in het leven. Je gaat daardoor met veel kracht en enthousiasme aan de slag. Je bent altijd bezig, met veel bezieling! Je maakt plannen met pit!!