Alicemerry
Listen to the other side 

Spirits op fysiek op video vastgelegd.

Dit is nog een expirerende fase, om te kijken of dit echt is.  Deze camera is speciaal ontworpen, om zielen of entiteiten kunnen waarnemen, via infrarood camera. Deze camera pikt warmte en kou op. 

Hier sta ik zelf, als demonstratie, dat dit echt is en dat er echt spirits worden opgepikt, door de camera. Het voelt kou en warmte aan. Ik heb een roze kleur op mijn lichaam en onderaan dit pagina, staat wat dit betekend. Dit kleur past bij mijn karakter. Als ik enthousiast ben, kan mijn kleur veranderen in oranje, bijvoorbeeld. 

Spirits praten steeds over kleuren die ik uitstraal, regelmatig noemen ze me pinkie. 

In Amerika hebben ze hiervan een software gemaakt, door middel van stokfiguren. Ik heb ontdek, dat er twee spirits te voorschijn komen. Ik had ze gevraagd, om op de bankstel te gaan zitten, dit hebben ze gedaan. Je kunt zien aan de film, rechts, dat de bankstel van wit naar oranje gaat. Dit betekend, dat 1 van de spirits, lekker op de bank ging liggen en de andere zat er naast. Precies bij mijn kussen met rozen erop. De twee zielen zijn mijn oma en mijn overleden dierbare. De kleur oranje, staat voor: 

De mengkleur tussen rood en geel, staat voor stimulering van het brein en de eetlust. Oranje is een aandachttrekkende kleur die warmte en enthousiasme uitstraalt. ... De warme kleur staat voor vrolijkheid, optimisme, plezier, kracht, energie, aandacht, beweging, creativiteit, speelsheid en toegankelijkheid.

Mijn overleden dierbare is een persoon, met veel enthousiasme en de andere is mijn oma, die bij de rozen zit. Dit omdat mijn oma op de boerderij, waar ze woonde, een tuin met bloemen heeft. Zo kunnen ze aangeven, van wie ze zijn. 

Je kunt bij de onderste video zien, dat bij de eerste spirit, een oranje kleur schijnt, betekend, dat het blij was, daarna verdween de kleur naar roze:

In de magie wordt roze meestal gebruikt voor verzoeningen en staat voor, liefde, vriendschap, innerlijke, vrede, eer, geduld, kinderen en gezin. Innerlijke harmonie. ... Verzoening. Spirituele liefde.


Ik had kerstmuziek en ik vroeg of er een spirit wilde komen dansen en verassend genoeg, kwamen er twee, 1 bleef lang dansen, mijn batterij was op, het ging niet meer. Ik heb alleen de laatste spirit opstaan, de ander was inmiddels verdwenen. 

Dit is echt, want het wordt ineens koud, dan voel je dat ze er zijn. Als ikzelf voor de camera sta, krijg ik ook stokfiguurbeeld, zodra een spirit komt, ontstaat er een stokfiguur bij de spirit zelf. Ze reageren op me en proberen me aan te raken. Zoals het ook steeds was bevestigd via de radio golven. De laatste spirit, die het langst bleef is mijn overleden dierbare. Hij houd wel van feesten. Hij heeft gevoel voor dansen! Wat mij opvalt, dat weer de spirits elkaar helpen, als de een niet meer kan, floept het weg en dan komt de andere. Heeft allemaal met energie te maken. Ze krijgen energie van vrolijke stemmingen. Daarom is het zo van belang, dat we energie verhogen, naar het positieve!

Plotseling zijn ze er en plotseling gaan ze weg, snelheid van licht. Ze kunnen zich manifesteren en zich groter maken, of kleiner. Ik had altijd een gevoel, als ik danste, dat ik niet alleen dans, ik kreeg namelijk altijd de rillingen, om mij heen en nu heb ik het bewijs, waar ik al zo lang op heb gewacht. 

Deze spirit wilde geen aanraking, want het deed de arm omhoog, wilde zich laten zien. Ik denk ook, dat het misschien de camera beeld zal storen, als ik het aanraakte. Het leek een ijdele persoon te zijn. De spirits werken goed mee. Ik heb geen enkele keer, dat er geen spirits komen, ze komen altijd als ik het vraag. Het zat er wel ontspannen bij. De spirit had een paarse kleur: 

De kleur geeft een diepe bevrijding van lichaam en geest aan. Paars is de kleur van waardigheid, van macht en ijdelheid. ... Het is de kleur die staat voor de spiritualiteit in de mens en die geassocieerd wordt met visie, waarheid en wijsheid. Maar het is ook de kleur van verdriet en rouw.

De spirit zijn gedrag past bij de kleur paars. 

De spirits beelden mij uit, om een boodschap door te geven, dit is ook een manier van communiceren. Soms blijven ze gewoon even hangen en kijken alleen maar. 

Mijn hond reageerde ook op de spirit, ze voelde de aanwezigheid, alleen begreep ze niet waar het vandaan kwam. Ik had boeddha achtergrond muziek aan, mocht u denken, wat hoor ik op de achtergrond. In ieder geval, een leuke beleving met de spirits.

Dit video hieronder, daar heb ik een romantische liedje aangedaan, van het liedje, I love the way you love me. Zoals ik al eerder aangaf, is dat ik boodschappen in verschillende vormen doorkrijg, vooral via muziek, waarin dat zo is, is omdat ik met mijn hart verbonden ben aan mijn overleden dierbare en dan heb ik het over universele liefde en niet de liefde, die we op aarde kennen. Daar zit een groot verschil in. Hij helpt mij op aarde met mijn liefdesleven en dan bedoel ik niet met relaties, maar met mijn eigen liefdesleven, van mijzelf, zodat ik anderen daarmee op weg kan helpen. De liefde die ik ken via het universele weg, is veel oneindiger, daar wordt niet gestopt met liefde geven en ontvangen.  Over het filmpje nu; Wat mij opviel, is dat dit keer, de spirit, een rode energie liet zien.  Rood geeft kracht en stimuleert passie en liefde.  Is een fysieke energie.  

 

De video hierboven, laat de spirit de kleur roze zien, in zijn of haar energie. Het was ook een prachtige muziek en past zeker bij de kleur roze. Roze: staat voor liefde, vriendschap, verzoening, innerlijke vrede, eer, geduld, innerlijke harmonie en kinderen en gezin. Je zou kunnen zeggen, dat het om een vrouwelijke energie gaat, dat hoeft niet. Ik heb de muziek gekozen van, Loch Lomond. ( zie hiervoor mijn pagina, muziek is wijsheid ). Het is prachtig om te zien hoe de spirit erop reageerde, echt romantisch. 

Dit video hiernaast, genoot een spirit van het muziek, The Parting Glass, van Hound en The fox. Is een muziek dat gaat over een scheiding.  Als je interesse hebt kun je dit vinden via youtube.

Deze spirit had duidelijk de kleur roze. Uitleg over roze zie boven. 


De video hieronder, danst een spirit, liefdevol en zachtjes. Spirits, doen het altijd vol liefde en zachtheid. Ze doen het rustig aan en hebben en nemen alle tijd. Wat mij opvalt, dat ze bij de piramide staan. De piramide waar contact met het universum wordt gemaakt. Dit kan een boodschap van hun zijn, dat ze via die weg boodschappen doorgeven. Er kwam ook een ander spirit eventjes, de kleur geel energie en rood. Zo liefdevol en plezierig. 

Geel staat voor optimisme en energie, Je wordt actief van de kleur geel. Termen als logica, leren, studie, intellect, wijsheid, groeien horen bij deze kleur. Geel stimuleert mentale activiteit. De warme kleur geel staat voor vrolijkheid, levenslust, vrijheid van handelen en zijn en reizen.

  
E-mailen
Map