Alicemerry

Listen to the other side Muziek is wijsheid...

Waarom muziek voor mij wijsheid is, omdat ikzelf, meer van geleerd heb, van het luisteren naar muziek, dan wat uit de mond van een mens kwam. 

Het muziek praat met me, het raakt mijn ziel, het laat zien van wie ik werkelijk ben en dat is liefde op zich. Je kunt er stil van worden, je kunt er blij van worden, je kunt je tranen uit los laten lopen, wat goed is voor heling. Op muziek kun je je expressie laten zien, door dans. 

Liefde en geloof, dat is alles wat ieder mens nodig heeft

Momenten van twijfel. Geloof in wonderen!
Deze boodschap kreeg ik door, via dit muziek. Ik kreeg het door via mijn telepathies vermogen. Ik had dit liedje al jaren niet meer gehoord. Tot nu, op het moment dat ik mijn geloof even kwijt raakte, wordt ik door het universum geroepen om te blijven geloven. Ook ik als medium kun je weleens eventjes je geloof kwijt raken. Niet voor lang. Mijn overleden dierbare gaf een boodschap door via deze muziek. Ik herkende het meteen en kreeg mijn geloof in wonderen weer terug. Ik wordt geholpen door het universum en begeleid om mijn zielsmissie af te maken. Als ik naar dit muziek luister, voel ik de hart van mijn overleden dierbare. Hij had immers gezegd, dat onze harten verbonden waren aan elkaar. Hij steunt mij ook als hij niet leeft op aarde. Hij is als gids mij aan het begeleiden. Hij raakt iedere keer mijn hart, als ik muziek door krijg via mijn gedachten. Zodra hij weet, dat ik de tekst goed heb opgenomen, stopt hij met het muziek. Want de tekst (boodschap ) is het allerbelangrijkste.
Whitney-Houston-When-You-Believe-from-The-Prince-of-Egypt.mp3 (6.27MB)
Momenten van twijfel. Geloof in wonderen!
Deze boodschap kreeg ik door, via dit muziek. Ik kreeg het door via mijn telepathies vermogen. Ik had dit liedje al jaren niet meer gehoord. Tot nu, op het moment dat ik mijn geloof even kwijt raakte, wordt ik door het universum geroepen om te blijven geloven. Ook ik als medium kun je weleens eventjes je geloof kwijt raken. Niet voor lang. Mijn overleden dierbare gaf een boodschap door via deze muziek. Ik herkende het meteen en kreeg mijn geloof in wonderen weer terug. Ik wordt geholpen door het universum en begeleid om mijn zielsmissie af te maken. Als ik naar dit muziek luister, voel ik de hart van mijn overleden dierbare. Hij had immers gezegd, dat onze harten verbonden waren aan elkaar. Hij steunt mij ook als hij niet leeft op aarde. Hij is als gids mij aan het begeleiden. Hij raakt iedere keer mijn hart, als ik muziek door krijg via mijn gedachten. Zodra hij weet, dat ik de tekst goed heb opgenomen, stopt hij met het muziek. Want de tekst (boodschap ) is het allerbelangrijkste.
Whitney-Houston-When-You-Believe-from-The-Prince-of-Egypt.mp3 (6.27MB)
Bedankt
Hiermee wil ik alle spirits bedanken, voor hun steun en wijsheid...
Westlife-You-Raise-Me-Up.mp3 (5.52MB)
Bedankt
Hiermee wil ik alle spirits bedanken, voor hun steun en wijsheid...
Westlife-You-Raise-Me-Up.mp3 (5.52MB)
Vertel altijd je ware gevoelens
Dit muziek heeft ook weer betrekking op een overleden dierbare van mij, die na zijn dood zijn gevoelens met me deelde en niet toen hij in leven was. Hij heeft dit zelf verteld, dat hij spijt had, dat hij niet zijn gevoelens met me had gedeeld. Hij vertelde ook dat wij altijd verbonden zijn en zolang ik op aarde leef, hij mij zal helpen. Ik heb immers een andere levensdoel op aarde dan hij. Zijn levensdoel op aarde was gewoon klaar. Zo gaat het met elke ziel op aarde. We zullen vast en zeker in andere levens elkaar weer ontmoeten. Daar ben ik zeker van. Zo gaat het met meerdere zielen, met wie je een contract hebt afgesloten, voordat je geboren werd.
Ronan Keating - If Tomorrow Never Comes.mp3 (4.97MB)
Vertel altijd je ware gevoelens
Dit muziek heeft ook weer betrekking op een overleden dierbare van mij, die na zijn dood zijn gevoelens met me deelde en niet toen hij in leven was. Hij heeft dit zelf verteld, dat hij spijt had, dat hij niet zijn gevoelens met me had gedeeld. Hij vertelde ook dat wij altijd verbonden zijn en zolang ik op aarde leef, hij mij zal helpen. Ik heb immers een andere levensdoel op aarde dan hij. Zijn levensdoel op aarde was gewoon klaar. Zo gaat het met elke ziel op aarde. We zullen vast en zeker in andere levens elkaar weer ontmoeten. Daar ben ik zeker van. Zo gaat het met meerdere zielen, met wie je een contract hebt afgesloten, voordat je geboren werd.
Ronan Keating - If Tomorrow Never Comes.mp3 (4.97MB)
Liefde en de verbondenheid daarvan..
In liefde zijn we verbonden met elkaar. Als liefde is gevonden, zoek je niet meer. Dan stopt dat gewoon, omdat de puzzel stukjes zijn gevonden, die bij elkaar passen. Zo eenvoudig is het. Liefde is eenvoud en dan is niets anders belangrijk meer. Dan zijn de dingen waar je eerder zo druk over maakte niet meer belangrijk en zal het gewoon verdwijnen. Vooral eigen liefde, als jezelf lief hebt, dan heb je anderen ook lief en zie je, dat het om de kleine dingen gaat. Niet om de grote dingen. Heel mijn leven was ik mij daarvan altijd al bewust.
Ronan Keating - This I Promise You (320 kbps).mp3 (8.97MB)
Liefde en de verbondenheid daarvan..
In liefde zijn we verbonden met elkaar. Als liefde is gevonden, zoek je niet meer. Dan stopt dat gewoon, omdat de puzzel stukjes zijn gevonden, die bij elkaar passen. Zo eenvoudig is het. Liefde is eenvoud en dan is niets anders belangrijk meer. Dan zijn de dingen waar je eerder zo druk over maakte niet meer belangrijk en zal het gewoon verdwijnen. Vooral eigen liefde, als jezelf lief hebt, dan heb je anderen ook lief en zie je, dat het om de kleine dingen gaat. Niet om de grote dingen. Heel mijn leven was ik mij daarvan altijd al bewust.
Ronan Keating - This I Promise You (320 kbps).mp3 (8.97MB)
Zeg elke dag, dat je van het leven houd..
Op je bestemming heb je nooit controle...Zielencontract staat vast...
Boyzone - Every Day I Love You.mp3 (4.81MB)
Zeg elke dag, dat je van het leven houd..
Op je bestemming heb je nooit controle...Zielencontract staat vast...
Boyzone - Every Day I Love You.mp3 (4.81MB)
Een herinnering...
Er is altijd hulp vanuit het universum. Vriendschap, wijsheid en ondersteuning. Dit lied past bij mijn levenspad en ik heb echt ondersteuning van hun mogen ervaren. Daar hoort natuurlijk mijn overleden dierbare, of liever gezegd gids ook bij. Juist vooral hij, heeft mij beschermt in moeilijke tijden. Hij kan zorgen dat mensen die niet voor mijn hoogste goed zijn uit mijn leven laten verdwijnen, en aardige mensen op mijn pad laten komen. Hij houd zoveel van me, dat hij echt het allerbeste voor me wil, behalve, als ik een les of een zielencontract heb met een ziel. Dat is de enigst waar hij geen controle over heeft. Hij heeft mij letterlijk gezegd, dat hij mij zal helpen. Hij wil graag, dat ik mijn wensen waar ga maken.
Simon & Garfunkel - Bridge Over Troubled Water (Audio).mp3 (11.21MB)
Een herinnering...
Er is altijd hulp vanuit het universum. Vriendschap, wijsheid en ondersteuning. Dit lied past bij mijn levenspad en ik heb echt ondersteuning van hun mogen ervaren. Daar hoort natuurlijk mijn overleden dierbare, of liever gezegd gids ook bij. Juist vooral hij, heeft mij beschermt in moeilijke tijden. Hij kan zorgen dat mensen die niet voor mijn hoogste goed zijn uit mijn leven laten verdwijnen, en aardige mensen op mijn pad laten komen. Hij houd zoveel van me, dat hij echt het allerbeste voor me wil, behalve, als ik een les of een zielencontract heb met een ziel. Dat is de enigst waar hij geen controle over heeft. Hij heeft mij letterlijk gezegd, dat hij mij zal helpen. Hij wil graag, dat ik mijn wensen waar ga maken.
Simon & Garfunkel - Bridge Over Troubled Water (Audio).mp3 (11.21MB)
Home, laat angst los, want je bent niet alleen, het universum staat achter je, met liefde. Geloof en je zult het beleven.
Ik heb iets met de Keltische tijd. Ik weet niet waarom. Het voelt alsof het mijn thuis is.
Celtic-Woman-Amazing-Grace.mp3 (8.03MB)
Home, laat angst los, want je bent niet alleen, het universum staat achter je, met liefde. Geloof en je zult het beleven.
Ik heb iets met de Keltische tijd. Ik weet niet waarom. Het voelt alsof het mijn thuis is.
Celtic-Woman-Amazing-Grace.mp3 (8.03MB)
De boom
Ik kon mij herinneren, dat ik bij een gigantische boom stond, in het park van de kasteel. Daar had mijn overleden dierbare, verteld, dat hij mijn man uit een vorig leven was geweest, op de plek, waar een ziel een date met me wilde. Hoe ironisch is dat, grappig. Als het om echte liefde gaat, vergeet ik geen enkele detail. Ook wilde de ziel, dat ik in de nacht kwam, dat heb ik niet gedaan. Ik keek naar een schilderij in het kasteel en de spirit, vertelde me dat hij een moordenaar was. Dit lied past zo goed bij mijn ervaring, bij het kasteel.
The Hanging Tree (Hunger Games Mockingjay Original Arrangement) (Adriana Figueroa).mp3 (4.68MB)
De boom
Ik kon mij herinneren, dat ik bij een gigantische boom stond, in het park van de kasteel. Daar had mijn overleden dierbare, verteld, dat hij mijn man uit een vorig leven was geweest, op de plek, waar een ziel een date met me wilde. Hoe ironisch is dat, grappig. Als het om echte liefde gaat, vergeet ik geen enkele detail. Ook wilde de ziel, dat ik in de nacht kwam, dat heb ik niet gedaan. Ik keek naar een schilderij in het kasteel en de spirit, vertelde me dat hij een moordenaar was. Dit lied past zo goed bij mijn ervaring, bij het kasteel.
The Hanging Tree (Hunger Games Mockingjay Original Arrangement) (Adriana Figueroa).mp3 (4.68MB)

Ik zelf krijg ook boodschappen via het universum via muziek, via muziek voel ik vibraties van liefde. Ik kan zelfs beter schrijven, als ik naar harmonische muziek luister. Ik wordt zelfs zacht van muziek, dat doet muziek, het heelt. Dit is bevestigd door een spirit, dat ik heel en mijn wijsheid vind via muziek en dat ik er mee door moet gaan. Einde en nieuw begin
Bij dit muziek, doet me denken aan een overleden dierbare, die ik maar een paar uurtjes heb leren kennen als mens en zijn ziel had besloten om te gaan...Nu weet ik en begrijp ik waarom het nodig was. Ik ben er niet treurig over, omdat ik hem na zijn dood echt heb leren kennen, als ziel en gids. Muziek is kunst...
Loch Lomond - Peter Hollens.mp3 (7.89MB)
Einde en nieuw begin
Bij dit muziek, doet me denken aan een overleden dierbare, die ik maar een paar uurtjes heb leren kennen als mens en zijn ziel had besloten om te gaan...Nu weet ik en begrijp ik waarom het nodig was. Ik ben er niet treurig over, omdat ik hem na zijn dood echt heb leren kennen, als ziel en gids. Muziek is kunst...
Loch Lomond - Peter Hollens.mp3 (7.89MB)
Tijdens mijn wandeling, kwam dit muziek, ik werd omringt met rillingen, dit is een teken, dat de zielen aanwezig waren.
The-Kelly-Family-Wholl-Come-With-Me.mp3 (7.21MB)
Tijdens mijn wandeling, kwam dit muziek, ik werd omringt met rillingen, dit is een teken, dat de zielen aanwezig waren.
The-Kelly-Family-Wholl-Come-With-Me.mp3 (7.21MB)