Alicemerry
Listen to the other side 

Muziek is wijsheid...

Waarom muziek voor mij wijsheid is, omdat ikzelf, meer van geleerd heb, van het luisteren naar muziek, dan wat uit de mond van een mens kwam.  

Het muziek praat met me, het raakt mijn ziel, het laat zien van wie ik werkelijk ben en dat is liefde op zich. Je kunt er stil van worden, je kunt er blij van worden, je kunt je tranen uit los laten lopen, wat goed is voor heling. Op muziek kun je je expressie laten zien, door dans. Zielen spreken geen talen, maar via frequenties, via vibraties van muziek.


Dit liedje doet me herinneren aan zielen, die me vertelden we see you there. Ik weet dat ze zoiets bedoelden als wat in het liedje wordt omschreven.
Dit liedje doet me denken over mijn gevoelens destijds over een overledene van wat hij me vertelde, hij vertelde dat we elkaar weer zouden zien. Vervolgens kreeg ik een ingeving en kwam dit muziek op mijn pad. Ik was destijds diep bedroefd...Nu koester ik de momenten en ik zal hem niet gauw vergeten, dat kan ook niet, want hij is niet dood en hij is een van mijn zielsverwanten. Hij laat mijn lachen...Hij is een echte goede vriend en nu een gids...
Charlie_Puth-See_You_Again_No_Rap_lyrics.mp3 (5.13MB)
Dit liedje doet me herinneren aan zielen, die me vertelden we see you there. Ik weet dat ze zoiets bedoelden als wat in het liedje wordt omschreven.
Dit liedje doet me denken over mijn gevoelens destijds over een overledene van wat hij me vertelde, hij vertelde dat we elkaar weer zouden zien. Vervolgens kreeg ik een ingeving en kwam dit muziek op mijn pad. Ik was destijds diep bedroefd...Nu koester ik de momenten en ik zal hem niet gauw vergeten, dat kan ook niet, want hij is niet dood en hij is een van mijn zielsverwanten. Hij laat mijn lachen...Hij is een echte goede vriend en nu een gids...
Charlie_Puth-See_You_Again_No_Rap_lyrics.mp3 (5.13MB)


Ik ben dankbaar, dat ik bijzondere mensen en zielen heb mogen ontmoeten. Mensen, die hun leven met me deelden en dat ik het mocht weten, zodat ze steun konden vinden bij me. Zelf weet ik niet eens waarom ze het met mij deelden. Voor mij is niets gek of raar, want alles is mogelijk. 

Liefde is als een symphony
Sheppard - Symphony.mp3 (9.05MB)
Liefde is als een symphony
Sheppard - Symphony.mp3 (9.05MB)


Wees eerlijk over je gevoelens, ongeacht de uitkomst. Wat voor jou is bestemd zal blijven.
Blijf positieve woorden zenden naar je dierbare toe.
ClineDionBarbraStreisand-TellHim1997HD-arabsongtop.mp3 (4.46MB)
Wees eerlijk over je gevoelens, ongeacht de uitkomst. Wat voor jou is bestemd zal blijven.
Blijf positieve woorden zenden naar je dierbare toe.
ClineDionBarbraStreisand-TellHim1997HD-arabsongtop.mp3 (4.46MB)
Geloof in wonderen!
Dit muziek kreeg ik door via mijn telepathies vermogen. Dit door het universum gestuurd.
Whitney-Houston-When-You-Believe-from-The-Prince-of-Egypt.mp3 (6.27MB)
Geloof in wonderen!
Dit muziek kreeg ik door via mijn telepathies vermogen. Dit door het universum gestuurd.
Whitney-Houston-When-You-Believe-from-The-Prince-of-Egypt.mp3 (6.27MB)


Wat je achterlaat in deze wereld is wat je plant.
Lost_Frequencies_Zonderling_-_Lost_Frequencies_Zonderling_Crazy_(djlist.net).mp3 (5.72MB)
Wat je achterlaat in deze wereld is wat je plant.
Lost_Frequencies_Zonderling_-_Lost_Frequencies_Zonderling_Crazy_(djlist.net).mp3 (5.72MB)
Bedankt
Hiermee wil ik alle spirits bedanken, voor hun steun en wijsheid...
Westlife-You-Raise-Me-Up.mp3 (5.52MB)
Bedankt
Hiermee wil ik alle spirits bedanken, voor hun steun en wijsheid...
Westlife-You-Raise-Me-Up.mp3 (5.52MB)
Je weet nooit hoelang je hier bent.
Ronan Keating - If Tomorrow Never Comes.mp3 (4.97MB)
Je weet nooit hoelang je hier bent.
Ronan Keating - If Tomorrow Never Comes.mp3 (4.97MB)
Verbintenis tussen zielsverwanten
De verbondenheid en de eenheid tussen zielsverwanten verbreken niet. De belofte die ze met elkaar hebben gemaakt verbreekt ook niet.
Ronan Keating - This I Promise You (320 kbps).mp3 (8.97MB)
Verbintenis tussen zielsverwanten
De verbondenheid en de eenheid tussen zielsverwanten verbreken niet. De belofte die ze met elkaar hebben gemaakt verbreekt ook niet.
Ronan Keating - This I Promise You (320 kbps).mp3 (8.97MB)
Zeg elke dag, dat je van het leven houd..
Op je bestemming heb je nooit controle...Zielencontract staat vast...
Boyzone - Every Day I Love You.mp3 (4.81MB)
Zeg elke dag, dat je van het leven houd..
Op je bestemming heb je nooit controle...Zielencontract staat vast...
Boyzone - Every Day I Love You.mp3 (4.81MB)
Een herinnering...
Er is altijd hulp vanuit het universum. Vriendschap, wijsheid en ondersteuning. Dit lied past bij mijn levenspad en ik heb echt ondersteuning van hun mogen ervaren, tijdens mijn reis op aarde.
Simon & Garfunkel - Bridge Over Troubled Water (Audio).mp3 (11.21MB)
Een herinnering...
Er is altijd hulp vanuit het universum. Vriendschap, wijsheid en ondersteuning. Dit lied past bij mijn levenspad en ik heb echt ondersteuning van hun mogen ervaren, tijdens mijn reis op aarde.
Simon & Garfunkel - Bridge Over Troubled Water (Audio).mp3 (11.21MB)
Home, laat angst los. Het universum staat achter je, met liefde. Geloof en je zult het beleven.
Ik heb iets met de Keltische tijd. Ik weet niet waarom. Een gevoel van thuiskomen.
Celtic-Woman-Amazing-Grace.mp3 (8.03MB)
Home, laat angst los. Het universum staat achter je, met liefde. Geloof en je zult het beleven.
Ik heb iets met de Keltische tijd. Ik weet niet waarom. Een gevoel van thuiskomen.
Celtic-Woman-Amazing-Grace.mp3 (8.03MB)
De boom
Ik kon mij herinneren, dat ik bij een gigantische boom stond, in het park van de kasteel. Daar had mijn overleden dierbare, verteld, dat hij mijn man uit een vorig leven was geweest, op de plek, waar een ziel een date met me wilde. Hoe ironisch is dat, grappig. Als het om echte liefde gaat, vergeet ik geen enkele detail. Ook wilde de ziel, dat ik in de nacht kwam, dat heb ik niet gedaan. Ik keek naar een schilderij in het kasteel en de spirit, vertelde me dat hij een moordenaar was. Dit lied past zo goed bij mijn ervaring, bij het kasteel.
The Hanging Tree (Hunger Games Mockingjay Original Arrangement) (Adriana Figueroa).mp3 (4.68MB)
De boom
Ik kon mij herinneren, dat ik bij een gigantische boom stond, in het park van de kasteel. Daar had mijn overleden dierbare, verteld, dat hij mijn man uit een vorig leven was geweest, op de plek, waar een ziel een date met me wilde. Hoe ironisch is dat, grappig. Als het om echte liefde gaat, vergeet ik geen enkele detail. Ook wilde de ziel, dat ik in de nacht kwam, dat heb ik niet gedaan. Ik keek naar een schilderij in het kasteel en de spirit, vertelde me dat hij een moordenaar was. Dit lied past zo goed bij mijn ervaring, bij het kasteel.
The Hanging Tree (Hunger Games Mockingjay Original Arrangement) (Adriana Figueroa).mp3 (4.68MB)
Tijdens mijn wandeling, kwam dit muziek, ik kreeg de rillingen ervan. Omringt met zielen.
The-Kelly-Family-Wholl-Come-With-Me.mp3 (7.21MB)
Tijdens mijn wandeling, kwam dit muziek, ik kreeg de rillingen ervan. Omringt met zielen.
The-Kelly-Family-Wholl-Come-With-Me.mp3 (7.21MB)
 
E-mailen
Map