Alicemerry
Listen to the other side 

Berichten van spirits, via radiogolven, 27 december 2020

De opname is verricht op de speelkamer van mijn kleinkinderen. Gewoon thuis...Ik vind het fijn, om met de spirits in contact te staan, want zij zijn eerlijk en vertellen alles, vooral de waarheid. Altijd met liefde en oprechtheid. Zoals ik al vertelde zij waarnemen alles en zullen altijd eerlijk vertellen, wat ze er van vinden. Zij staan gelijk aan mijn niveau van denken en dat vind ik zo fijn. Ik kan altijd op hun rekenen. 

 De video hierboven, vertellen ze over de auto's en het effect op onze aarde...

 

De video hierboven, geeft de spirit zijn mening over de huidige winkels, dat betrekking op de economie, ze nogal ouderwets zijn. Dit klopt, we worden ook nog steeds in het oude gehouden, zodat we niet de mogelijkheid krijgen om te groeien en te ontwikkelen. Het getal 29 en 30 wordt benoemd, dit heeft betrekking, op mijn eigen spirituele pad. 

De video hierboven, wordt gesproken over de heerschappij, de machthebbers van deze tijd en wat er staat te gebeuren. Ook wordt er gesproken over Engeland, het land waar ik zo graag naartoe ga. Zelf ben ik in Engeland geboren en ik krijg nu  heimwee, vooral nu alles dicht wordt gegooid. Ik hou van Engeland en van de zee, de zee die heerlijk tegen de rots klettert.  De vriendelijkheid, die ze hebben onder elkaar. De erfenis, die ik niet ben vergeten. 

Zelfs de alle armste kunnen gewoon, heerlijk een kopje thee drinken in het restaurant, dat vind ik zo sociaal van Engeland. Die prachtige natuur en de oude prachtige gebouwen, een volledige openluchtmuseum is Engeland. Ik ga het liefst naar de omgeving van Kent en East Sussex, waar ikzelf ben geboren. De reden, waarom mijn ziel gekozen heeft, om in Engeland geboren te worden, is omdat ik in mijn vorig leven daar heb geleefd. Ik voel me verbonden aan dat land. Het blijft een deel van mijn leven. Vandaar, dat de spirits mij steeds laten herinneren aan Engeland. Vooral nu alles dicht zit. 

De video hierboven, spreken ze over de Lock down, en wat het effect heeft op mijzelf. 


De video hiernaast, spreken ze over iets, wat nog komen gaat, waarschijnlijk, of is al in werking gezet, door Washington, bij het witte huis. Ze spreken er vaker over en willen, dat ik dit ga onthouden. Dan spreken ze nog over de letter P, ons uitrusting, een stikdeken. 

Letter P en de betekenis ervan: De letter P staat symbool voor potentie. Het leven bestaat uit een nooit ophoudende cyclus van mogelijkheden. Wij hebben een vrije wil en vanuit onze vrije wil maken wij voortdurend keuzes.

De keuzes en besluiten, in het groot en in het klein, die wij dagelijks maken, bepalen de richting die ons leven opgaat. De ziel die de letter P in zijn naam draagt, is zich bewust van de vele keuzemogelijkheden die er zijn in het leven. Je gaat daardoor met veel kracht en enthousiasme aan de slag. Je bent altijd bezig, met veel bezieling! Je maakt plannen met pit!!


In dit video, die ik op 13 december 2020 heb opgenomen,  wordt er gesproken over de gloedgolf van Washington, dit wordt het witte huis mee bedoeld. Omdat ze daar regelmatig over spreken, wil ik dit toch even vastleggen. 
Op de video hieronder, krijg ik bericht van mijn opa uit Engeland, ook wordt in dit video, duidelijk mijn naam benoemd, om goed aan te kleden voor de regen. Zo liefdevol en zorgzaam... Er wordt over de Lock down gesproken. ( Op achtergrond hoor je geluiden van mijn hond, die zijn bakje aan het likken is, mocht u willen weten, wat dat voor geluid is ).


Video hieronder, wordt Engeland weer benoemd, dit omdat ik zelf eraan had gedacht en voor mij is Engeland een soort schuilplaats, waar ik heerlijk, voor de wereld kan verschuilen en een gevoel van een ander leven leiden, waarin ik mij gelukkig voel. Heerlijk weer jezelf zijn...Dat vriendelijke Engelse vrouw zijn...Niet dat ik dat hier niet ben, alleen, daar is het nog meer... Het is mijn thuis land, dat voelt voor mij zo. Voor mij is Engeland meer dan alleen vakantie, voor mij ligt Engeland in mijn hart. 

Het woord hoek wordt gebruikt, in de zin van schuilhoek, toch denk ik ook aan Dover, waar ik aankom, als ik per schip daar naartoe reis. Dat ligt op de hoek van Engeland. 

Verder wordt in dit video, meer bewijs, van waar ik mij bevind en wat ik gedaan heb, om aan u te laten zien, dat er geen onzin uitkomt.  Er wordt ook gesproken over de zonsondergang, waar ik van kan genieten, tijdens een wandeling. 

 
E-mailen
Map