Alicemerry
Listen to the other side 


Orbsen...

Orbsen zijn de binnenkomende zielen die hier gaan incarneren en Orbsen zijn zielen van overleden mensen of dieren. Deze orbsen zijn energieën van overledenen.  Het zijn intelligente wezens die ons komen opvrolijken.  Dus is het normaal als je ze ziet, wanneer je somber bent.  Ze komen je opbeuren. Orbsen kunnen van vorm veranderen. 

Zoals de orbsen, hebben mensen ook kleuren, die van moment tot moment veranderd. Dit heeft te maken, met de gemoedstoestand, van hoe  je op dat moment voelt. Bijvoorbeeld, al ik in een rustige, verzorgende gemoedstoestand bevindt, ik in de kleur roze verander. Ben ik zeer communicatief bezig, verander ik in de kleur blauw, de kleur van de communicatie, groen de kleur van het hartcentrum, het staat voor balans, harmonie en ontwikkeling. Groen werkt emotioneel kalmerend en geeft rust en rood van passie, vastberadenheid, verlangen, liefde, kracht en vuur, oranje van vrolijkheid en positief denken, geel vertrouwen, vreugde en optimisme, de kleur paars, vertrouwen, spiritualiteit, transformatie, inspiratie, intuïtie en geestelijke kracht, de kleur violet:  Violet wordt geassocieerd met mystiek, spiritualiteit, persoonlijke en diepere betekenis. Vandaar, dat kleuren, getallen en letters, uit te drukken zijn in, je gemoedstoestand, waar je op dit moment bevindt, wie je op dit moment bent en voelt, en waar je voor bent gekomen hier op aarde. 


Onderstaande foto, ben ik samen met de orbsen, zij laten zichzelf zien, door middel van mijn digitale camera, een moeder met drie kleine overleden baby's, die in die groene bol zitten. Moeder is roze... Zij vergezellen mij...

Deze onderstaande orbs, is een overledenen, met plasma energie, dat wil zeggen, dat zij bijvoorbeeld youtube filmpjes kan aanzetten en via die weg boodschappen doorgeven of gewoon, omdat ze een tekenfilm wil zien. Het is niet zo, dat ze steeds, bezig is met youtube filmpjes aanzetten, het zijn momenten, dat zij daarvoor kiest, soms speelt ze gewoon buiten, net als een kind dat doet. Of ze speelt met andere overleden kinderen. Ze kan met een gedachte alles doen en verplaatsen, omdat zij uit plasma energie bestaat. Ze zat zelfs op de schommel, toen ik bij de speeltuin was en ik zag de schommel heen en weer gaan. Zo levend voelt ze zichzelf. Soms gaat ze ook gewoon naar boven en dan is ze er ineens weer. 

Boven wordt ze voorbereid, op het leven op aarde.

Zij is zeer hoog intelligent en optimistisch. Voor haar beleving, is zij niet dood, maar springlevend, ze ziet zichzelf als een levende. Ze is ongeveer in de leeftijd van 6 jaar en is een meisje en wil ook als meisje geboren worden. Alhoewel leeftijd, in die wereld niet bestaat, kan zei ervoor kiezen, om die leeftijd te laten zien, van wat zijzelf op dat moment voelt, van wie ze is. Zielen, orbsen, zijn niet plaatsgebonden en kunnen zich vrij bewegen, waar ze naartoe willen en hebben een doel.

 
E-mailen
Map