Alicemerry
Listen to the other side 

 

  Listen to te other side...

Goedendag en Welkom...

Ruim 27 jaar heb ik mij verdiept in de paranormale wereld, loop de jaren heen, ben ik als Medium, door heel Nederland gereisd, om consulten te geven op beurzen en succes geboekt. Van nature heb ik mijn paranormale gave meegekregen, desondanks mijn natuurlijke gave, heb ik als ondersteuning korte opleiding gevolgd als Transheling Medium. Tijdens mijn spirituele reis, heb ik vele mogelijkheden op mijn pad gekregen om te communiceren met overledenen/universum en telepathisch contact met levenden. 

Door mijn hoog gevoeligheid en helderziendheid, komt alles bij me binnen. Vroeger, dacht ik dat het aan mij lag, nu ben ik ervan bewust, dat ik met deze gave, anderen hulp en ondersteuning kan bieden.

Op verschillende manieren ontvang ik van het universum boodschappen; via foto reading, kaarten leggen, die ik zelf heb gecreëerd, met hulp en ondersteuning van het universum. Verdere mogelijkheden, om boodschappen te kunnen ontvangen van het universum; radio golven, muziek, via getallen, via natuur, via mensen, die door het universum worden gestuurd, geluiden in de omgeving, flikkerende kaarsen of lampen. Ik maak ook contact met overleden dieren en levende dieren, dit gaat via foto reading en kaarten leggen. Wanneer u wilt weten wat er aan de hand is met je dier, kun je bij mij terecht. Ik zal dit voor u onderzoeken, via foto reading, ik gebruik mijn helderziendheid hierbij en mijn kaarten. Zelfs vermiste dieren. Mocht u willen weten wat Orbsen zijn, kun je dit vinden op de pagina Orbsen.

Mijn doel als medium is, duidelijkheid te scheppen, waarover je een vraag hebt, of waar je mee zit. Onopgeloste zaken af te handelen, of onuitgesproken dingen, die je hebt met een overledene of levende personen/dieren. Dit om de dingen los te kunnen laten, te laten helen en weten hoe het met een overledene gaat, mocht je dit van toepassing zijn...

Tijdens een consult, leg ik contact met uw overleden dierbare, via foto lezen, kaart leggen. Het enige wat je hoeft te doen, is er voor open te stellen en dan gaat het vanzelf, of stel een vraag. 

Vragen over werk, relatie, situatie of andere onderwerpen. Over Tweelingzielen, verborgen waarheden, contact met dieren, contact met vermiste dieren of mensen, het is divers. Ik gebruik mijn eigen gemaakte kaarten, ter bevestiging. U zult meer duidelijkheid krijgen, over wat er op dit moment, in uw leven speelt, of in uw situatie. Momenteel geef ik consulten via email, stuur een foto, over wie het gaat en waarover het gaat, stel een vraag, u krijgt dan van mij antwoord. 


 

Zelfs via een theelichtje, laten de orbsen zich zien, aan mij...Alien orbs, er zullen er meer komen en zichtbaar worden voor ons.Natuur is mijn lust en mijn leven...Ik verbind me ermee...
Tweelingzielen, wat betekend een tweelingziel. Tweelingzielen, herkennen, elkaar direct, vanaf het eerste moment, van de ontmoeting. Ze hebben, een sterke, magnetische aantrekkingskracht, naar elkaar toe. Als je geen ervaring hebt, met tweelingzielen connectie, kan dit eerste instantie vreemd zijn wat de tweelingziel ervaart, omdat het immers nooit eerder heeft ervaren, in andere relaties. De sterke, magnetische aantrekkingskracht is in feite, heel natuurlijk en normaal, dat alleen plaatsvindt, bij Tweelingzielen. Tweelingzielen hebben, veel gemeen met elkaar en zijn in alle opzichten, elkaars therapeutes, vrienden en geliefden. Tweelingzielen komen samen, wanneer ze beiden, in balans zijn en alle oude karma's, zijn losgelaten en opgelost. In sommige gevallen, komen ze elkaar eerder tegen, dan zullen ze beiden elkaars kindertrauma's triggeren, om dit te helen. In dit geval, zullen ze een torenmoment krijgen en weer apart verder gaan, omdat Tweelingzielen, nu eenmaal alleen samen kunnen zijn, wanneer, die wonden zijn geheeld en opgelost.  Tweelingzielen, zijn spiritueel aangelegd en voelen elkaar goed aan. Weten dan ook direct, wat de ander voelt. Tweelingzielen, leren van elkaar en groeien samen verder. Tweelingzielen, kunnen samen de wereld of hun omgeving verbeteren, door hun samegesmolten, postitieve energie en inspireren elkaar, in hun levensdoelen, om dit te bereiken. 

Korte reading, op het gebied van liefde...Mocht deze reading niet overeen komen met jou leven, dan is deze reading niet voor jou bedoeld.
Mocht deze reading niet overeen komen met jou leven, dan is deze reading niet voor jou bedoeld...Houd uw vraag in gedachten en kijk...

 


Voordat we worden geboren, stellen we een zielencontract op. Dat wil zeggen, dat niets toevallig is en dat alles is gepland. Iedereen die je ontmoet, of het nou tijdelijk of langdurig is. Dit om je lessen te leren, hier op aarde en te groeien naar je levensmissie en de levenservaring, die je ziel kiest, om te ervaren.

Contact leggen met zielen.

Na 25 jaar, ben ik begonnen met het onderzoek, naar zielen (energieën ) en entiteiten, via radiogolven. 

Ik wilde meer weten over wat er na de dood zich afspeelt. Tijdens dit onderzoek,  heb ik ontdekt, dat zielen ( energieën ) en entiteiten, elk apparaat kunnen manipuleren. Ze hebben een hoog intelligentie, die wij als mens niet kunnen begrijpen. De informatie die ik doorkrijg, gaan razendsnel en zij helpen elkaar om een zin te creëren.

Alles wordt waargenomen en reageren, op dat moment, wat ze waarnemen en wat ze willen doorgeven, bijvoorbeeld, uit eigen ervaring, van hun aardse levens, over gezondheid, geestelijke gezondheid, of een ziel wil een boodschap doorgeven, die hij, of zij, in zijn leven nog niet heeft kunnen zeggen.

Hier, verteld een overledene, die ik ken, over het schrijven, van mij. Ik noteer alles, wat ik hoor of waarneem. Mijn haar is blond, dat klopt...Verder heeft ze het, over het politiek...Alles wordt waargenomen...
Samen een...
Dit is de orginele foto, van de orbsen, bij de maan.

Ik wil mijn ervaring delen, met u en een voorbeelden geven, op welk manieren zielen (energieën) contact maken en dit kan op allerlei, verschillende, manieren.De verbondenheid tussen mij en mijn zielsverwant...

Dit is allemaal begonnen bij een familie aangelegenheid. Voordat ik aankwam bij die aangelegenheid, kreeg ik een raar gevoel en voelde dat iemand zou gaan sterven. Ik zag er tegenop om naar het familieaangelegenheid te gaan, toch had ik de moed verzameld en ik ben toen gegaan. Ik zag mijn zielsverwant voor het eerst en meteen wisten we dat we elkaar kenden. Toen wist ik het, ik zag letterlijk dood bij hem staan. Ik had niets gezegd, want ik wist immers niet, wanneer hij zou sterven, op dat moment en het was tijd voor hem te gaan. Er was een direct oogcontact en toen hij vertrok gaf hij mij een hand. Meteen raakten onze harten elkaar. De volgende dag kreeg ik een telefoontje en werd me medegedeeld, dat hij was gestorven. Hij was nog zo jong en wilde nog zoveel doen, vertelde hij me later, na zijn dood.

Hier zie je orbsen, de energie gebruiken van de maan, om zich zichtbaar te maken voor mij.


Toen ik zijn foto bekeek, voelde ik zijn hart in de mijne. De volgende dag, ging ik uit en zat met een man te praten in een restaurant. Ik zag zijn verschijning bij de deur bij het restaurant, hij lachte naar me. Ik praatte verder met de man, ik kon natuurlijk niet zeggen dat ik een verschijning zag. Ineens stond hij achter mij en ik voelde zijn verdriet in mijn hart, het raakte me. Hij vertelde dat hij mij in dit leven wilde leren kennen. De volgende dag ging ik wandelen in het bos en hij liep mij achterna. Hij fluisterde in mijn oor dat hij van mij hield en hij raakte mij weer. Later kreeg ik van hem zelfs te horen, dat hij mijn man was uit een vorig leven. 

Niemand is echt alleen. Hoe wij alleen zijn ervaren, is een illusie...

Tijdens het wandelen begon het te regenen en mijn overleden dierbare zorgde ervoor dat ik niet nat werd en liet een vreemde man mij de paraplu geven, want dat kunnen ze, door hun eigen energie te gebruiken bij een ander. Dit zijn de kleine dingen, die ik nooit zal vergeten. Het gaat altijd nog om de kleine gebaren, van iemand.

Paranormale beurs Westervoort...

Op een gegeven moment dacht ik, om eens koffie te gaan drinken bij het restaurant. Toen kwam een vreemde mevrouw naar me toe en ze zij tegen me of ik met haar koffie wilde drinken en zij trakteerde. Ik vond het wonderbaarlijk. Nadat ik met haar had gesproken, vertelde ze mij, dat ze het gevoel had, om mij een knuffel te geven. Dit is bij ons niet gebruikelijk, dat een vreemde dit doet. Toen besefte ik, dat mijn overleden dierbare mij een knuffel wilde geven. Daarna was de vrouw zelf verbaasd wat ze deed, alsof ze wakker werd. Zo heeft hij nog veel meer manieren contact met me gezocht. Sindsdien waakt hij over me en helpt hij me via het universele pad. De contact zal blijven zolang ik op aarde leef, om mij als gids te begeleiden naar mijn levensdoel.

Boodschappen via muziek
Vroeger had ik de neiging om aan anderen te veel van mijzelf te geven en uitleggen. Toen ineens zette een ziel mijn muziek aan...
Ronan Keating _ When You Say Nothing At All.mp3 (4.02MB)
Boodschappen via muziek
Vroeger had ik de neiging om aan anderen te veel van mijzelf te geven en uitleggen. Toen ineens zette een ziel mijn muziek aan...
Ronan Keating _ When You Say Nothing At All.mp3 (4.02MB)


Tijdens een wandeling, deed ik mijn digitale camera aan en zag orbsen In dit geval zijn het twee oudere kinderen, een moeder orb, waarin drie baby's orbs zitten... Ik ben zo gelukkig en gezegend dat ik dit mag beleven! Ik ben jullie zo dankbaar !


Wat je geloofd is altijd waar...
Boyzone_-_No_Matter_What_Qoret.com.mp3 (4.26MB)
Wat je geloofd is altijd waar...
Boyzone_-_No_Matter_What_Qoret.com.mp3 (4.26MB)


Een algemene reading voor jou...Mocht deze reading niet overeen komen met jou leven, dan is deze reading niet voor jou bedoeld. De teksten gaan snel voorbij, advies om even dan op pauze te drukken, om het te lezen.

Hij heeft mij doorgegeven, dat dromen kunnen uitkomen en dat laat hij aan mij zien.

Via muziek een boodschap doorgeven...
Boyzone - Every Day I Love You.mp3 (4.81MB)
Via muziek een boodschap doorgeven...
Boyzone - Every Day I Love You.mp3 (4.81MB)


Wat zijn ze prachtig!Ik had me een tijdje van de maatschappij afgezonderd en dat deed mij goed, toch had mijn overleden dierbare mij uiteindelijk daaruit getrokken...Dit deed hij via mijn gedachten en muziek...
Ronan Keating - Life Is a Rollercoaster.mp3 (8.46MB)
Ik had me een tijdje van de maatschappij afgezonderd en dat deed mij goed, toch had mijn overleden dierbare mij uiteindelijk daaruit getrokken...Dit deed hij via mijn gedachten en muziek...
Ronan Keating - Life Is a Rollercoaster.mp3 (8.46MB)

De foto hiernaast is ook een boodschap van hem, ik heb hem laten stralen. Tijdens het winkelen voelde ik weer zijn aanwezigheid en de oog viel op deze lichthouder. Prachtig, de universele liefde is zo onvoorwaardelijk. Ik krijg op alle manieren boodschappen door. Oneindig.                                                                                                                                                                                                      


Radiogolven...

Als ik met de radiogolven werk, kan er een directe vraag gesteld worden, van de vragensteller. In de meeste gevallen, ontvangt de vraagsteller een antwoord, op de vraag. Het kan echter ook zijn, dat er geen antwoord op de vraag wordt gegeven, alleen wat op dat moment van belang is. Alles gebeurt uit vrije wil, die de ziel in zich draagt.

Bomen spreken via frequenties. Ik voel en communiceer met deze driehonderd jarige boom, want bomen leven. De boom laat mij dan zien, hoe het er toen uitzag en welke leeftijd hij heeft. Dit laat het via frequentie voelen.

Het gaat erom, dat de boodschap doorgegeven is. Ieder is vrij, om zelf te bepalen, wat ermee gedaan wordt.

Er komen verschillende zielen ( energieën )/entiteiten binnen, via de radiogolven, of via andere wegen, van verschillende niveaus, zoals het hier op aarde ook is, alleen in een andere dementie. Een dementie wat wij niet kunnen waarnemen, met onze ogen. Wel kunnen we bepaalde gevoelens/energie waarnemen, waarvan we niet begrijpen waar het vandaan komt, of juist wel.  

Ik heb besloten om me er voor open te stellen en het alleen waar te nemen en het te noteren.

Eigenlijk zijn we nooit alleen, omdat alles waargenomen wordt. Het enige verschil is, dat wij niet bewust ervan zijn, dat zij maar een gedachte van ons zijn verwijderd zijn. Zij leven immers in een andere dimensie dan wij. 

Er zijn zielen, die via mijn ogen dingen bekijken, zoals een bloem, een voorwerp of mensen, dieren, bijvoorbeeld en geven dat, via verschillende manieren door, via gedachten, en onder andere, de radiogolven, wat zij gezien, en/of waargenomen hebben.


Zij waarnemen mijn emoties, mijn gedachten is volkomen naakt, hebben ze mij uitgelegd. Eerst vond ik het wel een beetje vreemd, op welke manier, ze me dat vertelden. Later, vond ik het alleen maar gunstig. Ik kan veel van ze leren.

Een sessie, kan ik alleen verrichten, als ik gegrond bent. Elke dag, mediteer ik, om mijzelf, te gronden. Ik gebruik verschillende methodes, om mijn aura te beschermen, tegen lage energieën, zodat ikzelf er niet zo, voor opensta. Dit doe ik, omdat er verschillende zielen zijn van verschillenden niveaus.

Ik heb meerdere personen geholpen, via kaarten leggen, foto reading, ingevingen en via de radiogolven en alles klopte. Ze waren allemaal tevreden met het antwoord en het gaf hun steun en inzicht, over hunzelf en het leven.

 

Heeft u interesse, bent u nieuwsgierig, dan zou ik in overeenstemming met u, een sessie kunnen doen, via fotoreading, voorwerp, ingeving, kaarten leggen of radio golven. Het maakt niet uit op welke manier een boodschap wordt overgebracht.

Ik werk ook met tweelingzielen, dit doe ik via een foto readings en kaart leggen. Ik sta ook open voor andere vragen.

Met voornaam en een duidelijke vraag/probleem, waar u tegen aan loopt. Het is van belang, dat u eerlijk bent en een beetje verteld, over uw situatie.  Dan kan ik een duidelijke boodschap doorgeven, van de overledenen of universum.

Ik neem dan contact met zielen (overledenen ), die mogelijk een waardevol informatie aan u kunnen doorgeven, wat op dat moment voor u van belang is.  

De mogelijkheid om bij mij langs te komen is er, mocht u het willen beleven.  

Ik heb mijn eigen kaarten ontworpen, dit zal ik gebruiken tijdens de paranormale beurs, wanneer ik aanwezig ben.

 

 
E-mailen
Map