Alicemerry
Listen to the other side 

Onze gedachten is energie, wat we uitstralen...

Alles wat we doen, doen we met onze gedachtes....We uiten hiermee onze gevoelens, ons gemoedstoestand. 

Alle negatieve gedachtes over jezelf, over een ander, komt altijd weer terug. Dit is, om uiteindelijk te kijken naar jezelf. Een negatieve gedachte naar een ander, is alleen maar het reflecteren van jezelf. 

Omdat gedachtes energie is, heeft dit invloed op ieder ziel, inclusief jou eigen ziel. Of het positieve gedachtes zijn of negatief, het heeft allebei hetzelfde effect. 

Een gedachte van iemand, neemt een ander zeker waar, in zijn of haar onder bewustzijn. Wij kunnen bijvoorbeeld, iets negatiefs of positiefs voelen in onze gedachtes, die een ander over jou heeft,  maar kunnen het niet plaatsen, of we twijfelen over onze eigen intuïtie. Het is van belang, de intuïtie te vertrouwen. Dit klopt altijd.


Wij zijn immers maar een gedachte van elkaar verwijderd. In gedachtes bestaat er geen afstand. Dit raakt ons heel dichtbij, zonder ervan bewust te zijn. Daarom is de gedachte die er is, van belang voor ieder.

Positieve gedachte brengt geluk mee. Met onze positieve, gedachte, over onszelf of anderen, scheppen we de wereld. 


Wij zijn niet onze gedachten, we zijn in werkelijkheid het bewustzijn zelf. 
Allen hebben we vrije wil, om te kiezen, hoe we met onze gedachten omgaan. Zowel positief als negatief kan er uitgezonden worden naar het universum. Het universum krijgt alles mee en niets ontgaat hun...

 

 
E-mailen
Map