Alicemerry
Listen to the other side 

Readingen op video.

Readingen, met verschillende onderwerpen, liefde, vorige levens, algemene readingen, enzovoort...

Voordat je een stapel met kaarten kiest, zeg in je gedachten, ik sta in contact met mijn hogere zelf en mijn intuïtie. Voel, kies en ga op je intuïtie af. Kies waar je het meest naar aangetrokken voelt. 


 

Dit is een algemene reading.

Je kunt kiezen tussen, drie stapels met kaarten. Mocht je aangetrokken voelen, tot meerdere stapels, dan mag je meerdere kiezen. Het ligt eraan, welke thema, voor jou op dit moment speelt, of meerdere vragen in gedachte hebt. Mocht de tekst te snel gaan, kun je de video, even op pauze zetten en lezen.

 

Mocht deze reading, niet overeenkomen, met uw leven, dan is deze reading niet voor u bedoeld.


Reading over de vraag, wanneer/waar je je nieuwe liefde zult ontmoeten, met karaktereigenschappen, van je nieuwe geliefde. 

Je kunt kiezen tussen drie stapel met kaarten. Kies een stapel, waar je het meest naar aangetrokken voelt. Mocht je aangetrokken tot meerderen, dan mag ze ook alle drie bekijken. Dat ligt eraan, welke vraag, je in gedachte hebt. Mocht de tekst te snel gaan, dan kun je de video, even op pauze zetten.

Mocht deze reading, niet overeenkomen, met uw leven, dan is deze reading niet voor u bedoeld.


Thema van deze reading is:  welke bezigheden/werk verricht mijn nieuwe geliefde en heeft hij/zij kinderen. 

Dit is een reading, die bedoeld is voor degene, die hun nieuwe liefde nog niet hebben ontmoet, of hebben ontmoet, waarvan er geen contact meer is, of de relatie nog pril is en je wilt meer informatie over de persoon, vanuit interesse. Mocht de tekst te snel gaan, kun je de video, even op pauze zetten. 

 

Mocht deze reading niet overeenkomen, met uw leven, dan is deze reading, niet voor u bedoeld.

Thema van deze reading is: hoe zien of waarnemen, anderen jou. 

Kies een stapel, waar je het meest naar aangetrokken voelt, het kan ook meer dan 1 stapel zijn. Deze reading kan ook voor andere, doeleindes bekeken worden. Mocht je voor deze reading, een algemene vraag willen vragen, of een boodschap/advies willen ontvangen, dan kun je de reading, ook op die manier lezen. Deze reading is niet gebonden, aan de vraag, hoe anderen je zien. Het gaat er ook om, hoe je jezelf ziet. Mocht de tekst te snel gaan, dan kun je de video, op pauze zetten.

Mocht deze reading niet, overeenkomen met uw leven, dan is deze reading niet voor u bedoeld.

De thema van deze reading is: welk vorige leven, heb je geleefd en wat waren de omstandigheden, wie was jij en welke personen, waren erbij betrokken. 

De reading kan over meerdere levens gaan, omdat elke situatie in een leven, verbonden zijn met meerdere levens, die je hebt gehad en die je nu nog steeds, met je mee neemt. De kennis van het vorige leven, neem je mee, naar dit leven. Je kunt hierdoor jezelf beter begrijpen, over je huidige situatie. Ook is het mogelijk, dat je zowel vrouw, als man geweest kunt zijn. Voel en ervaar je vorige leven. Voel welke persoon je geweest bent, wat het meest met jou overeenkomt. Er is geen 1 weg, er zijn meerdere wegen en paden. Neem de stapel, waar je het meest naar aangetrokken voelt. Het kan er ook meer dan 1 zijn. Dan neem je er meer, omdat je meerdere levens hebt geleefd. Mocht de tekst te snel gaan, kun je het even op pauze zetten. 

De thema van deze reading is: welke gebeurtenissen komen op je pad, in het jaar 2023. 

Drie stapels met kaarten, je mag er 1 van kiezen. Neem een stapel, waar je het meest naar aangetrokken voelt. Het kan er meer zijn, het ligt eraan, naar welke antwoord je op zoek bent...Dit keer heb ik per video, 1 stapel met kaarten behandeld, omdat deze readingen, langduriger zijn, dan de andere readingen. Ongeveer een half uurtje, per video...

Stapel 1...Stapel 2...

Stapel 3...

 
E-mailen
Map